CBT College - Miami

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru studenții care locuiesc în afara Statelor Unite (US) și doresc să câștige o diplomă de la un colegiu care este situat într-una dintre cele mai dinamice și cultural diverse orase din lume, CBT College este perfect pentru tine.

CBT College este un nivel national acreditat și un colegiu de renume international in SUA, cu cinci campusuri în întreaga zona Greater Miami, cel mai populat oraș din Florida. Fiecare dintre campusuri ale Colegiului sunt la doar câteva minute distanță de celebre plaje de nisip alb spumante Miami.

În plus, CBT College oferă studenților internaționali, cu o educație de top-notch, precum și o oportunitate de a castiga experienta in cariera, care sunt în mare a cererii de pe tot globul.

CBT College are o mare varietate de grade care contribuie la interesul oricărui individ sau program. Alege pentru a finaliza gradul dumneavoastră de la școala noastră de afaceri, Scoala de Tehnologie, Scoala de Sanatate aliate, Școala de Arte Moderne sau Școala de limbi. Abordarea noastră de predare aplicate și mâinile pe formare, pregăti studenții pentru a deveni figuri dominante pe piață la nivel mondial.

CBT College oferă studenților noștri:

15: 1 elev raport profesor. 5 locații din centrul Miami. Ajutorul financiar (pentru cei care se califica). Servicii Cariera sprijini în timpul și după absolvire.

Istoria CBT College

Colegiul de Afaceri și Tehnologie (CBT College) a fost fondată în 1988 de către Fernando Llerena și Gladys Llerena. CBT College a fost recunoscut în anul 2000, de către Camera de Comerț din Miami mare ca una dintre primele 100 de Întreprinderile hispanici din Florida. În 2002 a început să ofere CBT College programe de gradul asociat și a schimbat de acreditare a ACICS (Consiliul de Acreditare pentru Colegii Independente și școli), în scopul de a urmări studii superioare. CBT este un pentru-profit, privat, de doi ani, Colegiul cariera care oferă programe de gradul asociat în afaceri, de îngrijire a sănătății, tehnologia și umfla constructii fi-programe de non-grade anterioare. În 2005, CBT College deschis două campusuri filiale in Miami si Hialeah și în anul 2008, CBT deschis o filială în Cutler Bay. În 2010, CBT va deschide o sucursală West Kendall. CBT Colegiul este acreditat de către Consiliul de Acreditare pentru colegii independente și școli (ACICS) pentru diploma de atribuire și grade asociat academice. CBT este, de asemenea, autorizate de către Comisia pentru educație Independente (CIE) și certificate de către Departamentul de Educație Statele Unite. În plus, CBT este în conformitate cu regulamentul de Statewide sistemul de numerotare Florida de care facilitează transferul de cursuri între instituții participante. Recomandare Ca o mamă singură de 21 de ani, a fost foarte greu pentru mine să jongla școală, locul de muncă, și fiul meu în vârstă de doi ani. Din fericire, CBT a fost de mare ajutor de lucru cu mine în obținerea Associates diploma in Business Administration. Beneficiul de a avea profesori mă ajute să înțeleg fiecare subiect și un program flexibil, mi-a dat ajutorul pe care mereu am nevoie pentru a menține lucrurile care curge. M-am dus la clasa pe timp de noapte si a lucrat în timpul zilei și acum am în cele din urmă a absolvit în această lună! Toate de munca si devotamentul a fost în valoare de complet tot timpul! Vă mulțumim CBT College!

-Eliexa Leon, Licențiat în AD în Business Administration (Clasa de 2010) ____ Desde mi llegada o Este País decidí Estudiar alin tener una mejor calidad de vida alin mí y mi familia. Ingresé o para ser CBT College Técnico de Aer Condiționat la cual Gracias a los profesores el aprendido todo lo relacionado o esta Industria y mi siento Preparado para Empezar o trabajar Como Técnico. También decidí incorporarme en las Clase de Inglés (ESL) para Continuă mi Desarrollo Académico. Mi siento satisfecho con la preparación y dedicación de los profesores y del Colectivo de los Trabajadores de CBT los cual Han Sido de Gran Ayuda en mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi Sobrino ingresaron también o CBT después de ver MIS resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Absolvent de Diploma în A / C Tech (Program spaniolă) și în prezent înscriși în programul ESL. ____ Vă mulțumim CBT pentru că mi abilitățile și cunoștințele de care aveam nevoie pentru a deveni un Certified Medical Coder si Biller. CBT este un colegiu remarcabil. Din momentul în care am ajuns, am fost întâmpinat de un personal profesionist care mi-a oferit îndrumare și consiliere. Clasele sunt mici, asa ca vom primi mai multă atenție personal decât tine în cele mai multe colegii. Profesorii am întâlnit au fost extrem de cunostinte si accesibile atât pe și în afara campusului. De-a lungul acestei călătorii, am întâlnit multe persoane minunate, care au îmbogățit foarte mult viața. Am fost ocuparea forței de muncă dobândesc capabil, la un foarte important birou Medicii din cauza expertiza și mâinile pe formare am primit. I, fără îndoială recomanda CBT ca facultate de a alege.

-Maria Gomez, Absolvent de Diploma în codificare Medical și de facturare ____ Salut numele meu este Gloria. Experienta mea la CBT College a fost plină de satisfacții. Chiar și cu bariera mea limbă, deși cursurile au fost instruiți în limba engleză instructori m-au ajutat în limba spaniolă, care a făcut studiile mele de succes. În asistent medical desigur, am fost mai mult impresionat de Anatomie și flebotomie din cauza calității mâinile clasă pe abordare.

-Gloria Velasquez, AD în Medical Asistarea ____ Am inceput sa iau programul Asistarea medicală și apoi a decis să-și continue educația mea și câștiga un grad asociati. Fiind un student la colegiu CBT a deschis o mulțime de oportunități pentru mine de a extinde studiile mele să mă pregătesc în continuare pentru viitor tehnologic. Pe lângă obținerea unui mare educație, nu am să merg departe, deoarece CBT colegiu este chiar în cartierul meu și oferă un curriculum egală cu dacă nu mai bine decât orice colegiu majore. Decizia de a merge înapoi la colegiu a fost partea cea mai grea, să vă stea în și a ține pasul cu toate activitățile a fost o experiență plină de satisfacții. Nu pot să cred că nu am făcut acest lucru mai devreme. Datorită tuturor profesorilor și personalului pentru toate munca lor grea și ajutor le-au furnizat.

-Roselynd Winfield, AD în Medical Asistarea ____ Gracias un CBT llevo 2 år trabajando y progresando en mi presente empleo. Primero, mă gradué de Aer Condiționat y Refrigeracion (Asociado) teniendo en Cuenta la Calidad de la Escuela, los profesores, y todo el Colectivo personal, Volvi nuevamente a la Escuela para Estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma a conseguido expandir mis en conocimientos Este rama. Mientras Tenga la OPORTUNIDAD de Estudiar y superarme, Siempre pensaré en CBT Como la forma de Salir Adelante si progresar en Este País.

-Manuel Silva, Absolvent al AD în A C & tehnologie AD / în Tehnologie Electricitate

Locații

Miami

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii