Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Brooklyn Education Network Inovare (BE.IN) O Brooklyn Education Network Inovare (BE.IN) servește ca o conductă de talente locale conectarea studenților la industrie și comunitate, prin stagii, locuri de muncă, evenimente și programare. Fondată în 2014 de către Brooklyn Downtown Partnership, cu sprijin din orașul New York, misiunea BE.IN este de a încuraja cooperarea între instituțiile membre să extindă și să îmbogățească programele academice, să încurajeze economiile de scară prin intermediul serviciilor partajate, extinde și încuraja activitățile de servicii comunitare și combustibil de creștere economică, fiind un magnet pentru a atrage cei mai buni studenți și facultate pentru a studia, de a explora, trăi, intern, și să lucreze în Brooklyn.

BE.IN, de asemenea, lucrează pentru a crea un sentiment de comunitate între facultatea de peste 11.000 și personalul din zece organizații membre noastre, conectați 66.000 de studenți din zonă pentru stagii și locuri de muncă, și de a ajuta companiile locale sursa cele mai bune talente pentru a umple internship si absolvent spoturi dreapta în propria lor curte - Brooklyn. Education Network Innovation Brooklyn este în prezent formată din 10 instituții membre:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Colegiul Evers Medgar (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) Universitatea din New York Pratt Institute Colegiul Sf. Francisc Colegiul St. Joseph

BE.IN este guvernat de un consiliu de administrație compus din președinți de colegiu, universitate, și facultatea de drept. A doua zi cu zi este administrată de directorul executiv, cu îndrumarea paisprezece comisii de lucru și Brooklyn Downtown de parteneriat. In plus, BE.IN este în procesul de dezvoltare a unui comitet consultativ extern condus de Robert Walsh, fostul New York Small comisar Servicii de afaceri. Comisia externă va oferi un feedback în timp real pentru instituțiile membre BE.IN, în scopul de a influența dezvoltarea curriculum-ului și de pregătire a carierei.

Succesul lui BE.IN Pe parcursul anului trecut, BE.IN a contribuit la nevoile de dezvoltare a forței de muncă ale firmelor de inovare Downtown Brooklyn în moduri multiple fațete, incluzând, dar fără a se limita la:

A lucrat cu mai mult de 230 de firme de inovare pentru a recruta, medic veterinar, precum și studenților și absolvenților plasate în locuri de muncă și stagii. Furnizate de instituții membre, cu mai mult de 6.000 de locuri de muncă și internship oportunități disponibile în New York prin locuri de muncă bord postare, de mobilizare, iar contactul direct cu firme. firme de inovare conectate, care au nevoie de talent pentru colegii Downtown Brooklyn și universități prin întruniri, e-comunicare, și a relua colectarea. Mai mult de potrivire în mod conservator 1.000 de elevi la locuri de muncă și stagii. Gestionarea și supravegherea Tech Programul Brooklyn Triangle Internship (BTTIP), în colaborare cu Colegiul orașului New York, de tehnologie și New York Tech Talent Pipeline. Dezvoltarea unui șablon de internship pentru întreprinderi mici și start-up-uri pe care BE.IN ar coordona și gestiona. Cercetate și difuzate de locuri de muncă disponibile și stagii în Brooklyn Tech Triunghiul.

Reducerea decalajelor dintre firmele Downtown Brooklyn start-up inovare și instituțiile de învățământ superior a fost o prioritate pentru BE.IN. O piesă vitală a misiunii BE.IN este aceea de a pleda în numele firmelor de inovare pentru a dezvolta în continuare și de a îmbunătăți abilitățile și capacitățile de student BE.IN pentru a satisface nevoile economiei de inovare în creștere NYC. Această evoluție a include modificările recomandate pentru a curriculum-ului, pe baza feedback-ului angajatorului și creșterea posibilităților de dezvoltare profesională pentru studenți. În ceea ce privește dezvoltarea profesională a studenților Downtown Brooklyn College, BE. IN execută în prezent, sau se află în proces de executare numeroase programe și evenimente, printre care:

BE.INnovative Simpozionul, un summit de antreprenoriat săptămână axat pe conectarea creative, academice, și comunitățile locale din industrie cu facultatea de co-conduse și panouri din industrie, tururi de birouri deschise și un hackathon care caută să mentoratul abordeze problemele locale majore. BE.INnovative Meet-up-uri care se conectează facultate, personal, și studenții întreprinderilor de inovare pentru carieră și explorare internă. Liderii BE.INnovative, care oferă studenților cu ateliere de conducere, ocaziile de a întâlni aleși și funcționari publici, precum și de a participa la evenimente și programe speciale. BE.INnovative Professional Development Workshop Series bazate pe feedback-ul specific industriei. BE.INnovative evenimente și programe comunitare de servicii pentru a spori angajamentul studenților în Brooklyn. BE.INnovative Boot Tabere axat pe antreprenoriat, creativitate și codificare de bază. BE.INnovative Fellowship Program pentru a educa elevii despre antreprenoriat, inovare și creativitate și la intersecția cu disciplinele academice tradiționale și industrii.

Locații

New York

BE.IN