Brookdale Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre colegiu

Brookdale Community College este un colegiu comunitar public din New Jersey. Campusul nostru principal este situat în Lincroft și avem numeroase locații care deservesc părțile mai mari ale județului Monmouth. Ne aflăm în apropiere de icoana Jersey Shore, cu plajele sale frumoase. Destinațiile populare, cum ar fi New York City, Philadelphia și Washington, DC sunt doar cu autobuzul sau cu trenul.

Intrările deschise, asistența internațională ESL / studenții internaționali, un mediu de campus sigur și transferul ușor la universități fac din Brookdale un loc minunat pentru studenții internaționali să înceapă experiența lor universitară americană.

Brookdale oferă programe de 90 de grade și certificate care sunt enumerate în catalogul nostru Colegiu: http://catalog.brookdalecc.edu/

Toți studenții sunt încurajați să participe la peste 50 de cluburi studențești, multe evenimente din campus, prelegeri, excursii și spectacole oferite prin intermediul departamentului nostru de viață a studenților. Oferim, de asemenea, un program atletic uimitor, cu echipe de campionat național în multe sporturi.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii pentru studenți, incluzând oportunități pentru stagii și dezvoltare de leadership, pregătire în carieră, consultanță academică, îndrumare gratuită, consiliere personală și sprijin pentru studenții cu dizabilități.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Aruncați o privire la campusul nostru de sus în videoclipul nostru Fly High.

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vizitați site-ul nostru web www.brookdalecc.edu.

Locații

Middletown

Address
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe