Citește Descrierea Oficială

Bristow Academy

Bristow Academia este unul dintre cei mai mari furnizori de formare pentru elicoptere comerciale din lume, cu o bază de clienți la nivel mondial, care se întinde peste 120 de tari. Aceasta desfășoară mai puțin de 45.000 de ore de zbor de formare anual, cu o flotă de mai mult de 50 de aeronave. campusul principal al Academiei este în Titusville, Florida. Facilitățile suplimentare de formare sunt situate în Carson City, Nevada, și Gloucester, Anglia.

Academia Bristow este acreditat de către Comisia de Acreditare a Carieră școli și universități (ACCSC). ACCSC este o agenție de acreditare recunoscut de către Departamentul de Educație din SUA. ACCSC de acreditare promovează responsabilitatea instituțională de către instituțiile pe baza unor criterii stabilite prin Standardele de acreditare în mod sistematic și cuprinzător de evaluare. Ca o instituție acreditată-ACCSC, Bristow Academia se angajează să evaluarea și îmbunătățirea calității educației și îmbunătățirea continuă în curs de desfășurare.

Specializată în formare "ab initio", filosofia Bristow Academiei este că ceea ce se învață mai întâi, o învață cel mai bine. Liderii de Bristow Academiei consolida organizarea de formare prin excelență de siguranță o parte integrantă a tuturor activităților. De la bun început, de siguranță este nucleul tuturor programelor de formare, și se combină cu un accent sporit pe profesionalism și cunoștințe teoretice. Această abordare dezvoltă lideri de aviație viitoare prin insuflare o fundație a comportamentelor obișnuite care stimulează creșterea profesională, îmbunătățirea continuă, precum și standarde personale îmbunătățite de-a lungul întregii lor cariere.

Ca un student al Academiei Bristow, vei beneficia de un mediu de formare excepțională care combină profesionale full-time de zbor și la sol instructori cu o mare flotă modernă de elicoptere întreținute meticulos.

absolvenți Bristow Academy se bucura de succes cariere, recompensarea în offshore de petrol și gaze naturale, de căutare și salvare, operațiuni militare, de aplicare a legii, serviciile de conducte și utilități, pentru stingerea incendiilor, mass-media, turism, misiuni de aeronave rotative agricole și alte.

Rețea de servicii de asistență

De la înregistrare la absolvire și dincolo de aceasta, veți primi asistență de specialitate și consiliere. Înainte de a începe formarea, personalul Bristow Academiei oferi hands-on de asistență cu cerințele dumneavoastră de relocare. Pe tot parcursul antrenamentului, vă oferim resurse și îndrumare concepute pentru a face educația netedă și de succes.

Consiliere în carieră și plasare de locuri de muncă de asistență vă ajuta să înțelegeți piața actuală și modul în care să aterizeze o poziție care utilizează cel mai bine abilitățile dumneavoastră. Rețeaua largă de absolventi Bristow Academiei este o sursă valoroasă de sprijin după absolvire.

Flota de Bristow Academy include aeronave VFR- IFR- și NVG echipate:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Clopot 206 JetRanger AS355 Twin veveriță Robinson R44 AgustaWestland 109e

formare de zbor

Bristow Academy oferă programe comerciale și militare de formare de zbor, care sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clienților contract de grup. Programul de formare militară este condusă de către un nucleu de foști piloți cu mare experiență militare de instructor (IP), cu mai multe operațiuni speciale și experiența de zbor de luptă.

Bristow Academia este aprobat de către Administrația Federală a Aviației (FAA), Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA), Departamentul de Securitate Internă (pentru emiterea F-1 și M-1 vize de student), și Administrația Veteranilor (pentru formarea veterani, rezerviști, precum și alte persoane eligibile în temeiul dispozițiilor titlului 38, Codul Statelor Unite).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Bristow Academy

Programul pilot Bristow al Academiei combinate FAA / EASA Professional oferă o certificare europeană completă prin combinarea EASA CPL de formare (H), cu componente de fo ... [+]

Programul pilot Bristow al Academiei combinate FAA / EASA Professional oferă o certificare europeană completă prin combinarea EASA CPL de formare (H), cu componente de formare ale FAA. Acest curs este aprobat pentru aplicarea unui an de post finalizare de formare practică opțională (OPT).

Certificare

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Pilot License (CPL) FAA instrument de evaluare (IR) EASA Pilot License (CPL-H) FAA Certified Flight Instructor (TPI) Instrumentul de instructor de zbor FAA Certified (CFII)

DURATA

20 luni

Aproximativ. Ore de zbor

216.2

* Aceasta este durata medie a programului. Durata efectivă se bazează pe aptitudini individuale de student. ... [-]

Statele Unite ale Americii Titusville Regatul Unit Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bristow Academy

EASA pilot comercial integrat de licență (CPL-H) Programul Bristow Academy este conceput pentru studenții care doresc să obțină locuri de muncă în cadrul pieței europene ... [+]

EASA pilot comercial integrat de licență (CPL-H) Programul Bristow Academy este conceput pentru studenții care doresc să obțină locuri de muncă în cadrul pieței europene de zbor.

Acest program îndeplinește cerința minimă de 135 de ore de zbor de antrenament pentru a îndeplini cerințele de experiență de zbor ale AESA partea FCL 1178/2011 Anexa 1, apendicele 3 și 4. Clase începe în ianuarie, mai și septembrie și sunt limitate la 14 elevi din fiecare clasă.

Certificare

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Pilot License (CPL-H)

DURATA

12 luni

Aproximativ. Ore de zbor

138,5

* Aceasta este durata medie a programului. Durata efectivă se bazează pe aptitudini individuale de student. ... [-]

Statele Unite ale Americii Titusville Regatul Unit Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bristow Academy

Programul-pilot Professional FAA Bristow Academy este un curriculum cuprinzător de sol și de zbor de instruire concepute pentru a dezvolta studenților în aviatori profesi ... [+]

Programul-pilot Professional FAA Bristow Academy este un curriculum cuprinzător de sol și de zbor de instruire concepute pentru a dezvolta studenților în aviatori profesionale. Certificat instructor de zbor (CFI) și instructor certificat de zbor instrumental (CFII) sunt disponibile sub formă de componente add-on. Acest program, coroborat cu TPI și cursurile CFII, este aprobat pentru aplicarea unui an de post finalizare de formare practică opțională (OPT).

Certificare

FAA Private Pilot License (PPL) R44 de tranziție FAA instrument de evaluare (IR) FAA Pilot License (CPL)

DURATA

10 luni

Aproximativ. Ore de zbor

151.5

* Aceasta este durata medie a programului. Durata efectivă se bazează pe aptitudini individuale de student. ... [-]

Statele Unite ale Americii Titusville Regatul Unit Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză