Bristow Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bristow Academy

Bristow Academia este unul dintre cei mai mari furnizori de formare pentru elicoptere comerciale din lume, cu o bază de clienți la nivel mondial, care se întinde peste 120 de tari. Aceasta desfășoară mai puțin de 45.000 de ore de zbor de formare anual, cu o flotă de mai mult de 50 de aeronave. campusul principal al Academiei este în Titusville, Florida. Facilitățile suplimentare de formare sunt situate în Carson City, Nevada, și Gloucester, Anglia.

Academia Bristow este acreditat de către Comisia de Acreditare a Carieră școli și universități (ACCSC). ACCSC este o agenție de acreditare recunoscut de către Departamentul de Educație din SUA. ACCSC de acreditare promovează responsabilitatea instituțională de către instituțiile pe baza unor criterii stabilite prin Standardele de acreditare în mod sistematic și cuprinzător de evaluare. Ca o instituție acreditată-ACCSC, Bristow Academia se angajează să evaluarea și îmbunătățirea calității educației și îmbunătățirea continuă în curs de desfășurare.

Specializată în formare "ab initio", filosofia Bristow Academiei este că ceea ce se învață mai întâi, o învață cel mai bine. Liderii de Bristow Academiei consolida organizarea de formare prin excelență de siguranță o parte integrantă a tuturor activităților. De la bun început, de siguranță este nucleul tuturor programelor de formare, și se combină cu un accent sporit pe profesionalism și cunoștințe teoretice. Această abordare dezvoltă lideri de aviație viitoare prin insuflare o fundație a comportamentelor obișnuite care stimulează creșterea profesională, îmbunătățirea continuă, precum și standarde personale îmbunătățite de-a lungul întregii lor cariere.

Ca un student al Academiei Bristow, vei beneficia de un mediu de formare excepțională care combină profesionale full-time de zbor și la sol instructori cu o mare flotă modernă de elicoptere întreținute meticulos.

absolvenți Bristow Academy se bucura de succes cariere, recompensarea în offshore de petrol și gaze naturale, de căutare și salvare, operațiuni militare, de aplicare a legii, serviciile de conducte și utilități, pentru stingerea incendiilor, mass-media, turism, misiuni de aeronave rotative agricole și alte.

Rețea de servicii de asistență

De la înregistrare la absolvire și dincolo de aceasta, veți primi asistență de specialitate și consiliere. Înainte de a începe formarea, personalul Bristow Academiei oferi hands-on de asistență cu cerințele dumneavoastră de relocare. Pe tot parcursul antrenamentului, vă oferim resurse și îndrumare concepute pentru a face educația netedă și de succes.

Consiliere în carieră și plasare de locuri de muncă de asistență vă ajuta să înțelegeți piața actuală și modul în care să aterizeze o poziție care utilizează cel mai bine abilitățile dumneavoastră. Rețeaua largă de absolventi Bristow Academiei este o sursă valoroasă de sprijin după absolvire.

Flota de Bristow Academy include aeronave VFR- IFR- și NVG echipate:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Clopot 206 JetRanger AS355 Twin veveriță Robinson R44 AgustaWestland 109e

formare de zbor

Bristow Academy oferă programe comerciale și militare de formare de zbor, care sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clienților contract de grup. Programul de formare militară este condusă de către un nucleu de foști piloți cu mare experiență militare de instructor (IP), cu mai multe operațiuni speciale și experiența de zbor de luptă.

Bristow Academia este aprobat de către Administrația Federală a Aviației (FAA), Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA), Departamentul de Securitate Internă (pentru emiterea F-1 și M-1 vize de student), și Administrația Veteranilor (pentru formarea veterani, rezerviști, precum și alte persoane eligibile în temeiul dispozițiilor titlului 38, Codul Statelor Unite).

Locații

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Florida, Statele Unite ale Americii

mantou

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR mantou, Anglia, Regatul Unit