Bitterroot College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Bitterroot College din Montana oferă cursuri de colegiu, forță de muncă și cursuri de formare continuă în Hamilton, Montana. Bitterroot College se află sub auspiciile Universității din Montana, cu toate cursurile colegiului Bitterroot College acreditate prin intermediul Universității din Montana.

Bitterroot College conectează o comunitate rurală diversă la o gamă largă de oportunități de învățare. Realizăm succesul studenților, învățarea pe tot parcursul vieții și implicarea comunității prin cadre universitare receptive și accesibile, pregătirea forței de muncă și programare de îmbogățire.

Suntem dedicați studenților oferind o atmosferă primitoare și un mediu de învățare de susținere, comunității oferind oportunități și resurse educaționale care răspund nevoilor locale, excelenței academice prin necesitatea integrității, fiabilității și calității în toate instrucțiunile.

Locații

Hamilton

Address
South 9th Street,103
59840 Hamilton, Montana, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: