Bilingual Education Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scrisoare din partea directorului

Salutări și bun venit la Institutul de Educație bilingvă (BEI). De la începuturile sale modeste în 1982, BEI a devenit unul dintre cel mai important centre de limbi și de formare culturală a statului. În toate punctele de vedere, suntem implicați în sprijinirea persoanelor fizice să dobândească și să înțeleagă alte limbi și culturi. Oamenii fac un institut de mare, astfel încât dacă ești student, profesor, membru al personalului, absolvent, firma, vecin, sau vizitator, interesul și entuziasmul sunt evaluate și apreciate. Este eforturile noastre colective, cu toate acestea, faptul că astăzi face acest institut un astfel de loc vibrant pentru a studia, de a învăța, de a lucra și de a face noi prieteni viață.

După cum știm cu toții, lumea noastră este tot mai mica. Ne putem conecta cu alte persoane din întreaga lume, la un clic pe un buton. Mai important decât oricând, limbile nu sunt numai mijloace de comunicare, dar, de asemenea, instrumente și abilități de conectare și de lucru cu colegii noștri. Aici, la BEI, în primul rând, este conectarea oamenilor.

Ne așteptăm ca facultatea noastră să fie învățători mari și personalul nostru de a fi plin de compasiune, orientate spre servicii, și mai presus de toate, facilitatori eficiente. Ei întruchipează spiritul de generozitate și atitudine optimistă și neobosit atât de răspândite aici. Mai mult decât atât, oferim elevilor noștri o comunitate diversă și totuși apropiați și tehnologie de stat-of-the-art, care le dă cât mai ample pentru achiziția limbii accelerată, dar concentrat suficient pentru a obține rezultate de calitate.

Este plăcerea mea să vă urez bun venit la BEI. Personalul și facultatea noastră sunt încântați la această oportunitate de a lucra cu tine și să vă ajute la atingerea scopurilor tale de limbă și obiective. Cele mai bune urări în timp ce se lanseze în călătoria dumneavoastră limbă. Vom fi sustinandu tot drumul.
Salutări, Gordana Arnautovic Director, BEI

De ce BEI?

BEI a fost furnizarea de educație multiculturală de calitate pentru persoane fizice, grupuri, și programe de servicii guvernamentale, în zona Houston pentru mai mult de douăzeci și cinci de ani.

Ca unul dintre puținele școli de limbă privat acreditate din Houston, vom continua să construim rolul nostru ca un lider în comunicarea multi-cultural prin diverse proiecte, de la programe de educație refugiați la Programul nostru de engleza intensiv, precum și un program limbă străină.

Misiunea BEI este de a crea experiențe unice de învățare să ducă la realizarea comunicării cu înțelegerea în medii eco-culturale prin intermediul parteneriat eficient la nivel mondial, incluziunea, conștiința de sine, precum și produse și servicii inovatoare.

Pentru a realiza misiunea noastră, facultatea BEI și personalul susține următoarele principii, adoptate de la principiile de etică pentru ACCET instituții acreditate.

Locații

Houston

Address
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, Statele Unite ale Americii