Berk Trade School and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Berk Trade and Business School este o instituție privată al cărei obiectiv principal este de a crea meseriași de succes, profesioniști, prin formare începătoare și avansată, suplimentară și profesională, în ceea ce privește meseriile de construcții.

În domeniul extrem de competitiv al meseriilor în construcții de clădiri, studenții trebuie să fie mai pricepuți ca niciodată, să aibă o etică de muncă puternică și dorința de a reuși. Pentru a avea succes va fi nevoie de mult mai mult decât simpla învățare a tehnicilor teoretice și practice; studenții trebuie să se concentreze pe fiecare parte a învățării meseriilor și înțelegerea afacerii și a profesiei sale. Facultatea și personalul nostru sunt dedicați să vă ajute să vă atingeți obiectivele, asigurându-vă că timpul petrecut cu noi va fi cea mai neprețuită și plină de satisfacții din viața dumneavoastră.

Absolvenții sunt un exemplu pentru care Berk Trade and Business School este un loc în care succesul tău viitor este primordial.

Locații

Queens

Address
Queens Boulevard,33-09
11101 Queens, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: