Bellevue College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Salutări! Ca președinte de Bellevue colegiu, sunt încântat că ați luat timp pentru a vizita site-ul nostru si de a invata despre colegiul nostru minunat, situat pe un campus frumos împădurite, în inima Bellevue. BC a fost înființată în urmă cu aproape 50 de ani, ca parte a unei mișcări de a oferi educație accesibile și accesibile cetățenilor Eastside și zona înconjurătoare, și suntem mândri să continuăm această tradiție astăzi.

Bellevue Colegiul Președintele

BC este al treilea cel mai mare instituție de învățământ superior în statul Washington. Suntem o instituție acces deschis centrat pe student, care pune un accent puternic pe predare excelent și dimensiuni clasa mica. Anul trecut, un grup extrem de divers de 37.000 de elevi au ales BC pentru a îndeplini o varietate de obiective educaționale și profesionale.

Majoritatea dintre studenții noștri se înscrie în una din șase programe de transfer - se completează în primii doi ani de învățământ lor aici și apoi transferul la o universitate pentru a finaliza diplome de licență lor. Noi trimitem mai mulți studenți de transfer la Universitatea din Washington decât orice altă comunitate sau colegiu tehnic în stare.

Un alt grup de elevi BC sunt de carieră-concentrat - oferim aproape de 100 de programe profesionale și tehnice în domenii de carieră de cerere mare care pregătesc studenții noștri pentru locurile de muncă de azi și oportunitățile de mâine.

Alții aleg BC să învețe limba engleză sau de a îmbunătăți abilitățile lor de bază; reorientarea abilitățile lor în programul nostru de munca Recalificare; continuă educația lor de a avansa în carieră, cu o clasă Educație Continuă; sau câștiga de credit colegiu în timp ce încă în liceu, cu Rularea programului Start. Lucrăm din greu pentru a asigura BC este echipat pentru a satisface nevoile de studenți pentru viitor. În următorii doi ani, ne așteptăm să adaugi patru diplome de licență suplimentare, în plus față de cele trei programe pe care le oferim deja. Suntem în procesul de dezvoltare a unui nou campus de Est, în Issaquah, care va face clasele noastre mai accesibile pentru oamenii din Est King County. Și am de gând să rupă sol pe o facilitate de stat-of-the-art, care va găzdui în creștere programele noastre stiinte medicale, educarea oamenilor pentru locuri de muncă în sectorul asistenței medicale.

După explorarea acest site, vă invit să vizitați campusul nostru imediat, astfel încât să puteți vedea pentru tine ceea ce face Bellevue Colegiul atât de special. Puteți programa un tur campus, se întâlni cu un consilier academic sau discuta obiectivele carierei tale cu un consilier. Sau, dacă locuiți departe de campus sau prefera un program flexibil, afla mai multe despre ofertele noastre extinse on-line. Din nou, vă mulțumesc pentru timpul pentru a afla mai multe despre Bellevue College, și sper că veți profita de oportunitățile uimitoare pe care le oferim.

Dave Articolul președinte, Bellevue Colegiul

Locații

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 425-564-1000