Citește Descrierea Oficială

Salutări! Ca președinte de Bellevue colegiu, sunt încântat că ați luat timp pentru a vizita site-ul nostru si de a invata despre colegiul nostru minunat, situat pe un campus frumos împădurite, în inima Bellevue. BC a fost înființată în urmă cu aproape 50 de ani, ca parte a unei mișcări de a oferi educație accesibile și accesibile cetățenilor Eastside și zona înconjurătoare, și suntem mândri să continuăm această tradiție astăzi.

Bellevue Colegiul Președintele

BC este al treilea cel mai mare instituție de învățământ superior în statul Washington. Suntem o instituție acces deschis centrat pe student, care pune un accent puternic pe predare excelent și dimensiuni clasa mica. Anul trecut, un grup extrem de divers de 37.000 de elevi au ales BC pentru a îndeplini o varietate de obiective educaționale și profesionale.

Majoritatea dintre studenții noștri se înscrie în una din șase programe de transfer - se completează în primii doi ani de învățământ lor aici și apoi transferul la o universitate pentru a finaliza diplome de licență lor. Noi trimitem mai mulți studenți de transfer la Universitatea din Washington decât orice altă comunitate sau colegiu tehnic în stare.

Un alt grup de elevi BC sunt de carieră-concentrat - oferim aproape de 100 de programe profesionale și tehnice în domenii de carieră de cerere mare care pregătesc studenții noștri pentru locurile de muncă de azi și oportunitățile de mâine.

Alții aleg BC să învețe limba engleză sau de a îmbunătăți abilitățile lor de bază; reorientarea abilitățile lor în programul nostru de munca Recalificare; continuă educația lor de a avansa în carieră, cu o clasă Educație Continuă; sau câștiga de credit colegiu în timp ce încă în liceu, cu Rularea programului Start. Lucrăm din greu pentru a asigura BC este echipat pentru a satisface nevoile de studenți pentru viitor. În următorii doi ani, ne așteptăm să adaugi patru diplome de licență suplimentare, în plus față de cele trei programe pe care le oferim deja. Suntem în procesul de dezvoltare a unui nou campus de Est, în Issaquah, care va face clasele noastre mai accesibile pentru oamenii din Est King County. Și am de gând să rupă sol pe o facilitate de stat-of-the-art, care va găzdui în creștere programele noastre stiinte medicale, educarea oamenilor pentru locuri de muncă în sectorul asistenței medicale.

După explorarea acest site, vă invit să vizitați campusul nostru imediat, astfel încât să puteți vedea pentru tine ceea ce face Bellevue Colegiul atât de special. Puteți programa un tur campus, se întâlni cu un consilier academic sau discuta obiectivele carierei tale cu un consilier. Sau, dacă locuiți departe de campus sau prefera un program flexibil, afla mai multe despre ofertele noastre extinse on-line. Din nou, vă mulțumesc pentru timpul pentru a afla mai multe despre Bellevue College, și sper că veți profita de oportunitățile uimitoare pe care le oferim.

Dave Articolul președinte, Bellevue Colegiul

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Program Asociat

Bellevue College

Următoarele cerințe de studii sunt pentru studenții de afaceri care doresc să transfere către instituțiile de 4 ani care participă la statul Washington. ... [+]

Următoarele cerințe de studii sunt pentru studenții de afaceri care doresc să transfere către instituțiile de 4 ani care participă la statul Washington.

BELLEVUE Colegiul de cerințele de educație

Cerințele de educație generale Asociat în afaceri de masterat Planificarea Fișa de lucru include toate informațiile specifice cerință de studii și, desigur pentru Bellevue College. Dacă aveți de gând pentru a finaliza gradul dumneavoastră în întregime cu cursuri on-line, cu următorul text sunt cele care îndeplinesc cerințele de absolvire.

Toate grade Bellevue Colegiu poate include, de asemenea, o combinație de pe-campus și cursuri de credit academice on-line.... [-]

Statele Unite ale Americii Bellevue
Septembrie 2019
Engleză
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Bellevue College

Cursurile pot fi supuse premise și cerințele minime de calitate ... [+]

Cursurile pot fi supuse premise și cerințe minime de calitate. Asociat în Arte ocupaționale Gradul Certificate of Achievement în ocupaționale & Life Skills

ADMITERE LA PROGRAMUL

Ocupaționale și dezvoltarea abilitatilor asociat în grad Arts este un program de selectivi-admitere. Pentru a fi luate în considerare pentru acceptare în program, studenții trebuie să urmeze orientări specifice de admitere.

EVALUAREA

OLS utilizează un sistem de clasificare care măsoară indicatorii de performanță legate direct de 21 Abilitati secol și Bellevue Colegiul aprobat rezultatele de curs. Toate cursurile pentru OLS sunt clasificate Pass / Fail.

STAGII

Experiența internship la OLS este proiectat pentru a oferi un mediu sigur și practic pentru ca elevii să dezvolte o înțelegere mai profundă a competențelor profesionale și interpersonale care le-au învățat.... [-]

Statele Unite ale Americii Bellevue
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bellevue College

Acest program oferă opțiuni academice excelente pentru ca elevii să intre în domeniul tot mai mare de contabilitate prin intermediul programelor de studii și certificat. ... [+]

Acest program oferă opțiuni academice excelente pentru ca elevii să intre în domeniul tot mai mare de contabilitate prin intermediul programelor de studii și certificat. Credite obținute pentru certificatele aplica la programul de gradul.

Scurtă descriere

Asociat în grad Stiinte Aplicate-T contabilitate combină cursuri tehnice necesare pentru cursuri de educație generală de pregătire de locuri de muncă și la nivel de colegiu. Aceste grade sunt concepute cu scopul dublu de locuri de muncă imediat și pregătirea pentru anul junior într-o licență statul Washington de științe aplicate (BAS) program de grad. Gradul de contabilitate AAS-T oferă un fundal puternic în contabilitate, pregătirea studenților pentru o gamă largă de opțiuni de carieră în domeniul contabilității. Gradul are opțiunea de a câștiga două certificări naționale, precum și mai multe certificate de programe integrate, în timp ce câștigul salarial gradul.... [-]

Statele Unite ale Americii Bellevue
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Bellevue College Information

Office of International Education at Bellevue College

BC Celebrates the 12th Man!