Bay State School Of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Bay Scoala de Stat de Tehnologie

Bay Scoala de Stat de Tehnologie (BSST), Inc. este una dintre școlile de pregătire tehnică de conducere din regiune, pregătirea bărbați și femei pentru o varietate de interesante hands-on cariere, de la locul de muncă electrice la echipamentului cu reparații.

La BSST, credem într-o abordare personalizată pentru instrucțiuni. Clase noastre sunt mici. Elevii nostri invata prin a face Ce predăm în dimineața, am pus în practică în laboratoarele noastre în după-amiaza. Instructorii nostri au zeci de ani de experiență în industria de succes.

BSST oferă instruire accelerată, cuprinzătoare în: aparate de reparare și de energie electrică de bază; calculatoare; refrigerare interne, incalzire, ventilatie, aer conditionat (HVAC); refrigerare, de climatizare, HVACR si electronice comerciale. De asemenea, oferim un curs online de energie electrică de bază și un seminar de recuperare freon-o zi, urmat de un test de certificare EPA.

Fie că sunteți în căutarea pentru primul loc de muncă sau de a re-intra în forța de muncă a face ceva nou, putem avea te-ai antrenat și pregătit pentru un loc de muncă plină de satisfacții în mai puțin de un an. Dacă vă place să lucreze independent, să rezolve probleme și de a ajuta oamenii, o cariera tehnica poate fi pentru tine. Să Bay Scoala de Stat de Tehnologie pregăti să fie cel mai bun!

BSST oferă instruire accelerată, cuprinzător cu: aparate de reparare și cursurile de bază de energie electrică; computere Cursuri de rețele; cursuri interne de refrigerare, (incalzire, ventilatie, aer conditionat) Cursuri HVAC; refrigerare, de climatizare, cursuri HVACR comerciale și cursuri electronice.

Locații

Canton

Address
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 Canton, Massachusetts, Statele Unite ale Americii