Boston School of Modern Languages

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Boston School of limbi moderne (BSML) este o instituție limbaj privat, care oferă pe tot parcursul anului intensiv și semi-intensiv de limba engleză programs.We sunt Americii primul și cel mai respectat Școală de limbă engleză. Din 1925, ne-am educat mii de studenți și profesioniști din întreaga lume. Suntem școală de alegere pentru studenții care doresc un program cale pentru trecerea la o liceu american, colegiu, sau universitate și pentru profesioniștii care doresc să își îmbunătățească calificările în mediul global. Indiferent de ceea ce se caută, BSML vă va pregăti pentru succesul academic și de carieră.

BSML are o reputație remarcabilă și un număr semnificativ de studenții noștri vin la noi prin cuvânt din gura. Suntem unici în a oferi studenților noștri o experiență educațională și culturală nu a fost găsit în alte școli și programe de limba engleza. Ne mândrim în menținerea relații de durată cu studenții noștri, dintre care mulți se întorc pentru a studia din nou cu noi, și-au primit al doilea, al treilea, al patrulea și generații ale familiilor absolventii nostri pentru a studia cu noi. Deviza noastra este "ENGLEZĂ! Învață-l, l live, iubi ... la BSML!"

Date-cheie

Peste 90 de ani de experiență de predare engleză în mii de studenți internaționali. Frumoasă clădire istorică din piatră de granit situat într-un cartier rezidențial adiacent la Arboretum Universitatea Harvard,. opțiuni de locuințe excelente la câțiva pași de la școală. Concentreze curriculum orientat cu clasele specializate in cursuri generale, academice, de afaceri și de pregătire de testare. ETS site-ul oficial de testare TOEFL. Studenții pot lua dreptul de test oficial de la școală. afaceri pe săptămână și evenimente sociale găzduite de profesori de specialitate și directori. program flexibil. Elevii pot începe în orice zi de luni. Deschis pe tot parcursul anului. atenția și servicii individualizate. activități sociale de zi cu zi. Învățare garantat cu metodologia noastre remarcabile. Vom lucra cu elevul pentru a le ajuta să își atingă obiectivele de învățare engleză - ei doar trebuie să facă partea lor.

Locații

Boston

Address
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii