Avel Flight School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Avel Scoala de zbor este FAA Partea 141 și FAA Partea 65 aprobat de formare de zbor piloți de formare organizație din întreaga lume. De asemenea, suntem mândri să spunem că suntem capabili de a instrui veterani finanțate de Departamentul Afacerilor Veteranilor ca suntem VA aprobat, de asemenea. Avel Scoala de zbor este printre un numar redus de școli de zbor, care sunt, de asemenea SEVIS autorizate prin aplicarea de Imigrare și vamale, Departamentul de Securitate Internă pentru a instrui studenții internaționali.

Echipate cu starea avionului de artă, simulatoare de zbor, camere și facilități de clasă, Avel Scoala de zbor menține standarde foarte ridicate de siguranță care depășesc Administrația Federală a Aviației (FAA) și cerințele Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI).

Avel Scoala de zbor este situat la Aeroportul DuPage, West Chicago, , STATELE UNITE ALE AMERICII, Cu o altă ramură în Chennai, India catering la subcontinentul asiatic.

Scopul nostru este de a oferi formare de clasă mondială, folosind cele mai noi tehnologii și tendințe în domeniul aviației pentru a produce piloți de mare calibru. Unele dintre cursurile pe care le oferim includ un permis Private Pilot, Pilot License, instrument de evaluare, de zbor Instructor Evaluări, Single și Evaluări cu mai multe motoare, Avioane / Zbor Dispatcher curs.

La Avel Scoala de zbor siguranța este prioritatea noastră cea mai mare. Toate aeronavele noastre au înregistrări excelente de siguranță și sunt întreținute de către FAA mecanicii profesionale certificate. Cu personalul nostru prietenos administrativ, cu experienta sef instructor de zbor și instructorii noștri cu înaltă calificare, veți primi cel mai mare de formare de zbor de calitate și să aibă o experiență de învățare fantastică cu noi.

La Avel Scoala de zbor, Va finaliza antrenamentul de zbor la timp și în buget. In plus, veti experimenta neegalat de formare și de a beneficia de sistemul nostru de suport extins. Alatura-te școlii noastre de bilete de avion de azi și de a face visele în realitate!

Avel Scoala de zbor în Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii oferă o gamă largă de programe de formare de zbor. Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai bun antrenament de zbor din Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii sau școală pilot sau de formare Pilot, ai ajuns la locul potrivit.

International Students La Avel Scoala de zbor, Vă oferim de formare de zbor pentru studenții internaționali. Cursurile noastre sunt proiectate pentru a se potrivi cu cerințele internaționale de studenți și cerințele respective ale acestora autorității aeronautice civile.

Scopul nostru este de a oferi formare de zbor în condiții de siguranță, de calitate superioară într-un mediu prietenos și profesional. Ne străduim să facem timp cu noi confortabil și netedă, astfel încât să puteți concentra pe atingerea visul de a deveni un pilot profesionist.

Procedurile noastre de admitere au fost făcute simplu pentru a face mai ușor pentru studenții internaționali care se înscriu la școala noastră de zbor. Aflați mai multe despre procedura noastră de admitere.

Noi oferim mai multe opțiuni de curs pilot de formare concepute pentru a satisface cerințele și nevoile studenților noștri internaționali și oferă asistență la plasarea de locuri de muncă, de asemenea.

Locații

Vestul Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Address
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 Vestul Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 847-466-5161

Chennai

Address
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, India