Citește Descrierea Oficială

Avel Scoala de zbor este FAA Partea 141 și FAA Partea 65 aprobat de formare de zbor piloți de formare organizație din întreaga lume. De asemenea, suntem mândri să spunem că suntem capabili de a instrui veterani finanțate de Departamentul Afacerilor Veteranilor ca suntem VA aprobat, de asemenea. Avel Scoala de zbor este printre un numar redus de școli de zbor, care sunt, de asemenea SEVIS autorizate prin aplicarea de Imigrare și vamale, Departamentul de Securitate Internă pentru a instrui studenții internaționali.

Echipate cu starea avionului de artă, simulatoare de zbor, camere și facilități de clasă, Avel Scoala de zbor menține standarde foarte ridicate de siguranță care depășesc Administrația Federală a Aviației (FAA) și cerințele Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI).

Avel Scoala de zbor este situat la Aeroportul DuPage, West Chicago, , STATELE UNITE ALE AMERICII, Cu o altă ramură în Chennai, India catering la subcontinentul asiatic.

Scopul nostru este de a oferi formare de clasă mondială, folosind cele mai noi tehnologii și tendințe în domeniul aviației pentru a produce piloți de mare calibru. Unele dintre cursurile pe care le oferim includ un permis Private Pilot, Pilot License, instrument de evaluare, de zbor Instructor Evaluări, Single și Evaluări cu mai multe motoare, Avioane / Zbor Dispatcher curs.

La Avel Scoala de zbor siguranța este prioritatea noastră cea mai mare. Toate aeronavele noastre au înregistrări excelente de siguranță și sunt întreținute de către FAA mecanicii profesionale certificate. Cu personalul nostru prietenos administrativ, cu experienta sef instructor de zbor și instructorii noștri cu înaltă calificare, veți primi cel mai mare de formare de zbor de calitate și să aibă o experiență de învățare fantastică cu noi.

La Avel Scoala de zbor, Va finaliza antrenamentul de zbor la timp și în buget. In plus, veti experimenta neegalat de formare și de a beneficia de sistemul nostru de suport extins. Alatura-te școlii noastre de bilete de avion de azi și de a face visele în realitate!

Avel Scoala de zbor în Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii oferă o gamă largă de programe de formare de zbor. Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai bun antrenament de zbor din Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii sau școală pilot sau de formare Pilot, ai ajuns la locul potrivit.

International Students La Avel Scoala de zbor, Vă oferim de formare de zbor pentru studenții internaționali. Cursurile noastre sunt proiectate pentru a se potrivi cu cerințele internaționale de studenți și cerințele respective ale acestora autorității aeronautice civile.

Scopul nostru este de a oferi formare de zbor în condiții de siguranță, de calitate superioară într-un mediu prietenos și profesional. Ne străduim să facem timp cu noi confortabil și netedă, astfel încât să puteți concentra pe atingerea visul de a deveni un pilot profesionist.

Procedurile noastre de admitere au fost făcute simplu pentru a face mai ușor pentru studenții internaționali care se înscriu la școala noastră de zbor. Aflați mai multe despre procedura noastră de admitere.

Noi oferim mai multe opțiuni de curs pilot de formare concepute pentru a satisface cerințele și nevoile studenților noștri internaționali și oferă asistență la plasarea de locuri de muncă, de asemenea.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Avel Flight School

Un instrument Rating-ul este necesar pentru un pilot pentru a acoperi în conformitate cu regulile de zbor instrumental (IFR). În aceste condiții, pilotul nu este în măsur ... [+]

Un instrument Rating-ul este necesar pentru un pilot pentru a acoperi în conformitate cu regulile de zbor instrumental (IFR). În aceste condiții, pilotul nu este în măsură să folosească referințe vizuale externe pentru navigație și zboară aeronava exclusiv pe baza instrumentelor din habitaclu. Acest rating este, de asemenea, o cerință pentru ocuparea forței de muncă ca pilot profesionist și este o condiție prealabilă pentru licența de linie de transport aerian pilot (ATPL).

Cerințe minime pentru obținerea unui instrument Rating-ul Să fie de cel puțin 17 ani Să fie capabil să citească, să vorbească, să scrie și să înțeleagă limba engleză fluent. Să dețină un privat de licență de pilot. Obține cel puțin un al treilea certificat medical de clasa de la un medic legist Aviație Se trece un test computerizat de cunoștințe aeronautice Și o log se acumulează cantități specificate de formare și experiență în conformitate cu partea 61, titlul 14 din Codul reglementărilor federale (CFR), secțiunea 61.65. Se trece un test de încercare și de zbor administrat pe cale orală de către un inspector FAA sau examinator desemnat ... [-]
Statele Unite ale Americii West Chicago India Chennai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 - 6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avel Flight School

Dispecerul companie aeriană, de asemenea, cunoscut sub numele de zbor sau Dispecer ofițer operațiuni de zbor este una dintre cele mai bune locuri de muncă plătite și inte ... [+]

Dispecerul companie aeriană, de asemenea, cunoscut sub numele de zbor sau Dispecer ofițer operațiuni de zbor este una dintre cele mai bune locuri de muncă plătite și interesante în industria aviatică. Fiecare companie aeriană necesită dispecerii de aeronave la fel de mult ca și piloți pentru operațiunile de zbor. Cu un certificat Dispecerul FAA a aeronavei, oportunitățile de carieră se deschidă la nivel mondial!

După absolvirea Avel Cursuri de zbor și achiziționarea FAA Dispecerul certificatul aeronavei, veți fi gata să lucreze într-o companie aeriană, schimbul de decizii de comandă cu un căpitan al companiei aeriene.

O parte din responsabilități și locuri de muncă Descrierea unui Dispatcher de zbor sunt:... [-]

Statele Unite ale Americii West Chicago India Chennai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 săptămâni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Avel Flight School

Licența Commercial Pilot vă permite să acoperi o aeronavă de compensare sau de închiriere. Aceasta este, de asemenea, cerința minimă de licență pentru angajarea în calita ... [+]

Licența Commercial Pilot vă permite să acoperi o aeronavă de compensare sau de închiriere. Aceasta este, de asemenea, cerința minimă de licență pentru angajarea în calitate de pilot sau de a deveni un instructor de zbor. piloți comerciali pot fi, de asemenea plătit pentru anumite tipuri de operațiuni, cum ar fi banner-ul de remorcare, aplicații agricole, și fotografie.

Cerințe minime pentru obținerea unei licențe de pilot comercial Fie de cel puțin 18 ani Să fie capabil să citească, să vorbească, să scrie și să înțeleagă limba engleză fluent. Să dețină un privat de licență de pilot. Obține cel puțin un al doilea certificat medical de clasa de la un medic legist Aviație Se trece un test computerizat de cunoștințe aeronautice Și o log se acumulează cantități specificate de formare și experiență în conformitate cu partea 61, titlul 14 din Codul reglementărilor federale (CFR), secțiunea 61.129. Se trece un test de încercare și de zbor administrat pe cale orală de către un inspector FAA sau examinator desemnat ... [-]
Statele Unite ale Americii West Chicago India Chennai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
6 - 8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avel Flight School

Licența Private Pilot vă permite să fie pilot comandant al unei aeronave pentru orice scop necomercial. Aceasta este, de asemenea, primul pas spre obținerea de licență de ... [+]

Licența Private Pilot vă permite să fie pilot comandant al unei aeronave pentru orice scop necomercial. Aceasta este, de asemenea, primul pas spre obținerea de licență de pilot comercial și mai târziu, un loc de muncă al companiei aeriene. Printre multele privilages ale Private Pilot License, aveți de asemenea permis să opereze zboruri de caritate sub rezerva anumitor restricții, și pot participa la activități similare, cum ar fi de Angel de zbor, de patrulare aeriene civile și multe altele.

Cerințe minime pentru a obține o privare de licențe de pilot Să fie de cel puțin 17 ani Să fie capabil să citească, să vorbească, să scrie și să înțeleagă limba engleză fluent. Obține cel puțin un al treilea certificat medical de clasa de la un medic legist Aviație Se trece un test computerizat de cunoștințe aeronautice Și o log se acumulează cantități specificate de formare și experiență în conformitate cu partea 61, titlul 14 din Codul reglementărilor federale (CFR), secțiunea 61.109. Se trece un test de încercare și de zbor administrat pe cale orală de către un inspector FAA sau examinator desemnat ... [-]
Statele Unite ale Americii West Chicago India Chennai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
6 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.