Arizona Culinary Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programul Arizona Culinary Institute fost conceput pentru a vă folosi eficient timpul și resursele. Într-un sondaj recent, 76% dintre absolvenții Arizona Culinary Institute din Arizona Culinary Institute finalizat programul în 8 luni sau mai puțin!

"Wow! Doar 8 luni? Cum este posibil chiar asta? ” s-ar putea să întrebi. Filozofia noastră este simplă. Elevii învață cel mai eficient atunci când se află într-un grup mic, într-un mediu confortabil și primesc atenție personală de la instructori experimentați. Echipa noastră este formată dintr-un grup divers și bine echilibrat de instructori de bucătari cu experiență din lumea reală și o pasiune autentică pentru predare.

Un alt motiv pentru care Arizona Culinary Institute este diferit este prin experiența practică de învățare pe care o primesc studenții noștri. Pe măsură ce multe școli se îndreaptă spre formate de clasă sau online pentru a economisi bani, îi ținem pe elevi acolo unde le aparține, în bucătărie. Răsfățați-vă pasiunea pentru gătit învățând prin încercări și erori și instrucțiuni personale, mai degrabă decât să revărsați un manual acasă.

Locații

Scottsdale

Address
North 114th Street,10585
85259 Scottsdale, Arizona, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: