American Language Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

La ALA credem în puterea ta și abilitatea ta de a reuși. Acesta este motivul pentru care fiecare student este considerat cea mai importantă și respectată parte a familiei ALA. Rețeaua noastră de îngrijire, îngrijire și susținere a cadrelor didactice cu înaltă calificare și a personalului profesionist al serviciilor de studenți va oferi un mediu superior de învățare care vă va permite să vă atingeți obiectivele. Ne păstrăm mărimea clasei mici, astfel încât profesorii să poată acorda o atenție maximă personală fiecărui elev.

Toate programele noastre sunt concepute în funcție de necesitățile dvs. de învățare. Filozofia noastră de predare a fost dezvoltată folosind cele mai recente teorii și abordări bazate pe cercetare pentru învățarea și predarea limbilor străine, care se concentrează asupra furnizării multor rezultate reușite de învățare pentru fiecare elev.

De ce ne alegeți?

 • Toate campusurile ALA din Statele Unite sunt certificate de Departamentul de Educație al SUA și sunt acreditate de Comisia pentru Acreditarea Programului de limbă engleză
 • Suntem autorizați conform legii federale să înscriem studenți nonimigranți și să emităm formularul I-20 pentru studenții de viză F-1.
 • ALA este specializată în studiul intensiv de limba engleză cu niveluri fundamentale, academice și avansate.
 • Partenerii Universitatea ALA oferă un Pathway (NO TOEFL sau Ilets de testare) pentru absolvenții de la nivelul 5 curs ALA lui.
 • Partenerii ALA din cadrul Universității eliberează scrisori de admitere condiționate pentru studenții înscriși la ALA.
 • ALA oferă consultanță universitară gratuită elevilor săi
 • ALA are cadre didactice de limbă maternă cu calificare înaltă, cu diplome BA / MA / Ph.D. TESOL, cu mulți ani de experiență.
 • ALA are clase mici, diverse și interactive
 • ALA oferă activități culturale, excursii pe teren și evenimente sociale.
  * Unele opțiuni Homestay familiei americane sunt disponibile

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi cele mai bune experiențe de învățare și de a sprijini cursanții englezi pentru a-și satisface nevoile de învățare în scopuri academice, profesionale și sociale.

Promisiunea noastra

Conducerea ALA promite să ofere fiecărui elev ceea ce considerăm cea mai bună valoare și calitatea educației ESL din lume. Vă mulțumim pentru oportunitatea de a vă câștiga încrederea.

Pathway noastră

ALA este Pathway spre succes în obiective academice sau de carieră. Avem multe opțiuni pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de limbă engleză. Va oferim diverse programe pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteți studia cu normă întreagă sau cu normă redusă, la centrul nostru din SUA sau prin învățarea la distanță online.

Începeți-vă viitorul cu ALA.

American Language Academy ACCREDITARE

American Language Academy este acreditată de Comisia pentru Acreditarea Programului de limbă engleză pentru perioada aprilie 2018 - aprilie 2028 și este de acord să susțină standardele CEA pentru programele și instituțiile de limbă engleză. CEA este recunoscută de către Departamentul pentru Educație al SUA ca o agenție de acreditare recunoscută la nivel național pentru programele și instituțiile de limbă engleză din SUA. Pentru mai multe informații despre această acreditare, vă rugăm să contactați CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314 703) 665-3400, Pentru mai multe informații accesați: www.cea-accredit.org
De ce studiați la o școală acreditată
 • Fiți încrezători că veți primi instruire și servicii de cea mai bună calitate pentru cea mai bună experiență de învățare
 • Avem un curriculum axat pe satisfacerea nevoilor de învățare evaluate ale studenților noștri. s
 • Menținem un sistem eficient pentru evaluarea progresului studenților de la plasarea inițială în cursuri până la promovarea de la nivel la nivel.
 • Am experimentat, vorbitor nativ american, o facultate profesionala care se dedica predarii.
 • Avem facilități și personal administrativ pentru a oferi un mediu excelent de învățare.
 • Oferim o gamă largă de servicii pentru studenți din orientare; vize academice, consultanță în domeniul imigrației și al locuințelor; și activități sociale, recreative și culturale

Locații

Greensboro