American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNCGMAIN1Consorțiul american de universități (ACU) este un grup de instituții acreditate de învățământ superior cu programe și trăsături superioare. Membrii săi răspund nevoilor educaționale ale mii de studenți internaționali din întreaga lume. Domeniul de aplicare al ofertelor ACU este variat și variat, variind de la grade asociate la programe doctorale în numeroase domenii, inclusiv științe avansate, inginerie și tehnologie, precum și diverse programe precum contabilitatea, ingineria, dreptul, administrarea afacerilor, textile, nutriție și medicamente pentru sportivi. ACU nu este doar despre programe academice puternice. Studenții internaționali înflorește în instituții dedicate învățământului internațional, după cum reiese din resursele - oameni, facilități, servicii de asistență etc. - le dedică. Acest angajament provine dintr-o misiune, nu numai de a ajuta elevii internaționali să exceleze din punct de vedere educațional, ci și să-și însușească contribuțiile pentru a îmbogăți mediile academice și de învățare pentru studenții americani. De asemenea, provine din programele instituționale ale ACU pentru a trimite studenți americani în alte țări pentru a studia; învățarea lor culturală îi determină să devină cetățeni globali mai buni și colegi de studenți cu studenți internaționali atunci când se întorc. UNCGMAIN02 Consorțiul American de Universități (ACU) facilitează admiterea studenților internaționali la programe universitare și universitare în instituțiile membre, care oferă o gamă largă de programe și servicii academice excelente. Asistența acordată elevilor pentru a obține fluență în limba engleză și adaptarea la noul mediu academic și cultural este oferită de centrele INTERLINK pe fiecare campus.

ACU LOCAȚII

ACU Locations Map

MEMBRII

Universitatea Valparaiso Valparaiso University (Valpo) este o universitate privată de 4.500 de studenți americani și internaționali din SUA și 40 de țări din întreaga lume. În mod consistent clasificat ca unul dintre universitățile de top din Midwest, Valpo este listat printre universitățile din SUA care oferă cea mai bună valoare pentru preț. Valpo are o tradiție lungă și plină de mândrie de a primi studenți internaționali de toate tradițiile și culturile culturale. În scopul de a promova o adevărată educație internațională pentru studenții și facultățile sale, universitatea oferă numeroase programe care angajează studenții și facultățile în dialoguri interculturale, schimburi culturale, studii în străinătate și oportunități de învățare a serviciilor. Valpo este situat la o oră de la Chicago într-un oraș sigur, prietenos de 31.000.

Universitatea din Carolina de Nord de la Greensboro Universitatea din Carolina de Nord de la Greensboro (UNCG) este o comunitate provocatoare, susținută și angajată, care se distinge de alte universități din cauza valorii noastre comune pentru a "face ceva mai mare cu totul." Definim excelența nu numai de oamenii pe care îi atragem și de nivelul ridicat de realizare pe care îl urmăresc, dar și de contribuțiile semnificative pe care le fac. Cu o convingere de a împuternici pe toți, am creat un mediu unic de colaborare și incluziune care îngrădește curiozitatea și pasiunea. Comunitatea noastră diversă este reunită printr-o înțelegere a faptului că ceea ce contează dincolo de lecțiile învățate în sala de clasă este modul în care sunt transmise pentru a face diferența în carierele și comunitățile noastre. Integrarea experienței și a perspectivelor interculturale și internaționale în experiența de învățare a fiecărui elev, UNCG este o universitate globală în care oamenii de orice identitate, vârstă sau fundal rasial sau etnic pot obține o apreciere în cunoștință de cauză a propriilor și a diferitelor culturi. Este o comunitate de studenți, cadre didactice, angajați și absolvenți activi, care se întemeiază pe dialog deschis, responsabilitate comună și respect pentru contribuțiile distincte ale fiecărui membru.

Universitatea St. Ambrose Universitatea St. Ambrose (UUS) este o universitate acreditată și cuprinzătoare, renumită pentru angajamentul său față de excelența academică, artele liberale, justiția socială și serviciul. Evaluat printre universitățile de top din regiune, UAS oferă peste 70 de domenii de studiu care conduc la diplome de licență, masterat și doctorat. Cele mai comune domenii de studii universitare pentru studenții săi internaționali sunt Inginerie, Informatică, Afaceri și Management. La nivel de absolvent, programele cu înscriere internațională ridicată sunt Master of Accounting, Master of Business Administration și Master of Science în Managementul Tehnologiei Informației.

Universitatea de Stat Indiana Universitatea de Stat din Indiana (ISU), o universitate publică de cercetare doctorală, care oferă studii universitare de licență în peste 100 de specializări, oferă oportunități educaționale excelente elevilor, îmbunătățește calitatea vieții prin diseminarea cunoștințelor prin instruire și cercetare și încurajează creativitatea și știința programare.

Universitatea Montana State University Montana State University se află într-una din cele mai spectaculoase universități din SUA. Oferă toate avantajele unei universități mai mari cu comunitatea prietenoasă a unui campus mai mic. Fondată ca o instituție publică cuprinzătoare, în 1893, MSU se numără printre cele 50 de universități cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume. Din cei 16.440 de studenți, 722 sunt internațional din 75 de țări diferite. Rata medie a studenților la facultate este de 19: 1, ceea ce face ca profesorii să fie accesibili și să ofere oportunități de învățare. Studenții MSU își pot explora interesele, pot câștiga noi perspective și pot obține avantajele profesionale necesare pentru a construi un viitor dinamic.

Seattle Pacific University Studenții aleg Seattle Pacific University (SPU) pentru academicienii săi riguroși, comunitatea de susținere, locația stelară a orașului Seattle și o viziune de a angaja cultura și de a schimba lumea. SPU este o universitate creștină, cu peste 4.000 de studenți absolvenți și studenți din 39 de țări și 45 de state. Absolvenții SPU sunt cunoscuți pentru competență și caracter, generând schimbări pozitive în comunitățile din întreaga lume.

Centrele lingvistice INTERLINK Succesul în lumea de astăzi necesită o mai mare competență interculturală și abilități de comunicare eficiente. Competența într-oa doua limbă, în special limba engleză, este vitală pentru studenții și oamenii de afaceri internaționali. În acest scop, INTERLINK oferă un curriculum unic, inspirat de teorii de învățare, de cercetare și aplicații practice. Experiența INTERLINK permite studenților să participe activ la diferite setări lingvistice, academice și interculturale. Nevoile și progresele individuale sunt monitorizate cu atenție, iar pe parcursul acestui proces elevii primesc încurajare, sprijin și asistență. Situat în campusurile universităților americane de vârf, INTERLINK oferă studenților săi acces la toate facilitățile și numeroase servicii academice, inclusiv asistență pentru admiterea condiționată la aceste instituții. În plus, elevii pot să se întâlnească cu studenți și profesori americani, să efectueze audituri sau să ia cursuri de credit și să experimenteze viața campusului universitar. De-a lungul șederii studenților, facultatea și personalul dedicat îi asistă cu provocările lor personale, culturale și academice. UNCGMAIN03

Admiterea condiționată

Cursanții calificați din punct de vedere academic, care nu au cunoștințele necesare în limba engleză, pot fi admiși condițional unei instituții membre ACU dacă se înscriu la INTERLINK înainte de începerea studiilor universitare. După finalizarea cu succes a programului și după îndeplinirea condițiilor specificate în scrisoarea inițială de admitere condiționată a instituției membre ACU, ele pot fi admise ca studenți obișnuiți. Unele universități membre ale ACU solicită ca studenții să depună formulare completate de înscrieri, transcrieri oficiale din școlile care au participat anterior, documente privind finanțele și, eventual, scrisori de recomandare. Alte universități trebuie doar să revizuiască transcrierile oficiale pentru a decide cu privire la admisibilitatea condiționată a unui student. În toate cazurile, una dintre condițiile va fi fie obținerea unui scor TOEFL sau IELTS specificat, fie finalizarea cu succes a programului INTERLINK. Asistența în aplicarea la universități este disponibilă gratuit tuturor studenților INTERLINK.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

ESL INTERLINK de la Universitatea de Stat din Indiana

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 săptămâni May 2019 Statele Unite ale Americii Terre Haute + 1 mai mult

Centrele de limbă INTERLINK de la Universitatea de Stat Indiana oferă studenților străini cursuri de pregătire, pregătire academică și orientare culturală, precum și asistență în plasarea universităților și admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională reușită și memorabilă în Statele Unite. [+]

Despre programul nostru

Centrele lingvistice INTERLINK de la Universitatea de Stat Indiana (ISU) au ajutat elevii să-și atingă obiectivele personale și profesionale începând cu anul 1987. Localizat în Terre Haute, Indiana, INTERLINK oferă instruire intensă în limba engleză, pregătire academică și orientare interculturală pentru studenți, profesioniști pe tot parcursul anului. Programul pregătește studenții pentru o carieră provocatoare și oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține succes în secolul XXI. La absolvire, mulți studenți continuă să studieze în programele academice de la ISU sau alte universități din zonă. INTERLINK ajută la plasarea în universități și la admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională reușită și memorabilă în Statele Unite. Curriculumul INTERLINK este riguros. Cele șase nivele, oferite în sesiuni de 9 săptămâni, implică misiuni de clasă în ascultare, vorbire, citire, scriere și proiecte care necesită participarea activă a elevilor. Elevii beneficiază de facilități complete de acces la touniversity, incluzând oportunități de întâlniri cu studenții și profesorii, audit sau cursuri de credit. Programul excursii în câmp permite studenților să învețe în primul rând despre stat și comunitatea locală. Un beneficiu deosebit pentru studenți este reprezentarea multor culturi în program. Într-un mediu divers, elevii învață mai multe despre lume și, în acest proces, despre ei înșiși. Studenții calificați din mediul academic se bucură de confortul de a primi admiterea condiționată înainte de a începe programul lor lingvistic la INTERLINK. La INTERLINK, ne străduim să asigurăm o experiență educațională memorabilă și transformatoare pentru studenții internaționali. Dacă sunteți în căutarea unui program de limba... [-]


ESL INTERLINK de la Universitatea din Carolina de Nord din Greensboro

Campus Cu normă întreagă 9 săptămâni May 2019 Statele Unite ale Americii Greensboro

Centrul de limbă INTERLINK de la Universitatea din Carolina de Nord din Greensboro (UNCG) oferă cursuri ESL (limba engleză ca a doua limbă), formare profesională, orientare culturală și pregătire academică, precum și asistență pentru plasarea universitară și admiterea condiționată. Ne străduim să asigurăm o experiență educațională reușită și memorabilă în SUA pentru studenții internaționali. Programul INTERLINK este conceput special pentru studenții care intenționează să urmeze studii superioare la o universitate americană. [+]

Despre programul nostru

Centrele lingvistice INTERLINK de la Universitatea din Carolina de Nord de la Greensboro (UNCG) au ajutat studenții să-și atingă obiectivele personale și profesionale începând din 1997. Situat în Greensboro, Carolina de Nord, INTERLINK oferă cursuri intensive de limba engleză, pregătire academică și orientare interculturală pentru studenți , bursieri și profesioniști pe tot parcursul anului. Programul pregătește studenții pentru o carieră provocatoare și oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține succes în secolul XXI. După absolvire, mulți studenți continuă să studieze în programele academice la UNCG sau în alte universități din zonă. INTERLINK ajută la plasarea în universități și la admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională reușită și memorabilă în Statele Unite. Curriculumul INTERLINK este riguros. Cele șase nivele, oferite în sesiuni de 9 săptămâni, implică misiuni in-și out-of-class în ascultare, vorbire, citire, scriere și proiecte care necesită participarea activă a elevilor. Elevii beneficiază de acces deplin la facilitățile universitare, inclusiv oportunități de întâlniri cu studenții și profesorii, audit sau cursuri de credit. Programul excursii de camp permite studenților să învețe în primul rând despre stat și comunitatea locală. Un beneficiu deosebit pentru studenți este reprezentarea multor culturi în program. Într-un mediu divers, elevii învață mai multe despre lume și, în acest proces, despre ei înșiși. Studenții calificați din mediul academic se bucură de confortul de a primi admiterea condiționată înainte de a începe programul lor lingvistic la INTERLINK. La INTERLINK, ne străduim să asigurăm o experiență educațională memorabilă și transformatoare pentru studenții internaționali. Dacă sunteți... [-]


ESL INTERLINK la Universitatea St. Ambrose

Campus Cu normă întreagă 9 săptămâni May 2019 Statele Unite ale Americii Davenport

Centrul lingvistic INTERLINK de la Universitatea St. Ambrose (UUS) oferă studenților străini cu pregătire ESL (engleza ca a doua limbă), orientare culturală și pregătire academică, precum și asistență pentru plasarea universitară și admiterea condiționată pentru a asigura o experiență educațională de succes și memorabilă în Statele Unite.

[+]

Despre program

Situat în Davenport, Iowa, INTERLINK de la Universitatea St. Ambrose oferă cursuri intensive de limba engleză, pregătire academică și orientare interculturală pentru studenți, cercetători și profesioniști pe tot parcursul anului. Programul pregătește studenții pentru o carieră provocatoare și oferă instrumentele și abilitățile necesare pentru a obține succes în secolul XXI. Curriculumul INTERLINK este riguros. Cele șase nivele, oferite în sesiuni de 9 săptămâni, implică misiuni de clasă în ascultare, vorbire, citire, scriere și proiecte care necesită participarea activă a elevilor. Elevii beneficiază de acces deplin la facilitățile universitare, inclusiv oportunități de întâlniri cu studenții și profesorii, audit sau cursuri de credit. Programul excursii în câmp permite studenților să învețe în primul rând despre stat și comunitatea locală. Un beneficiu deosebit pentru studenți este reprezentarea multor culturi în program. Într-un mediu divers, elevii învață mai multe despre lume și, în acest proces, despre ei înșiși. Studenții calificați din mediul academic se bucură de confortul de a primi admiterea condiționată înainte de a începe programul lor lingvistic la INTERLINK. La INTERLINK , ne străduim să asigurăm o experiență educațională memorabilă și transformatoare pentru studenții internaționali. Dacă sunteți în căutarea unui program de limbă engleză ca a doua limbă, mai ales dacă intenționați să studiați la o universitate americană, sperăm să vă gândiți să participați la INTERLINK la Universitatea St. Ambrose. Centrul de limbă INTERLINK de la Universitatea St. Ambrose (UUS) oferă studenților străini cu pregătire ESL (limba engleză ca a doua limbă), orientare culturală și pregătire academică, precum și asistență pentru... [-]


INTERLINK A.C.E. at Montana State University

Campus Cu normă întreagă 52 zilele May 2019 Statele Unite ale Americii Bozeman

[+]

. Nu există restituiri sunt date după începerea sesiunii. Dacă se modifică politica de anulare și rambursare, INTERLINK ACE va urma politica în care studentul a efectuat plata. Documentație financiară pentru F-1 Visa Studenți Statele Unite ale Americii Imigrare și Customs Enforcement (ICE), impune ca elevii să dispună de resurse financiare suficiente pentru a acoperi costurile școlare și de trai în timp ce în SUA Studentul, părinții, sau un sponsor trebuie să furnizeze o declarație bancară curentă sau o scrisoare oficială de la o bancă de verificare suficientă fonduri. Cereri de locuințe Toate cererile de ședere la Residence Hale trebuie să fie amplasate cel puțin 6 săptămâni înainte de începerea programului pe care îl solicită. Taxa de curierat prin poștă Elevii pot solicita să aibă materiale de acceptare și I-20 trimise prin serviciul de curierat poștă. [-]

INTERLINK A.C.E. at Seattle Pacific University

Campus Cu normă întreagă 5 săptămâni May 2019 Statele Unite ale Americii Seattle

[+]

17 iulie 2017 Sesiunea 1 intră 21 septembrie -October 27 2017 Sesiunea 2 încadrează Douăzeci și șase octombrie - 6 decembrie 26 septembrie [-]

Contactează
Adresa locaţie
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Adresa locaţie
Washington, District of Columbia, US
Adresa locaţie
Bozeman, Montana, US