Alabama Community College System

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sistemul Alabama Community College System ( ACCS ) este poarta de acces din Alabama către educație și instruire tehnică la nivel mondial, la prețuri accesibile, pentru abilitățile necesare pentru a concura într-o forță de muncă în continuă dezvoltare. Sistemul este format din 24 de colegii comunitare și tehnice, inclusiv Alabama Technology Network și Marion Military Institute - unul dintre cele cinci colegii militare junior. Rețeaua tehnologică Alabama face parte din sistemul Alabama Community College System și parteneriatul de extindere a producției.

Și elevii de liceu și adulții beneficiază de diferite certificate, acreditări și programe de diplomă disponibile prin sistemul Alabama Community College System .

Școlarizarea la colegiile comunitare din Alabama este mai mică de jumătate din costul pentru aceleași cursuri academice de bază ca cele predate la universitățile de patru ani din stat. Peste 168.000 de oameni aleg să studieze prin sistemul Alabama Community College System fiecare an.

Locații

Montgomery

Address
South Union Street,135
36130 Montgomery, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: