Adams College of English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala noastră se străduiește să ofere studenților educație lingvistică de înaltă calitate pentru a ajuta elevii să-și atingă obiectivele. ACE, fondată în 2007, este în prezent localizată în Koreatown, Los Angeles, în vecinătatea centrelor Los Angeles, Hollywood, Santa Monica și Glendale. În campus sunt formate cinci săli de clasă și un laborator de calculatoare pentru a furniza resurse suplimentare pentru a satisface cu succes nevoile educaționale ale studenților.

Mai exact, misiunea ACE este:

pentru a oferi studenților o educație de limbă engleză de înaltă calitate, inclusiv pregătirea pentru pregătirea într-un mediu de învățare centrat pe elev, cu ajutorul căruia își pot îmbunătăți abilitățile în limba engleză și testele necesare pentru activitățile lor academice, profesionale și personale.

Dintre numeroasele obiective ale ACE pentru studenți, unele dintre ele sunt:

  • Furnizarea de programe de pregătire a limbii engleze, inclusiv pregătirea pentru testare, care să fie educaționale, moderne, de înaltă calitate și cu eficiență demonstrabilă.
  • Pentru a instrui instructori cu înaltă calificare și auto-motivați, care îi vor încuraja pe elevi să-și îmbunătățească limba engleză și abilitățile de a-și testa abilitățile.
  • Pentru a menține mediile de învățare centrate pe elev, pozitive și bine echipate, inclusiv servicii adecvate pentru elevii pentru satisfacția elevilor.
  • Să administreze sisteme de evaluare sistematice, eficiente și măsurabile pentru ca studenții să își atingă obiectivele academice, profesionale și personale.
  • Pentru a crea planuri de afaceri strategice centrate pe elev pentru o educație lingvistică de înaltă calitate, inclusiv pentru pregătirea testelor.
  • Pentru a oferi șanse egale de învățare în ceea ce privește mai puține motive de vârstă, rasă, origine etnică, sex, orientare sexuală sau religie.

Locații

Los Angeles

Address
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii