Citește Descrierea Oficială

Școala noastră se străduiește să ofere studenților educație lingvistică de înaltă calitate pentru a ajuta elevii să-și atingă obiectivele. ACE, fondată în 2007, este în prezent localizată în Koreatown, Los Angeles, în vecinătatea centrelor Los Angeles, Hollywood, Santa Monica și Glendale. În campus sunt formate cinci săli de clasă și un laborator de calculatoare pentru a furniza resurse suplimentare pentru a satisface cu succes nevoile educaționale ale studenților.

Mai exact, misiunea ACE este:

pentru a oferi studenților o educație de limbă engleză de înaltă calitate, inclusiv pregătirea pentru pregătirea într-un mediu de învățare centrat pe elev, cu ajutorul căruia își pot îmbunătăți abilitățile în limba engleză și testele necesare pentru activitățile lor academice, profesionale și personale.

Dintre numeroasele obiective ale ACE pentru studenți, unele dintre ele sunt:

  • Furnizarea de programe de pregătire a limbii engleze, inclusiv pregătirea pentru testare, care să fie educaționale, moderne, de înaltă calitate și cu eficiență demonstrabilă.
  • Pentru a instrui instructori cu înaltă calificare și auto-motivați, care îi vor încuraja pe elevi să-și îmbunătățească limba engleză și abilitățile de a-și testa abilitățile.
  • Pentru a menține mediile de învățare centrate pe elev, pozitive și bine echipate, inclusiv servicii adecvate pentru elevii pentru satisfacția elevilor.
  • Să administreze sisteme de evaluare sistematice, eficiente și măsurabile pentru ca studenții să își atingă obiectivele academice, profesionale și personale.
  • Pentru a crea planuri de afaceri strategice centrate pe elev pentru o educație lingvistică de înaltă calitate, inclusiv pentru pregătirea testelor.
  • Pentru a oferi șanse egale de învățare în ceea ce privește mai puține motive de vârstă, rasă, origine etnică, sex, orientare sexuală sau religie.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Adams College of English

Obiectivul cursului ESL Beginning Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) este de a dezvolta abilități fundamentale de citire, scriere, vocabular și gramatică. Acest curs va i ... [+]

ESL Început

De luni până vineri, 9:00 - 12:36

Obiectivul cursului ESL Beginning Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) este de a dezvolta abilități fundamentale de citire, scriere, vocabular și gramatică. Acest curs va introduce elevii la exerciții de citire a înțelegerii și va dezvolta abilități de bază de scriere. Acest curs este, de asemenea, destinat să sporească vocabularul elevilor și să dezvolte recunoașterea structurilor gramaticale. Acest curs va introduce și dezvolta abilitățile elevilor de a demonstra abilitățile de inițiere ESL necesare progresului prin programul ESL la ACE.

Obiectivul cursului ESL Inceput Listening, Speaking, Conversation (LSC) este de a dezvolta și de a folosi abilități fundamentale de ascultare, vorbire, pronunție pentru a îmbunătăți și a demonstra abilități de comunicare în limba engleză. Acest curs este conceput pentru ca elevii să interacționeze cu diverse subiecte, folosind expresii, vocabular, tehnici de pronunție și gramatică corectă în vorbire, precum și dezvoltarea capacității de a asculta informații.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 - 44 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Adams College of English

Obiectivul cursului este de a demonstra abilitățile de comunicare prin intermediul principiilor de reducere a accentului și strategii de comunicare pentru exprimarea idei ... [+]

ESL Conversation Intermediate

De luni până vineri 1:10 pm - 5:10 pm

Marți, din ziua 8:30 - 17:10, vineri 1:10 - 5:10

Obiectivul cursului este de a demonstra abilitățile de comunicare prin intermediul principiilor de reducere a accentului și strategii de comunicare pentru exprimarea ideilor, opiniilor și faptelor bazate pe subiecte abordate în cadrul curriculum-ului.

Obiectivul cursului ESL Conversation Intermediate Idioms este ca elevii să poată utiliza idiomi și expresii informale în conversația în limba engleză. Prin instruirea în clasă, obiectivul este ca elevii să poată recunoaște în mod confident, practica și să demonstreze utilizarea zilnică a unor limbi și vorbire informală în conversațiile în limba engleză.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 - 44 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Adams College of English

Obiectivul cursului de pregătire a testelor TOEFL iBT este de a pregăti elevii să urmeze testele TOEFL iBT și, eventual, testul oficial TOEFL iBT pentru admitere sau tran ... [+]

De luni până vineri între orele 9:00 - 13:00

Obiectivul cursului de pregătire a testelor TOEFL iBT este de a pregăti elevii să urmeze testele TOEFL iBT și, eventual, testul oficial TOEFL iBT pentru admitere sau transfer la un colegiu acreditat, care solicită studenților să furnizeze un scor de test TOEFL care îndeplinește cerințele particulare pentru înscrierea în respectiva instituție de învățământ.

Acest curs de pregătire pentru teste introduce, dezvoltă, îmbunătățește și demonstrează porțiunile de citire, scriere, ascultare și vorbire ale testului TOEFL iBT. Elevii iau teste de practică de-a lungul cursului pentru a se pregăti pentru abilitățile lingvistice ale testului TOEFL iBT. Acest curs oferă studenților funcțiile de încredere și lingvistice necesare pentru obținerea de scoruri satisfăcătoare în cadrul testului TOEFL iBT.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 - 44 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză