ASC English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CLASE ASC ENGLISH ENGLISH SCHOOL

Servicii educaționale pentru studenții internaționali în zona Boston din 1993.

Bazându-se pe o moștenire de zece ani de experiență internațională ESL, ASC limba engleză a fost sprijinirea și furnizarea de servicii educaționale studenților internaționali în zona Boston din 1993.

Noi am promovat o înțelegere puternică a nevoilor persoanelor străine care pornesc pe o educație în Statele Unite, și s-au dezvoltat o gamă diversă de servicii pentru a vă ajuta prin provocările de reușita în sistemul educațional american.

Serviciile noastre largi și resurse provin dintr-un personal didactic cu experiență și un mediu primitor și prietenos, care își propune să rezolve nevoile individuale ca un student international in Statele Unite ale Americii.

Toate pe un sistem de prețuri rezonabile, adăuga până la un program de limba engleza de valoare incomparabil și beneficii.

Câțiva factori care fac ASC un loc minunat pentru a învăța limba engleză:

profesori profesioniști și pasionați, cu ani de experiență de predare studenților internaționali Un set de programe care se adresează competențelor lingvistice și academice specifice va fi nevoie ca student într-o universitate americană orare flexibile pentru toate programele, inclusiv cursuri de week-end și de vară Garantat atenție personală de la instructori și personal dedicat Familiaritatea cu nevoile specifice ale studenților din națiuni din întreaga lume Servicii de calitate pentru adulți, de la gradutes recente liceu prin studenti si post-universitare

Locații

Boston

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 617-338-5288