American English College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La American English College, misiunea noastra este de a oferi engleza ca limba a doua (ESL) studenții cu excelent, cuprinzătoare, și la prețuri accesibile de educație în limba engleză pentru succesul lor personal.

PROGRAME

La American English College, programe sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile de seturi de competențe și obiective fiecărui elev la toate nivelurile de competență în limba engleză, de la incepator la avansat.

Toate cursurile acoperă competențele lingvistice majore, inclusiv: ascultare, vorbire, citire, scriere, gramatica, vocabular, pronunție și.

Carcasă

American English Colegiul poate oferi și veți găsi locuință în condiții de siguranță și de încredere, care este adaptat la preferințele dvs. prin intermediul acasă ședere și locuințe private.

ACADEMIC ADVISING

La American English College, vrem studenții noștri pentru a construi o fundație academic semnificativ în timpul lor aici. Toți elevii sunt abilitate să își asume responsabilitatea pentru viitorul lor, și în timpul această călătorie oferim atenție personalizată și sprijin pentru a le ajuta să își atingă obiectivele de carieră și de viață.

Consultanții noștri studenți au cunoștințe extinse despre programele de educație în Statele Unite, și au parteneriate puternice cu colegii de conducere și universități din SUA. Acest lucru oferă studenților noștri cu orientare și diferite opțiuni educaționale atunci când caută un program specific nevoilor lor. Intenția noastră de a modela persoane extraordinare, oferind excelență academică și dezvoltarea personală necesare pentru a deveni un lider mondial.

Exploreaza programele noastre și a vedea cum puteți începe călătoria dumneavoastră de astăzi.

Care studiază în STATELE UNITE

American English College este autorizat în conformitate cu legea federala sa se inscrie non-imigranți studenți extraterestre. Interesați de studierea în Statele Unite, cu o comunitate diversă de studenți internaționali?

ACREDITARI

American English Colegiul este acreditat de ACCET, o agenție recunoscută de către Departamentul american al Educației. Suntem, de asemenea aprobate pentru a opera de Biroul California pentru Private postsecondary Educație (BPPE).

Locații

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, California, Statele Unite ale Americii