Citește Descrierea Oficială

Le Cordon Bleu a evoluat de la o școală de gătit pariziană la o academie de artă culinară cu o rețea internațională mare. Reputația lui Le Cordon Bleu continuă să crească prin programele sale care sunt îmbunătățite și adaptate în mod continuu nevoilor actuale și viitoare ale industriei gastronomiei, precum și instructorilor săi de înaltă calificare, fiecare având cunoștințe extinse în domeniul lor de expertiză.

Cursurile teoretice de artă culinară sunt predate într-un salon echipat cu o bucătărie modernă și sisteme audio-vizuale, care le permite studenților să urmărească cu ușurință bucătarii și să pună întrebări într-un mediu de clasă. În urma cursurilor teoretice, elevii practică tehnicile din clasele culinare, sub îndrumarea și supravegherea instructorilor de bucătari.

Le Cordon Bleu Istanbul își oferă programele cu o echipă de instructori internaționali. Toate cursurile sunt predate în limba engleză, iar cursurile demonstrative sunt traduse simultan în limba turcă. La sfârșitul acestor programe, studenții absolvesc atât terminologia de gastronomie engleză cât și franceză și sunt înzestrați cu cunoștințele tehnice și materiale necesare pentru a-și crea propriile rețete.

Le Cordon Bleu Istanbul este situat pe o suprafață de 3650 m², care include și o clădire demonstrativă

intitulat "Centrul de Excelență". Scopul școlii este de a oferi studenților nu numai cunoștințe teoretice, ci și elevi

de asemenea, cu toate cunoștințele și abilitățile profesionale necesare pentru viitoarea lor carieră.

Centrul de Excelență găzduiește;

• Gastro - auditoriu

• Bucătării, Postituri și bucătării multifuncționale

• Laboratorul de analiză senzorială

• Bucătărie principală de 200 m²

• Restaurantul Practice: L'Atelier Bleu

• Sala de mese privată

• Săli de banchet

• Bucătărie principală de producție

• Bucătării pentru prepararea de carne, păsări de curte, pește și legume

Studenții noștri sunt, de asemenea, încurajați să demonstreze și să-și testeze cunoștințele și abilitățile în numeroase

naționale și internaționale, să efectueze cercetări privind bucătăria locală și mondială; și revizuirea

mâncăruri mult uitate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Le Cordon Bleu Istanbul

Programul Diplome de Cuisine al lui Cordon Bleu este conceput pentru a vă ajuta să vă stăpâniți abilitățile necesare pentru a crea feluri de mâncare din bucătăria finală ... [+]

Prezentare generală

Programul Diplome de Cuisine al lui Cordon Bleu este conceput pentru a vă ajuta să vă stăpâniți abilitățile necesare pentru a crea feluri de mâncare din bucătăria finală printr-o combinație de sesiuni practice, demonstrații și lecții de teorie. Elevii vor învăța toate tehnicile profesionale necesare pentru a progresa cu o serie de oportunități de carieră interesante și vor fi învățate de echipa noastră de bucătari instruiți clasic, care au experiență de lucru în funcții de conducere în bucătăriile celei mai bune din lume și restaurantele Michelin cu stea.

Elevii care completează nivelele de bază, medii și superioare de bucătărie, fiecare având o durată de 6 ore pe zi, 3 zile pe săptămână și 180 de ore în total, sunt acordate "Diplome de Cuisine".... [-]

Turcia Istanbul
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Le Cordon Bleu Istanbul

Diploma de Pâtisserie de la Le Cordon Bleu este una dintre cele mai respectate calificări culinare din lume. Elevii care îndeplinesc cu succes calificările noastre de pât ... [+]

Prezentare generală

Diploma de Pâtisserie de la Le Cordon Bleu este una dintre cele mai respectate calificări culinare din lume. Elevii care îndeplinesc cu succes calificările noastre de pâtisserie vor învăța toate tehnicile profesionale necesare pentru a progresa într-o serie de oportunități de carieră interesante. Elevii vor fi învățați de echipa noastră de bucătari instruiți clasic, toți având experiență de lucru în poziții de top în cele mai bune hoteluri din lume, patiserii și restaurantele cu stele Michelin.

Elevii care completează nivelele Basic, Intermediate și Superior Pâteries, fiecare dintre acestea având o durată de 6 ore pe zi, 2 zile pe săptămână și 120 de ore în total, sunt acordate "Diplôme de Pâtisserie".... [-]

Turcia Istanbul
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Le Cordon Bleu Istanbul

Respectat în întreaga industrie culinară și ospitalitate ca o marcă de excelență, Grand Diplôme® de la Le Cordon Bleu este o calificare influentă, combinând pregătirea cl ... [+]

Respectat în întreaga industrie culinară și ospitalitate ca o marcă de excelență, Grand Diplôme® de la Le Cordon Bleu este o calificare influentă, combinând pregătirea clasică atât în ​​bucătăria, cât și în pâșetă. Elevii sunt învățați mai întâi abilitățile culinare fundamentale înainte de a aplica aceste cunoștințe produselor de înaltă calitate și ingredientelor specializate.

Această diplomă se acordă după finalizarea cu succes atât a Diplomei de Bucătărie, cât și a Diplome de Pâtisserie, care poate fi studiată concomitent pe o perioadă de 9 până la 12 luni.

Recunoscută ca o marcă de excelență, Le Cordon Bleu Grand Diplôme este cheia dvs. la ușile lumii culinare.... [-]

Turcia Istanbul
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Turcia