Citește Descrierea Oficială

VIZIUNEA NOASTRA

Cu sediul în Canada din 1959, LaSalle Colegiul İstanbul este un colleg private alcătuit dintr-o echipa internationala de profesionisti dedicat pentru a furniza formare de calitate pentru studenții noștri să atingă potențialul maxim. Specializată în modă, viziunea Colegiului este de a pune la Istanbul pe harta modei orașe din lume. Prin cultivarea inovație și design de înaltă calibru, absolvenții noștri să continue să câștige recunoaștere internațională. În cazul în care Colegiul a deschis pentru prima dată în anul 1993, am recunoscut nevoia de a dezvolta industria modei locale și a văzut o mare oportunitate de a pregăti studenții noștri pentru a deveni designeri de clasă mondială capabil de a face marca lor la nivel internațional, precum și stimularea industria modei în Turcia. Astăzi, programele noastre de moda se concentreze pe proiectarea de colecții unice de modă încă tranzacționabile astfel încât studenții noștri poate fi pregătită să facă față cerințelor din industria cu o margine de antreprenoriat.

EDUCAȚIE CANADIAN

Toate programele de program oferit la LaSalle Colegiul İstanbul sunt dezvoltate de LCI Educație în Montreal în conformitate cu standardele educaționale canadiene. Echipa noastră dedicată de profesori și profesioniști din Turcia colaborează strâns cu sediul canadian pentru a satisface cele mai mari cerințe educaționale. Relevanță pedagogică, coerența și caracterul adecvat al fiecărui curriculum program sunt trei factori care sunt evaluate în mod oficial în toate filialele LCI Educație. De la stat-of-the-art facilități de instruire la instructori calificați, LaSalle Colegiul İstanbul are o reputatie internationala pentru furnizarea de educație de înaltă calitate.

De la împărați până la sultani, dinastii și imperii, Istanbul a fost istoric un centru economic pentru comerțul uscat și pe mare. Înconjurat de Golden Horn estuarul, strâmtoarea Bosfor, Marea Neagră și Marea Marmara, feriboturi navetiști sunt coloana vertebrală a transportului de zi cu zi.

LaSalle Colegiul İstanbul este situat strategic în centrul orașului Istanbul, la câțiva pași de muzee, restaurante și centre comerciale. Elevii se pot bucura de mix Istanbul a arhitecturii romane, bizantine și otomane, prezentarea farmecul orașului. Diversitatea sa culturală poate fi, de asemenea, văzut de uita la orizont atractiv de moschei imperiale, biserici istorice si sinagogi.

Inutil să spun, Istanbul este o mina de aur pentru cultură și arte plastice. De fapt, Uniunea Europeană numit orasul Capitala europeană a culturii pentru anul 2010. Cu o populație de peste douăsprezece milioane, Istanbul este singurul oraș bi-continental în lume fiind parte atât Asia și Europa și LaSalle Colegiul İstanbul este mândru de a avea un corp student care reflectă această pluralitate de culturi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

LaSalle College Istanbul

Programul de design interior de la LaSalle Colegiul İstanbul vă va oferi abilitățile de a urma o carieră ca un designer de interior! ... [+]

Interior Diplomă de design

Esti pasionat de design interior? Ai o multime de concepte de design în minte atunci când te uiți la un spațiu? Dacă este așa, Programul Design Interior de la LaSalle Colegiul İstanbul vă va oferi abilitățile de a urma o carieră ca un designer de interior!

Acest program vă va lua de la principiile și elementele de design la interpretari depline în Photoshop și AutoCAD de bază. În timpul studiilor, va lucra cu diferite forme, culori, texturi, materiale și de iluminat de design de interior.

Aceste cursuri de design interior va dezvolta, de asemenea, abilitățile dumneavoastră să includă teoria design si materiale si mobilier specificațiile pentru a crea planuri 2D si 3D. Absolvenții pot alege să urmeze una din cele trei opțiuni de carieră: proiectare rezidentiale, comerciale sau institutionale.... [-]

Turcia Istambul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LaSalle College Istanbul

Are ideea de a deveni următorul top designer de moda in Turcia te inspira? Dacă este așa, Programul Design vestimentar din LaSalle Colegiul İstanbul este pentru tine! ... [+]

Moda Diploma de design

Are ideea de a deveni următorul top designer de moda in Turcia te inspira? Dacă este așa, Programul Design vestimentar din LaSalle Colegiul İstanbul este pentru tine! De la producerea unui concept de moda la transformarea in haine deosebite și promovarea propriul colecția de modă, acest program vă va purta prin fiecare etapă de proiectare.

Profesorii noștri, care sunt profesioniști în domeniu, te antrenezi pentru a face față cerințelor acestei industrii extrem de competitivă și nituire. Absolvenții sunt în măsură să demonstreze abilitățile lor de a pune împreună de moda si participarea la ambele concursuri de design de moda locale și internaționale.... [-]

Turcia Istambul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LaSalle College Istanbul

Dacă sunteți de afaceri savvy, au o pasiune pentru modă și o minte creativa, Programul LaSalle Colegiul Istanbul Fashion Marketing va talentul la nivelul următor. ... [+]

Moda Diploma Marketing

Dacă sunteți de afaceri savvy, au o pasiune pentru modă și o minte creativa, Programul LaSalle Colegiul Istanbul Fashion Marketing va talentul la nivelul următor.

Absolventii acestui program cumpăra nu numai, să vândă și să promoveze produse de moda, dar, de asemenea, înțelege elementele de bază ale industriei modei, manipula cererile actuale de software de calculator utilizate în domeniul produc și afișaje vizuale profesionale.

Profesorii de acest program sunt, de asemenea, profesioniști în domeniu și sunt capabile de a oferi studenților cu perspectivă în realitățile actuale ale locului de muncă. Din industria locala a arena internațională, merchandiseri moda lucreze pentru comercianții cu amănuntul de îmbrăcăminte sau angro de a dezvolta, să analizeze și să pună în aplicare strategii eficiente de marketing de moda.... [-]

Turcia Istambul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză