LaSalle College Istanbul

Introducere

Citește Descrierea Oficială

VIZIUNEA NOASTRA

Cu sediul în Canada din 1959, LaSalle Colegiul İstanbul este un colleg private alcătuit dintr-o echipa internationala de profesionisti dedicat pentru a furniza formare de calitate pentru studenții noștri să atingă potențialul maxim. Specializată în modă, viziunea Colegiului este de a pune la Istanbul pe harta modei orașe din lume. Prin cultivarea inovație și design de înaltă calibru, absolvenții noștri să continue să câștige recunoaștere internațională. În cazul în care Colegiul a deschis pentru prima dată în anul 1993, am recunoscut nevoia de a dezvolta industria modei locale și a văzut o mare oportunitate de a pregăti studenții noștri pentru a deveni designeri de clasă mondială capabil de a face marca lor la nivel internațional, precum și stimularea industria modei în Turcia. Astăzi, programele noastre de moda se concentreze pe proiectarea de colecții unice de modă încă tranzacționabile astfel încât studenții noștri poate fi pregătită să facă față cerințelor din industria cu o margine de antreprenoriat.

EDUCAȚIE CANADIAN

Toate programele de program oferit la LaSalle Colegiul İstanbul sunt dezvoltate de LCI Educație în Montreal în conformitate cu standardele educaționale canadiene. Echipa noastră dedicată de profesori și profesioniști din Turcia colaborează strâns cu sediul canadian pentru a satisface cele mai mari cerințe educaționale. Relevanță pedagogică, coerența și caracterul adecvat al fiecărui curriculum program sunt trei factori care sunt evaluate în mod oficial în toate filialele LCI Educație. De la stat-of-the-art facilități de instruire la instructori calificați, LaSalle Colegiul İstanbul are o reputatie internationala pentru furnizarea de educație de înaltă calitate.

De la împărați până la sultani, dinastii și imperii, Istanbul a fost istoric un centru economic pentru comerțul uscat și pe mare. Înconjurat de Golden Horn estuarul, strâmtoarea Bosfor, Marea Neagră și Marea Marmara, feriboturi navetiști sunt coloana vertebrală a transportului de zi cu zi.

LaSalle Colegiul İstanbul este situat strategic în centrul orașului Istanbul, la câțiva pași de muzee, restaurante și centre comerciale. Elevii se pot bucura de mix Istanbul a arhitecturii romane, bizantine și otomane, prezentarea farmecul orașului. Diversitatea sa culturală poate fi, de asemenea, văzut de uita la orizont atractiv de moschei imperiale, biserici istorice si sinagogi.

Inutil să spun, Istanbul este o mina de aur pentru cultură și arte plastice. De fapt, Uniunea Europeană numit orasul Capitala europeană a culturii pentru anul 2010. Cu o populație de peste douăsprezece milioane, Istanbul este singurul oraș bi-continental în lume fiind parte atât Asia și Europa și LaSalle Colegiul İstanbul este mândru de a avea un corp student care reflectă această pluralitate de culturi.

Locații

Istambul

Address
LCI Istanbul
Gazeteciler Sitesi Dergiler Sok. No:4 - Esentepe Şişli

34394 Istambul, Istambul, Turcia