AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AMIDEAST Este o organizație non-profit americană lider în activități de educație, formare și dezvoltare internațională în Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Fondată în 1951, AMIDEAST În primii săi ani, sa concentrat pe promovarea studiilor americane către studenții din regiunea MENA și pe gestionarea burselor și schimburilor americane, cum ar fi programul pilot al studenților străini Fulbright. În timp ce aceste programe importante continuă să se accelereze, activitatea noastră sa extins semnificativ.

Astăzi AMIDEAST Programele și serviciile ating viața a jumătate de milion de indivizi pe an - îmbunătățind oportunitățile educaționale și calitatea, consolidând instituțiile locale și dezvoltând abilitățile lingvistice și profesionale critice pentru succesul economiei globale.

Misiune

  • Construirea înțelegerii interculturale
  • Extinderea oportunităților educaționale
  • Pregătirea persoanelor pentru locuri de muncă în economia globală
  • Consolidarea instituțiilor și a comunităților
  • Împuternicirea femeilor și a tineretului

Munca noastra

In fiecare an, AMIDEAST Oferă instruire în limba engleză și abilități profesionale, consultanță educațională și servicii de testare pentru sute de mii de studenți și profesioniști din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. De asemenea, susținem numeroase proiecte de dezvoltare instituțională din regiune și administram unele dintre cele mai importante programe de schimb educațional din lume.

Unde lucrăm

Cu sediul în Washington, DC, Rețeaua AMIDEAST Cuprinde Orientul Mijlociu și Africa de Nord - o regiune de o diversitate enormă și un bogat patrimoniu cultural. De la Maroc la Oman și Irak în Yemen, AMIDEAST Operează mai mult de 20 de birouri în 11 țări MENA și are în jur de 1.000 de profesioniști dedicați.

Agențiile individuale de țară sprijină portofoliile specifice de programe și servicii specifice țării. Cu toate acestea, fiecare lucrează în fiecare zi pentru a avansa misiunea fundamentală a AMIDEAST de a extinde oportunitatea prin educație, consolidând în același timp înțelegerea reciprocă între americani și oamenii din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Evidențierea anuală

Împuternicirea tinerilor și a femeilor - tema raportului nostru anual din 2016 - reflectă accentul în creștere al programării noastre asupra acestor două grupuri demografice cheie. Motivul este simplu: ceea ce se întâmplă astăzi pentru îmbunătățirea accesului tinerilor și a femeilor la educație și formare va determina viitorul țărilor lor și al regiunii MENA. Prin programele noastre dezvoltăm competențe profesionale și de limbă engleză, ameliorăm capacitatea de angajare, extindem accesul la învățământul superior din SUA, ameliorează școli, promovează perspective globale și facilitează angajamentul. Poveștile de inspirație din acest raport vă vor arăta cum beneficiază tinerii și femeile din aceste programe și cum AMIDEAST îndeplinește această provocare cea mai importantă.

Locații

Tunis

Address
Tunis, Tunis, Tunisia

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Maroc

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Iordania

Washington

Address
Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Cairo

Address
Cairo, Cairo Guvernorat, Egipt

Bagdad

Address
Bagdad, Guvernatorul din Bagdad, Irak

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Guvernează, Kuweit

Beirut

Address
Beirut, Guvernatorul Beirut, Liban

Riyadh

Address
Riyadh, Provincia Riyadh, Arabia Saudită

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Sana'a

Address
Sana'a, Municipiul Capitalei, Yemen

gaza

Address
gaza, Teritoriile Palestiniene