Bangkok Thai Cooking Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Thai Școală de pregătire culinară

Vize de student

Profesional - Autentic - Intensiv - All Inclusive

Instruire pentru bucătari de iahturi, noi start-up-uri de restaurant și cei care doresc să învețe cum să gătească tailandeză ca un thailandez.

Ne aflăm în Bangkok, capitala gătitului culinar thailandez și acasă a mâncărurilor thailandeze de renume mondial. Cine ar cunoaște mai bine bucătăria thailandeză decât noi și unde ai merge să înveți corect gătitul thailandez? Gătitul nostru thailandez nu este contopit sau preparat cu ingrediente înlocuitoare. Folosim ingrediente autentice și vă învățăm cum ar trebui să gustăm preparatele thailandeze. Vino alăturați-ne programului nostru de cursuri de bucătari bine ajustate și de lungă durată. Puteți studia 1 săptămână sau până la 4 săptămâni. Practica face perfectă, iar acest lucru este exact ceea ce veți face cu noi. Vei învăța săptămânal 40 de preparate profesionale thailandeze.

În timpul pregătirii culinare, vă puteți aștepta să aflați despre:

  • Ingrediente thailandeze-fructe, legume, ierburi, condimente, paste, sosuri, ...
  • Pregătire profesională de produse alimentare, tehnici de gătit
  • Vase de gătit thailandeze, vapori, friteuze, ...
  • Pasta de curry (făcută în mod vechi cu mortar
  • Stiar-prăjire, Salate, supă, Starters, abur, prăjituri, deserturi
  • Băuturi, sosuri
Aruncati o privire la pagina noastra FACEBOOK: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

STUDIUL NOSTRU DE TRAINING CULINAR

Cel mai bun mod de a învăța cum să gătești este să o faci singur. În programul nostru intens, practic, studenții - gătesc, gătesc și gătesc. Cu rețete în mână, instructorul tău bucătar explică mai întâi și demonstrează fiecare fel de mâncare. Tu iei notițe și pui întrebări. Atunci este rândul tău să dublezi ceea ce s-a demonstrat. Pregătind în mod independent fiecare fel de mâncare, înveți cum să îl prepari. „Creația” dvs. este apoi criticată, iar instructorul vă spune cum să o îmbunătățiți.
De obicei, 8 preparate profesionale thailandeze sunt acoperite în profunzime zilnic (40 / săptămână). După finalizarea satisfăcătoare a felurilor de mâncare atribuite, clasa se încheie în fiecare zi.

Locații

Bangkok

Address
1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak
Phra Kanong, Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailanda

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră