Citește Descrierea Oficială

Thai Școală de pregătire culinară

Profesional - Autentic - Intensiv - All Inclusive

TRAINING FOR CHEFS YACHT, NEW RESTAURANT START-UPS, și cei care doresc să învețe cum să gătească THAI ca un thai

Suntem în Bangkok, capitala gătitului culinar thailandez și casa de mâncăruri thailandeze de renume mondial. Cine ar cunoaște gătitul thailandez mai bine decât noi, și de unde altcineva ați merge să învățați în mod corespunzător gătitul thailandez? Gatitul nostru thailandez nu este fuziune sau preparat cu ingrediente substitutive. Folosim ingrediente autentice și vă învățăm cum trebuie să gustați feluri de mâncare thailandeze. Vino alături de programul nostru de cursuri bine pregătit și de lungă durată. Puteți studia 1 săptămână sau până la 8 săptămâni. Practica este perfectă și asta este exact ceea ce veți face cu noi. Veți învăța 25-30 de mese profesionale thailandeze.

În timpul pregătirii culinare, vă puteți aștepta să aflați despre:

  • Ingrediente thailandeze-fructe, legume, ierburi, condimente, paste, sosuri, ...
  • Pregătire profesională de produse alimentare, tehnici de gătit
  • Vase de gătit thailandeze, vapori, friteuze, ...
  • Pasta de curry (făcută în mod vechi cu mortar
  • Stiar-prăjire, Salate, supă, Starters, abur, prăjituri, deserturi
  • Dips, sosuri
  • Fructe sculptate din Thailanda
Aruncati o privire la pagina noastra FACEBOOK: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

STUDIUL NOSTRU DE TRAINING CULINAR

Cel mai bun mod de a învăța cum să gătești este să o faci singur. În programul nostru intens, hands-on, elevii - cochează, gătește și gătește. Cu rețete în mână, instructorul șef explică și demonstrează mai întâi fiecare fel de mâncare. Luați note și puneți întrebări. Apoi este rândul tău să dublezi ceea ce a fost demonstrat. Prin pregătirea individuală a fiecărui fel de mâncare, învățați cum să o pregătiți. "Creația" dvs. este apoi criticată și instructorul dvs. vă spune cum să îl îmbunătățiți.
De obicei, 5-6 mâncăruri profesionale thailandeze sunt acoperite în profunzime zilnic (25-30 / săptămână). După finalizarea satisfăcătoare a vaselor atribuite, clasa se încheie în fiecare zi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Bangkok Thai Cooking Academy

Oferim programe de instruire în limba engleză atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență culinară. Vă putem duce de unde vă aflați acum la niveluri ... [+]

Programe internaționale de pregătire culinară

"Învață să gătești ca un bucătar thailandez"

STUDIU DE LA 1 SĂPTĂMÂNĂ LA 6 LUNI

Oferim programe de instruire în limba engleză atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență culinară. Vă putem duce de unde vă aflați acum la niveluri mai înalte de cunoștințe culinare.

Școala de pregătire culinară

Instruirea pentru bucătari de iahturi, start-up-uri noi de restaurante și cei care doresc să învețe să gătească Thai ca Thai.

Academia noastră

Sălile noastre profesionale de pregătire culinară sunt noi și complet aer condiționat. Fiecare student bucatar are propria sa statie de pregatire completata cu friteuze de gaz, zona de pregatire a hranei pentru granit, chiuveta si zona de mancare. În fruntea stagiului de formare, postul este stația de demonstrație a instructorului, unde toate rețetele sunt pregătite și demonstrate de instructorul bucătarului.... [-]

Thailanda Bangkok
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză