Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Școala de Afaceri, Economie și Statistică din Umeå

Școala de Afaceri, Economie și Statistică USBE ( USBE ) este o școală de campus și are peste 170 de angajați, inclusiv aproximativ 90 de doctoranzi și cercetători. Activitățile constau în cercetare și predare în administrarea afacerilor, economie și statistică. Școala oferă șapte programe de master, patru programe de licență, două programe universitare și cursuri. Avem peste 2000 de studenți care trec prin programul nostru / an.

Schimbul internațional este o componentă importantă a vieții studențești la Școala de Afaceri și Economie din Umeå . Cele 70 de universități partenere din întreaga lume trimit anual studenți la Umeå, iar aproximativ 45% dintre absolvenții școlilor noastre de afaceri au petrecut unul sau două semestre în străinătate, ca parte a programelor lor de învățământ.

Internaționalizarea

O școală cu conexiuni internaționale Un obiectiv principal al Școlii de Afaceri și Economie din Umeå este de a oferi studenților un mediu internațional de studiu. Aceasta include posibilitatea de a urma studii în străinătate, de a primi cursuri de instruire în limba engleză și de a studia în mediul unui număr mare de studenți internaționali și profesori invitați. Schimburile de cercetare sunt obișnuite, iar mulți cercetători activi la nivel internațional vin la Umeå pentru diferite perioade de timp.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Contactează
Adresa locaţie
Umeå, Västerbotten County, SE