Stockholm University

Faculty of Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe de la Stockholm University este cea mai mare facultate științifică din Suedia și se numără printre primele sute de facultăți de științe din lume care se ocupă de clasamentul Shanghai. Facultatea oferă educație de primă clasă într-un număr de programe și cursuri, la nivel de masterat peste 30 de programe de studii sunt furnizate în limba engleză.

De ce să studiezi la cea mai mare facultate de științe din Suedia?

Cercetarea științifică include totul, de la studiul celor mai mici componente ale materiei la descoperirea și analiza fenomenelor interstelare. Dar există mai mult decât cercetarea ...

Combinarea studiilor științifice cu studii în limbi, economie sau chiar comunicare ar putea face ca competențele și profilul dvs. să fie mai atractive pe piața forței de muncă. Stockholm University oferă studenților această posibilitate cu o gamă largă de cursuri în Științe Sociale și Umanistice. Oamenii de știință și matematicienii se găsesc în cea mai variată poziție de la analisti, anchetatori, autori, consultanți, vânzători sau manageri de proiect în diverse domenii. Gama largă de cursuri oferite, atât în ​​domeniul științei, cât și în alte domenii, precum și posibilitatea de a alege direcția cea mai potrivită pentru dvs. - cu posibilitatea suplimentară de a schimba piesa ulterioară sau de a vă completa studiile cu un subiect nou - crește șansele de succes pe piața muncii.

Oamenii de știință și matematicienii din întreaga lume lucrează cu viitorul. Poate fi realizarea unor previziuni meteorologice mai fiabile, dezvoltarea de medicamente noi și mai bune, îmbunătățirea protecției mediului sau crearea unor produse alimentare mai sănătoase. Într-un sondaj internațional privind gradul de ocupare al absolvenților de universități, Stockholm University situat pe locul cel mai înalt în Suedia, al doilea în Scandinavia și 62 la nivel mondial.

Facultatea oferă atât programe și cursuri de licență și de absolvent în limba engleză. Nivelul general de competență în limba engleză în Suedia este foarte ridicat, conform indicelui de competență engleză. Suedia a fost clasată în top 5, de când indicatorul a început cu șase ani în urmă și a fost clasat de numărul trei de trei ori. În plus față de nivelul general de competență în limba engleză, Stockholm University are un personal internațional de predare și cercetare și o experiență îndelungată de predare în limba engleză.

Cursurile noastre sunt strâns legate de cercetările curente efectuate la facultatea științifică, iar majoritatea cadrelor didactice sunt cercetători activi. Vedeți mai multe informații despre programele noastre internaționale de masterat.

Viața ca student la Stockholm

Stockholm este capitala Suediei și unul dintre cele mai proeminente centre academice din nordul Europei. Orașul este alcătuit din mai multe insule și este înconjurat de apă. Apa este atât de curată încât puteți înota în mijlocul orașului. În timpul verii, soarele nu se fixează pe deplin și oamenii se adună în baruri deschise, restaurante și parcuri pentru a se bucura de lumină și de climatul temperat. În timpul iernii, este adesea posibil să schițezi în mijlocul orașului.

Stockholm oferă învățământ superior de cel mai înalt nivel internațional la universități și colegii universitare renumite, inclusiv instituții proeminente precum Karolinska Institutet, Institutul Regal de Tehnologie KTH, Stockholm School of Economics și Stockholm University .

De-a lungul anilor, nu mai puțin de doisprezece laureați ai Premiului Nobel au fost activi la aceste universități și colegii universitare, în domeniile fiziologiei și medicinei, fizicii, economiei și chimiei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe