Stockholm Flight Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

StockFlightAcad

STOCKHOLM ZBOR ACADEMY

SFA organizație este format din personal cu experiență și bine calificat. Cadrele superioare de conducere este reprezentat de mai multe decenii de experiență în industria transporturilor aeriene. Majoritatea SFA Instructori menține activ de zbor, în scopul de a păstra de competență să fie la curent cu modificările care sunt efectuate zilnic în industria aviatică.

istorie

Stockholm Zborul Academia a fost fondată de către profesioniști din sectorul aviației, inclusiv piloții cu experiență și alte categorii de personal esențiale. SFA a început ca un proiect în 2015, iar Academia a devenit oficial o organizație de formare aprobat de EASA în 2016 de către autoritățile aviației civile suedeze.

SFA a fost fondat la sediul de a avea cele mai înalte niveluri de siguranță și de calitate educaționale. SFA prevede crearea unui sediu serios și să lucreze în mod continuu în mod progresiv în direcția creșterii siguranței și calității formării pilot profesionist. SFA este dedicat implementării viziunii noastre într-o măsură deplină.

Siguranță și Calitate

Stockholm Flight Academy se bazează pe principiile de siguranță și de calitate. SFA își menține ca obiectiv principal activitatea continuă în direcția îmbunătățirii unui standard ridicat de siguranță. Academia consideră că aceste principii pot fi întotdeauna îmbunătățite și ar trebui să fie obiectivul principal al tuturor personalului SFA și studenților.

Această lucrare este reflectată în toate programele SFA și vor fi monitorizate îndeaproape prin intermediul Sistemului de Management al Siguranței și Programul de monitorizare a conformității. SFA, de asemenea, crede în egalitatea de șanse și un mediu de lucru bun pe standarde scandinave și va pune în aplicare acest lucru pe tot parcursul formării ca fiind unul dintre principiile noastre principale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Course - ATP Airline Transport Pilot

Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2019 Suedia Stockholm

[+]

Avem o mare varietate de experiențe diferite și că, noi credem, este cheia unei organizații de succes.

SFA este în prezent bazează, în principal, la Stockholm Västerås Airport. Alte centre de formare includ Aeroportul Arlanda din Stockholm.

Suntem încântați să oferim cazare de înaltă studenților standard, în legătură cu centrul de formare. Va putem oferi cazare în comun pentru a complet mobilate, apartamente cu un dormitor.

All-inclusive este un termen comun în organizația noastră. Unul dintre principiile noastre cheie este acela de a ajuta elevul cu toate aranjamentele necesare în afara formării în sine. De ce? Astfel încât studentul se poate concentra pe ceea ce contează cu adevărat: formarea de zbor. ... [-]


Contactează

Stockholm Västerås Airport

Adresă, linia 1 Stockholm Västerås Airport Hässlögatan 2 A Västerås
SE-72131 Stockholm, Stockholm County, Suedia
website http://www.vst.nu/
Telefon +46 21 80 56 00