Citește Descrierea Oficială

Despre Skies Airline Training

Pilot

Skies Airline Training este o organizație de formare aprobată de EASA, care oferă servicii de formare profesională a echipajului de zbor și a echipajului de cabină pentru operatorii de transport aerian, precum și pentru persoanele auto-sponsorizate la centrul nostru de formare din Stockholm, Suedia.

Domeniul de instruire cuprinde formarea pilot pilot abilitată (ATPL integrat și modulul PPL, CPL, ME, IR), evaluarea instructorului de zbor (FI, CRI, IRI, TRI, SFI), precum și pregătirea inițială, atestarea și formarea echipajului de cabină.

Operatorul ATO, CCTO și FSTD aprobat de EASA

Skies Airline Training funcționează în strictă conformitate cu normele și regulamentele europene (EASA) și internaționale (ICAO). Aprobările noastre sunt emise și supravegheate de Autoritatea Aviației Civile Suedeze (SCAA).

În plus față de aprobarea ATO, Skies deține, de asemenea, o aprobare CCTO separată (Organizația de formare a echipajului de cabină EASA), autorizată să furnizeze pregătirea inițială a echipajului de cabină, atestarea echipajului de cabină și formarea tipului echipajului de cabină pe Airbus și Boeing.

Obiectivele simulatoarelor de vârf ale antrenamentelor aeriene Airline Trainings au un realism vizual, o replicare în cabina de pilotaj, o simulare avionică de înaltă fidelitate, precum și caracteristici de zbor și de handling la sol care nu pot fi diferențiate de o aeronavă pe deplin funcțională.

Facilităţi

Facilitățile Skies Airline Trainings sunt situate la Aeroportul Internațional Stockholm-Skavsta, la sud de Stockholm, capitala Suediei.

Facilitatile scolii

 • Spațiu de birouri de 1000 mp; sediul și administrația
 • Săli de clasă spațioase cu sisteme de proiecție ultra moderne
 • Sali de informare
 • Planificarea zborului
 • Zona de odihnă pentru studenți
 • Zona de receptie
 • Cantină
 • Centrul de simulare
 • Aeronave

Săli de clasă

CLASE DE EVALUARE A TIPURILOR (Airbus A320, Boeing 737, Saab SF340 etc.)

Sălile de clasă pentru clasa de tip sunt dotate cu machete, calculatoare și sisteme moderne de proiecție vizuală și sunt utilizate pentru o parte teoretică a cursurilor de tip de tip care dețin o capacitate de găzduire a 12 elevi.

CLASE CBT

Sălile de clasă au capacitatea de a găzdui până la 16 elevi și sunt dotate cu calculatoare, formare online CBT și sistem modern de proiecție.

CLĂȚI TKI

Săli de clasă spațioase, cu capacitatea de a găzdui până la 24 de elevi, echipate cu computere portabile și sistem modern de proiecție.

Datele aeroportului

Stockholm - Aeroportul Internațional Skavsta

Codul ICAO: ESKN

Codul IATA: NYO

Două piste de traversare: 9442 ft / 6990 ft

AFTN: ESKNZTZX

SITA: NYOAPXH (administrarea aeroportului)

NYOOPXH (Expediere)

NYOPHXH (manipularea pasagerilor)

Flota de avioane

În prezent, Skies Airline Training deține 6 avioane, inclusiv 3 aeronave Single Engine și 3 Multi Engines.

Cerul Pilot se bucură, de asemenea, de formarea de zbor cu stadiul nostru de simulare Alsim ALX FNTPII.

Skies Airline Training continuă să-și extindă flota în funcție de cererea noastră de producție de zbor.

 • Duhul de fag BE76
 • Piper PA28 -161
 • Piper PA28 -151
 • Piper PA28 -181

Flight simulators

SE-319, SE-320, SE-321

Obiectivele simulatoarelor de vârf ale Sky Trainings Trainings au un realism vizual revoluționar, replicarea în cabina de pilotaj, simulare avionică de înaltă fidelitate, precum și caracteristici de zbor și de handling la sol care nu pot fi diferențiate de o aeronavă pe deplin funcțională.

Cazare pentru studenți

Skies student accommodation este situat direct la Aeroportul Internațional Stockholm-Skavsta, la câțiva pași de școala și rampa de operațiuni.

Contacteaza-ne

Skies Airline Training AB

Adresa biroului:

Rotevägen 8

SE-611 92

Nyköping, Suedia

Telefon (recepție):

46 155 20 30 10

E-mail:

info@skies.aero

Ore de birou:

09:00 - 17:00 (CEST)

- Vorbim în engleză, suedeză, franceză, arabă, spaniolă, germană și olandeză!

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:


Skies Airline Training

Doriți să deveniți un pilot al companiei aeriene? Programul nostru integrat de ab-in vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian ... [+]

Programul nostru integrat ab-inito vă duce din experiența zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian

Conținutul cursuluiTRAINING TEORETIC - MIN. 750 de orePartea 1: Stadiul ATPL elementar; 3 subiecțiPartea 2: Stadiul avansat ATPL 1; 7 subiecțiPartea 3: stadiul avansat ATPL 2; 7 subiecțiLUCRAREA DE ZBOR - MIN. 222 ORE134 ore Instruire de zbor pe motor unic (SE)33 ore Instruire de zbor pe motor multi (ME)40 de ore de pregătire a zborului pe avioane cu jet de aeronave FSTDPrețul pachetului include:Taxele de instructor de zborManuale pentru avioaneAviație Verificarea limbii engleze în limba engleză (ELP)Examen medicalÎncercați prima taxă pentru examenul CAAExaminatorii și toate taxeleDurata cursului... [-]
Suedia Stockholm
Septembrie 2020
Engleză
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Skies Airline Training

Skies Cabin Crew Programele de formare se bazează pe învățarea experiențială. Pentru a asimila, trebuie să existe un puternic simț al realității și un grad înalt de recun ... [+]

Skies Cabin Crew Programele de formare se bazează pe învățarea experiențială. Pentru a asimila, trebuie să existe un puternic simț al realității și un grad înalt de recunoaștere; toți instructorii noștri au un fundal solid în aviație, evenimentele reale sunt folosite în sesiunile de pregătire și practică sunt urmărite cu feedback de precizie. Formarea bazată pe realitate face ca angajații să fie mai bine pregătiți pentru a se întâlni cu clienții și pentru a face față situațiilor dificile din lumea reală.

Conținutul cursului

Scopul cursului este ca studentul să obțină o atestare a echipajului de cabină EASA - o licență necesară pentru a lucra în calitate de membru al echipajului de cabină la o companie aeriană care operează în UE și o certificare a calității care va deschide porțile la orice companie aeriană din afara UE .... [-]

Suedia Stockholm
Septembrie 2020
Engleză
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Skies Airline Training

Programul modular ab-inito vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian. ... [+]

Programul modular ab-inito vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian.

Conținutul cursuluiTRAINING TEORETIC - MIN. 767 ORETeoria PPL: 100 de oreTeoria ATPL: 660 de oreTeoria ME-IR: 7 oreLUCRAREA DE ZBOR - MIN. 220 de ore197 ore de pregătire a zborului pe un singur motor (SE)23 ore de antrenament pe Multi Engine (ME)Aprox. 6 ore de teste de îndemânare (PPL / CPL / ME-IR)Prețul pachetului include:Taxele de instructor de zborManuale pentru avioaneAviație Verificarea limbii engleze în limba engleză (ELP)Examen medicalÎncercați prima taxă pentru examenul CAAExaminatorii și toate taxeleDurata cursului

Partea 1: 3 luni... [-]

Suedia Stockholm
Septembrie 2020
Engleză
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Skies Airline Training

Certificarea de zbor de intrare este licența privată a pilotului (PPL). În calitate de deținător al unei licențe PPL, puteți zbura în aer privat cu aeronave cu un singur ... [+]

Certificarea de zbor de intrare este licența privată a pilotului (PPL). În calitate de deținător al unei licențe PPL, puteți zbura în aer privat cu aeronave cu un singur motor.

Programul PPL pentru Skies Airline Training vă duce din experiență zero la un titular de licență privată de pilot în mai puțin de 4 luni.

Conținutul cursului100 de ore de pregătire teoretică52 de ore de pregătire a zboruluiMateriale școlareTaxele de instructor de zborManuale pentru avioaneAviație Limba engleză Verificare de competențăExamen medicalÎncercați prima taxă de examinare CAAExaminatorii și toate taxele aplicabileDurată... [-]
Suedia Stockholm
Septembrie 2020
Engleză
4 - 5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Skies Airline Training

Tipul de calificare este o aprobare sau certificare a unui tip de avion greu cu o greutate de peste 5700kg (12500lb), pe care toate autoritățile aviatice civile vă solici ... [+]

Tipul de calificare este o aprobare sau certificare a unui tip de avion greu cu o greutate de peste 5700kg (12500lb), pe care toate autoritățile aviatice civile vă solicită ca pilot pentru a finaliza înainte de a vă putea zbura cu o aeronavă greu multiplu.

Competiția de tip Boeing B737 pentru Skies Airline Training aeronavelor este, după alegerea studentului, efectuată fie pe Generația următoare (-600 până la -900), fie pe cea clasică (-300 până la -500).

Conținutul cursuluiTRAINING TEORETIC - 68 ORETRAINING PRACTICAL (FLIGHT) - 36 ORE

Prețul pachetului include:

Set complet de manuale Boeing (copie soft)CBT on-lineCurs tehnic pe terenCurs de pregătire în cabine de pilotajInstruirea simulatorului de zbor FFS Level DÎncercare de îndemânareInstruirea de bazăCurs de Orientare Jet - JOC (Dacă este necesar)Multi colaborare echipaj - MCC (dacă este necesar)LVO, AWO (dacă este necesar)Durata cursului... [-]
Suedia Stockholm
Septembrie 2020
Engleză
3 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză