Örebro University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Örebro este una dintre universitățile cea mai rapidă creștere din Suedia. Avem 17.000 de studenți și 1.200 de angajați.

Universitatea oferă educație și cercetare în umaniste, drept, științe sociale, știință, tehnologie, de îngrijire a sănătății, medicină, educație, muzică și știința sportului. Universitatea oferă 800 de cursuri, 60 de programe de licență și 30 programe de studii postuniversitare.

Universitatea Örebro cooperează cu comerțului și industriei, consilii județene, municipii și organizații în regiune, precum și la nivel național și internațional.

Universitatea Örebro este o universitate tânără, modernă și în creștere rapidă, cu o agendă ambițioasă pentru viitor. Va oferim o gama variata de cursuri de înaltă calitate în limba engleză, într-un mediu care este atât de stimulare și de susținere, și care oferă facilități de primă clasă, atât pentru studenți și personal. Campusul nostru, situată la trei kilometri de centrul orașului, este, de asemenea, gazda la o selecție de cafenele și restaurante, precum și la un complex sportiv mare, cu un centru de antrenament de stat-of-the-art. Ce este mai mult, multe naționalități reprezentate de către studenți și personalul da o aroma internaționale la campusul nostru.

Situat în inima de Suedia, Örebro este un oraș dinamic și vibrant în apropiere de lac Hjälmaren. Locația sa prim cu Stockholm, Göteborg și Oslo în cadrul ajunge ușor îl face un loc ideal pentru a fi trimis. Nu te lasă să prostul exterior oraș mic. Ca un student de la Universitatea Örebro veți experimenta un sentiment unic de comunitate, au acces ușor la o gamă largă de activități de agrement și de a face prieteni pe viata.

Universitatea Örebro oferă o gamă largă de programe de masterat internaționale de înaltă calitate într-o varietate de discipline. Punctele noastre forte sunt mediile noastre dinamice și bine-stabilite de cercetare - în cazul în care ca un student de masterat va fi o contribuție majoră. Ne angajăm să didactice și de cercetare de înaltă calitate, precum și la spiritul antreprenorial, precum și cu programele noastre de studiu orientate spre cariera, studenții noștri sunt capabili să profite de beneficiile uneia dintre cele mai mari rate de succes ocupării forței de muncă în țară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Suedez

Vedea Health Masterat » Vedea Masterate »

Contactează

Örebro universitet

Adresă, linia 1 Örebro University
SE-701 82 Örebro, Örebro County, Suedia
website http://www.oru.se/english
Telefon +46 19 30 30 00