Northern Air Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un furnizor global de instruire pentru elicoptere

Totul a început ca o școală de zbor foarte mică, cu un singur Schweizer 300 care oferă doar PPL în 2008. Numărul de studenți a crescut, iar apoi am oferit CPL modulare și ratinguri de tip diferite. Cursul CPL integrat competitiv a atras de atunci studenți din toate părțile lumii.

Dezvoltăm în mod constant propriul nostru material de instruire pentru a oferi o pregătire cât mai eficientă posibil. Când ne-am dat seama că antrenamentul cu elicopterul a fost în apă timp de foarte mult timp, am decis să dezvoltăm și să oferim o pregătire de o calitate mai bună, precum și o satisfacție a clienților. În mintea noastră, Calitatea va veni întotdeauna înaintea Cantității. Noi, cei de la Northern Air Training ne străduim să fim mereu în fruntea viitoarelor cursuri de aviație pentru elicoptere.

Bine ați venit la Northern Air Training și echipa noastră!

Rickard Jansson
Responsabil Manager
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Elicopterul și simulatorul nostru

Robinson R44

Folosim unul din cele mai comune elicoptere din lume. Este un elicopter sigur și stabil în patru locuri, cu o capacitate mult mai mare decât antrenamentul. Robinson R44 este folosit atât pentru operațiunile de poliție, cât și pentru operațiunile militare din multe țări și, bineînțeles, pentru misiuni civile din întreaga lume.

AS355 Cabină integrală pentru corp

În toate cursurile de zbor spre o licență și, desigur, MCC folosim simulatorul nostru FNPTII AS355. Înveți cum să operezi o aeronavă într-un mediu multi-pilot și de bază în Instrument Flying. Folosim simulatorul avansat AS355 cu mai multe motoare, care va cuprinde un cockpit complet al corpului și cel mai recent software de la noi. În centrul nostru de formare din Göteborg.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Locații

Salvați

Address
Säve Flygplatsväg,32
423 73 Salvați, Jud. Västra Götaland, Suedia