IHM Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IHM Business School oferă cursuri deschise, programe educaționale avansate și programe de învățare specifice companiei. Gama de programe se adresează atât companiilor, cât și profesioniștilor individuali care caută modalități de a-și îmbunătăți perspicacitatea în afaceri. Subiectele se întind între marketing și vânzări, leadership, management, comunicații, finanțe și economia afacerilor.

IHM Business School este dedicată creșterii competitivității comerțului și industriei suedeze. Amestecăm elemente de practică, teorie și învățare digitală pentru a face educația relevantă și eficientă pentru profesioniștii care lucrează.

Toate cursurile și programele disponibile în campusurile din Stockholm, Göteborg și Malmö sunt ținute în suedeză. Multe cursuri și programe sunt, de asemenea, disponibile online. Învățarea personalizată a companiei este disponibilă în limba engleză.

O agenție publică recunoaște IHM Business School ca furnizor de rezultate ale învățării la nivel universitar. Este o școală privată, independentă, care este deținută în totalitate de fundația non-profit IHM .

Locații

Gårda

Address
Fabriksgatan,25
412 50 Gårda, Jud. Västra Götaland, Suedia

Kungsholmen

Address
Warfvinges väg,39
104 25 Kungsholmen, Județul Stockholm, Suedia

Malmö

Address
Norra Vallgatan,102
211 21 Malmö, Jud. Skåne, Suedia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: