Holsby Bible School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI

Holsby este o școală și tabără internațională din Biblie

Ce credem

Declarația noastră de credință este cea a Torchbearers International, despre care suntem o școală membră:

 • Dumnezeu este Dumnezeul triunghi: Tată, Fiul și Duhul Sfânt.
 • Domnul Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu fiind unul cu Tatăl. Toate lucrurile sunt create de El și de El.
 • Prin acțiunea Duhului Sfânt și născut din Fecioara Maria, El a devenit om.
 • El a fost fără păcat și fără voia Sa liberă, și prin moartea Sa sacrificială pe Cruce, El a adus mântuire pentru această lume căzută.
 • El este singurul mijlocitor între Dumnezeu și om și acceptând mântuirea Sa prin credință, omul este îndreptățit de păcatele sale și primește iertarea și viața veșnică.
 • Isus Hristos este înviat din morți.
 • Isus Hristos se va întoarce pentru a da dreptate și pentru a aduce toate lucrurile la îndeplinire.
 • Duhul Sfânt este Dumnezeu în unitate cu Tatăl și Fiul.
 • Prin revărsarea Duhului Sfânt, Isus Hristos vine să locuiască în cei care Îl primesc prin credință. Prin prezența Duhului Sfânt, o persoană devine o creatură nouă și se transformă în asemănarea lui Isus Hristos.
 • Isus Hristos adaugă aceia care cred în El în Trupul Său. Aceasta este biserica Lui pe pământ, despre care El este Capul.
 • Biblia este, în întregime, revelația lui Dumnezeu pentru omenire, inspirată de Duhul Sfânt.

PERSONALUL NOSTRU

"... am fost încântați să împărtășim cu voi nu numai Evanghelia lui Dumnezeu, ci și viețile noastre ..."

-1 Tesaloniceni 2: 8

Este privilegiul nostru ca personal să investim în viețile oamenilor pe care Domnul le aduce lui Holsby în fiecare an. Indiferent dacă este vorba despre discuții în sala de clasă, discuții târzii în dormitor, care se servesc una lângă cealaltă în bucătărie sau care se învârt în sus pe terenul de pe corn, așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem oaspeții pe care Domnul îi aduce aici și văzând viața lor afectată de Hristos.

FACILITĂŢI

Brunnsgården

Brunnsgården este clădirea principală a Holsby, cu o sufragerie mare, cu o capacitate de până la 120 de persoane, un salon de lectură, sală de calculatoare, birouri principale, bucătărie și alte facilități. Camerele de oaspeți de la etajul superior al orașului Brunnsgården servesc ca dormitor pentru femei în timpul anului școlar biblic.

Capela

Capela este unde se desfășoară serviciile de duminică dimineața, precum și toate conferințele pe parcursul săptămânii. Un salon de la etaj, denumit Bik, este echipat cu o masă Foosball, canapele și un chioșc unde pot fi achiziționate băuturi răcoritoare.

Ekhaga

Ekhaga este resedinta noastra de elevi de sex masculin in cursul anului scolar, iar casele care viziteaza grupuri de tabara si retrageri in timpul verii. Fiecare cameră poate dormi între două și patru persoane, cu toalete comune și dușuri în hol. Construit în anii 1880, clădirea a fost recent renovată și oferă o zonă de adăpostire confortabilă, cu canapele și șemineu. Ekhaga găzduiește și camera de greutate Holsby.

Solhult

Această clădire, datând de la mijlocul anilor 1800, este cea mai veche structură din campus. Acesta este acum folosit ca o reședință de personal / intern și ocazional un dormitor pentru studenți. La parter este un living comun și bucătărie. Fiecare cameră are 1-4 paturi, o chiuvetă, iar altele au o toaletă. Mai multe facilități de toaletă și dușuri sunt situate în hol.

Sport

Holsby are multe facilități și activități de agrement de oferit. Elevii pot folosi terenul atletic în timpul lor liber, joacă fotbal sau Frisbee final. În ceea ce privește toamna și primăvara, cursul pentru corzi este deschis pentru studenți. Canoe, drumeții și alpinism sunt, de asemenea, disponibile. Holsby are o sală de greutate, precum și un teren de baschet și de tenis pentru folosirea studenților.

Locații

Vetlanda SO

Address
Brunnsvägen,31
570 15 Vetlanda SO, Judetul Jonkoping, Suedia