Ersta Sköndal University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ersta, Colegiul Universității Sköndal Bräcke, este dedicat studiilor de asistență socială, asistenței medicale și asistenței medicale, psihoterapiei, teologiei și muzicii bisericești, cu o orientare etică și diaconală explicită.

Colegiul universitar a fost înființat la 1 ianuarie 1998, prin fuziunea programelor de licență, postuniversitare și de cercetare ale Societății Ersta pentru Muncă Diaconală și Fundației Stora Sköndal.

O caracteristică distinctivă a Colegiului Universitar este că oferă cursuri în care teoria este combinată cu practica, cercetarea cu studii în domeniu și o atenție specială acordată întrebărilor din filozofiile vieții și viziunile asupra lumii, profesionalizarea și problemele societale.

Colegiul universitar are trei campusuri, la Ersta și Sköndal din Stockholm și Bräcke în Göteborg, cu aproximativ 1 700 de studenți. Ambele campusuri oferă un mediu de studiu unic, cu o combinație de tradiție veche și colaborare interdisciplinară nouă și oportunități de dezvoltare personală.

Locații

Södermalm

Address
Stigbergsgatan,30
116 28 Södermalm, Județul Stockholm, Suedia

Farsta

Address
Herbert Widmans väg,12
128 06 Farsta, Județul Stockholm, Suedia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: