Citește Descrierea Oficială

ZubiGune Fundazioa este o organizație nonprofit înființată în 2011 de către CIFP Usurbil LHII, școala de educație și formare profesională (VET), companiile locale și centrele de tehnologie din Țara Bascilor, dedicată intensificării cooperării între participanții implicați în dezvoltarea tehnologică și socială.

ZubiGune este situat în Usurbil-San Sebastian, la numai 10 minute de mers pe jos . cu mașina din San Sebastian, capitala Regiunii Gipuzkoa, Țara Bascilor, la nord de Spania.

În special, ZubiGune este Centrul de Referință pentru Energiile Regenerabile și Eficiența Energetică din Țara Bascilor.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

ZubiGune Fundazioa

Programul de vară de două săptămâni (40 de ore) vă oferă cunoștințe interdisciplinare în domeniul Eficienței Energetice și al Energiei Regenerabile. ... [+]

De ce să participați la cursul de vară pentru energia regenerabilă din Spania?

Fundația ZubiGune face parte din Școala de Instruire Profesională Usurbil, Centrul de Referire din Regiunea pentru Energii Regenerabile și Eficiență Energetică (Spania).

Fundația ZubiGune participă la diferite proiecte naționale și internaționale legate de energia regenerabilă și dezvoltă și implementează proiecte tehnologice și de inovare pentru IMM-urile locale.

În anul 2018, ZubiGune a fost premiată în cadrul "Premiilor de excelență", obținute în Australia, de către Federația Mondială a Colegiilor și Politehnicii (WFCP), o rețea internațională de colegii și asociații ale colegiilor din domeniul energiei regenerabile.... [-]

Spania Usurbil
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Presentation of Our Center