University of Almería

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Declarație oficială

Indiferent de situația actuală pandemică, echipa STUDY ABROAD continuă să lucreze pentru a sărbători o ediție de succes a programelor de vară în iulie 2020.

De asemenea, dorim să informăm studenții că situația din Almería este sub control și că regiunea Almeria este una cu un număr mai mic de persoane infectate cu COVID-19.

O mare de cunoaștere

Fondată în 1993, University of Almería (UAL) este o universitate publică de cercetare renumită pentru cercetarea și dezvoltarea în domeniile energiei solare, agriculturii și gestionării apei. Clasat în Top 40 la nivel național și în top 1000 la nivel mondial, a devenit o destinație atractivă pentru studenții internaționali, care cuprind acum 12% din populația studenților. În afară de excelența sa academică, una dintre cele mai atractive caracteristici este locația sa, deoarece este singurul campus spaniol aflat în fața Mării Mediterane.

132135_BANCOUAL.png

De ce să alegi UAL?

Este doar Universitatea din Europa de lângă Marea Mediterană.

Există multe motive pentru a alege UAL. Facilitățile și echipamentele sale sunt, fără îndoială, cele mai moderne și inovatoare din Europa. Profesorii noștri extrem de calificați se bucură de cea mai avansată tehnologie pentru a-și preda subiectele. Programele sunt concepute meticulos pentru a realiza o instruire cuprinzătoare de cea mai înaltă calitate, pe baza cerințelor participanților și a nevoilor societății actuale.

În fruntea cunoașterii

Principalele domenii de cunoaștere:

• Inginerie (agricol, industrial, mecanic, electric, chimic, computer)

• Știință (mediu, chimie, energii regenerabile)

• Științe sociale (Administrarea afacerilor, Economie, Finanțe, Contabilitate, Marketing internațional, turism, drept, administrație publică)

• Științe ale sănătății (asistență medicală, fizioterapie, psihologie)

• Științe umaniste și educație (istorie, limbi moderne, filologie hispanică, studii engleze, învățământ primar și secundar, educație specială)

University of Almería este a treia universitate din Andaluzia în producție științifică cu peste 300 de acorduri de cercetare semnate cu companii, aproximativ 20 de brevete, peste 900 de lucrări publicate și ediția a peste 6 reviste științifice.

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

Cursurile de vară STUDY ABROAD din UAL sunt cursuri concepute de cei mai prestigioși experți din cele mai avansate domenii ale Universității noastre, predate de profesori cu experiență recunoscută.

Programele au loc în luna iulie a fiecărui an. Acestea includ cazare și masă, voucher de transport local, asigurare medicală, printre alte servicii.

Universitatea din Almeria înțelege importanța învățării depășește pereții clasei. Pentru a înțelege pe deplin istoria europeană și pasiunea spaniolă, acestea vor oferi o serie de activități culturale menite să contribuie la extinderea cunoștințelor elevilor. Există vizite programate, cum ar fi un tur al orașului, o excursie în parcul natural Cabo de Gata și la Granada și Alhambra.

Programele pot dura de la 22,5 ore (1 săptămână) la 80 de ore (4 săptămâni) și pot fi recunoscute până la 10,6 credite ECTS la universitatea de origine. Există cursuri care sunt predate numai în engleză sau doar în spaniolă sau care pot fi susținute în engleză și / sau spaniolă, în funcție de limba aleasă de studenți.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Servicii incluse în programe

• Taxa de școlarizare, certificatul oficial și transcrierea înregistrărilor.

• Cazare în cameră dublă en-suite la Halls of Residence (construită în 2016), cu baie privată, aer condiționat, TV, prosoape, sifonier și birou și servicii de curățare a camerei.

• Pensiune completă (luni-vineri: mic dejun, prânz și cină; sâmbătă: mic dejun; duminică: cină).

• Conexiune WI-FI gratuită la campus și la sălile de reședință.

• Acces complet la reședințe comune și săli de studiu de la sălile de reședință.

• Vizite la companii și centre experimentale

• Instruire la fața locului și laborator

• Acces gratuit la facilitățile universității: bibliotecă, săli de studiu, centru de computer etc.

• Acces gratuit la pavilionul de sport extins din campus, inclusiv gimnaziu, piscină interioară și spa complet echipat.

• Card de autobuz local (timp de o lună) pentru a fi utilizat în toate liniile de autobuz ale orașului

• Activități culturale și sociale

• Călătorii la cele mai importante obiective ale orașului și provinciei Almeria și împrejurimi.

• Asigurare de sănătate, călătorii și răspundere civilă.

Grupurile de peste 15 studenți pot include (gratuit) un lector însoțitor de la Universitatea de origine, cu aceeași cazare și demipensiune ca studenții.

132138_CIVITAS.pngHalele de reședință Civitas

Locații

Almería

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, Andaluzia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră