Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AlicanteLogos

UNIVERSIDAD DE ALICANTE / CENTRO SUPERIOR DE IDIOMAS

UNIVERSITATEA DE ALICANTE / LIMBA CENTRE

Cursuri de spaniolă și cursuri de conținut din anul 1995, într-una dintre cele mai moderne universități statului spaniol și inovatoare, cu aproximativ 30.000 de studenți într-un campus frumos de Marea Mediterană.

Universitatea din Centrul de limbi Alicante (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) a fost una dintre cele mai populare destinații statului spaniol pentru a studia limba spaniolă din 1995. Centrul de limbă face parte dintr-o universitate cu 30.000 de studenți care studiază una de 32 de grade universitare de oferite de către facultăți și școli universitare. Campus are motive extinse, cu grădini, zone împădurite și un lac artificial, la numai 4 km de centrul orașului. Universitatea din Alicante oferă un cadru remarcabil în care să studieze limba spaniolă, cu facilități, inclusiv un muzeu, galerie de artă, de interior și sport stadion în aer liber, restaurante și bănci, devenind una dintre cele mai frumoase și complete campusuri în Europa.

Escuela102

Bucurați-vă și să învețe de la Marea Mediterană.

Alicante este un oraș plin de viață pe coasta mediteraneană a Spaniei, cu excelente legături naționale și internaționale de călătorie, și este situat în centrul Costa Blanca, una dintre cele mai apreciate zone turistice din Spania. Orașul, provincia și Universitatea oferă o gamă largă de activități culturale, academice și sportive, (inclusiv sporturi de apă), că este o destinație foarte populară pentru studenții de limba spaniolă ca limbă străină face.

Centrul nostru de limbă

În afară de varietatea programelor spaniole (program intensiv, Semestrul Curs, program de comunicare interculturală, de înscriere spaniolă + directă la cursuri de licență, cursuri, etc.) pe care le oferim engleză, franceză, italiană Cursuri de limba germană și arabă, vom dezvolta proiecte europene de cercetare și oferă o gamă largă de servicii necesare pentru internaționalizarea universității: Serviciul de traducere, de locuințe, consiliere Visa, consiliere academică și de administrare a "vizita" / studenții de înscriere directă de la Universitatea din Alicante ...

Escuela101

Mai mult decât doar clase

Clasele noastre sunt orientate spre acțiune, în mod clar axat pe a face învățarea o distracție și experiență valoroasă, pe care le va împărtăși cu studenții din întreaga lume. Dar noi vrem, de asemenea, să învețe din afara clasei: pentru a face cele mai bune de sejurul dvs., vă oferim, de asemenea, o gamă largă de activități culturale, sportive și de petrecere a timpului liber pentru a întâlni studenții internaționali spaniolă și alte și să se bucure pe deplin de experiența de viață în schimbare de studiu in strainatate. sporturi de apă sunt în mod clar activitatea noastră cele mai populare, dar cursuri de gătit, excursii, excursii, schimburi de limbi străine, de vinuri degustari, vizite culturale, participarea la festivități și tradiții locale, toate duc să trăiască viața spaniolă la cele mai bune și cu o reală reală experiență de imersiune.

Escuela103

Locații

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Comunitatea Valencia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră