Citește Descrierea Oficială

Spaniolă ca limbă străină, marca noastră comercială

Spaniolă ca limbă străină (E / LE) este una din trăsăturile cheie ale Universității Antonio de Nebrija. Cu participarea Centro de Estudios Hispánicos și a Departamentului de Limbi Aplicate, limba spaniolă din Nebrija cuprinde trei domenii: predare, formare și cercetare.

Angajamentul nostru față de calitate ne-a făcut unul dintre cele mai prestigioase centre de învățare a limbii spaniole și de formare a cadrelor didactice în Spania și în străinătate.

Același angajament față de calitate a determinat compania Nebrija să încheie acorduri de colaborare cu instituții private și publice extrem de prestigioase, atât la nivel național, cât și internațional.

Centro de Estudios Hispánicos este asociat cu CERCLES (Confederația Europeană a Centrelor Lingvistice în Învățământul Superior) și ACLES (Asociația de Centroso de Lenguas en Enseñanza Superior).

Când Centro de Estudios Hispánicos a fost deschisă pentru prima oară în urmă cu 30 de ani, limba spaniolă a fost studiată în principal numai de specialiști și entuziaști ai limbii și culturii spaniole. Astăzi, limba spaniolă este una dintre cele mai răspândite limbi din lume.

Drept urmare, profilul actual al studenților noștri este mult mai variat în plus față de studenții de limbă și umaniste, puteți găsi, de asemenea, în clasele noastre studenți din întreaga lume studiind afaceri, jurnalism, științe politice, medicină și inginerie.

Această diversitate în naționalități și domenii de studiu a lărgit orizonturile Centro de Estudios Hispánicos și a îmbogățit viața de zi cu zi la universitatea noastră.

Datorită acestor numeroase puncte de contact, am reușit să dezvoltăm unul dintre cele mai importante obiective ale programelor noastre: de a ajuta elevii să devină competenți intercultural. Aceasta este una dintre cele mai solicitate abilități și atribute în societatea noastră globalizată.

De ce să studiezi în Nebrija?

Mai mult decât să studiezi în străinătate.

La Nebrija suntem convinși că o experiență de studiu în străinătate este mult mai mult decât o excursie sau un curs de limbă. Timpul dvs. de la Nebrija poate și va deveni o parte fundamentală a dezvoltării dvs. ca viitor profesionist. Programele noastre asigură că predarea didactică și experiența practică merg mână în mână, astfel încât studenții noștri să poată înțelege complet materialul cursului și lumea în ansamblul său .

Să explicăm cum:

 1. Această locație excelentă în centrul orașului Madrid ne permite să extindem activitățile noastre de predare dincolo de clasă.
 2. Studenții internaționali din peste 30 de țări împărtășesc campusul Madrid-Princesa cu studenții spanioli. Acest lucru creează un mediu în care studenții pot interacționa cu ușurință și pot construi noi relații.
 3. Structura și organizarea programelor noastre de studiu sunt inovatoare și flexibile. Aceste programe sunt concepute să se adapteze la nevoile fiecărui elev, indiferent dacă sunteți interesat să luați cursuri numai în limba spaniolă sau dacă doriți să includeți în programul dvs. și cursuri predate în limba engleză.
 4. Nebrija oferă studenților atenție individuală - sunteți prioritatea noastră.
 5. Avem o echipă de profesori cu înaltă calificare și cu experiență. Învățarea ta este prioritatea lor. Ei folosesc o metodă practică de predare și orientare a experienței fiecărui elev pe tot parcursul procesului de învățare.
 6. Metodologia noastră interactivă garantează o experiență de învățare eficientă, distractivă. Această metodologie ne face parte din avangarda internațională în lumea spaniolă ca limbă străină.
 7. Voința singură nu este suficientă pentru a se integra într-o nouă cultură într-un mod rapid și eficient. Oferim formare interculturală prin diverse seminarii, ateliere de lucru și sesiuni individuale, pentru a facilita procesul de adaptare și pentru a vă ajuta să vă bucurați de experiența voastră în străinătate. Această instruire vă va ajuta să vă dezvoltați și competența interculturală - un atribut foarte solicitat în lumea de astăzi.
 8. Ofertele noastre variate de excursii și experiențe culturale vă vor deschide ochii către o altă cultură, vă vor permite să vă integrați în viața de la Nebrija și să vă oferim multe oportunități de a vă face prieteni.
 9. Madridul, unul dintre cele mai importante orașe din Europa, este de asemenea un oraș plin de viață, cu oferte culturale și sociale.
 10. Personalul nostru din departamentul de servicii pentru studenți va face șederea dvs. să navigheze cât mai ușor posibil. Acestea vă vor oferi acces la internet, informații despre bibliotecă, locuințe etc.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

... [+]

Pentru colegii din alte regiuni ale lumii (Canada, Statele Unite, Thailanda, Japonia, Brazilia etc.) - Transferurile de credite sau validările cursurilor realizate la Centrul de Studii Hispanice se pot face prin acorduri bilaterale încheiate între universitatea de origine a studenților, Antonio Nebrija Universidad și Centro de Estudios Hispánicos.

[-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
4 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos