UOC Universitat Oberta de Catalunya

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Reinventarea universității

Noi credem că învățământul superior nu poate fi pur și simplu un proces care se termină cu o calificare oficială. învățământul superior trebuie să contribuie la dezvoltarea indivizilor, întreprinderilor, instituțiilor și societății în general. Educația trebuie să fie furnizate în abilitățile și cunoștințele care permit o valoare să fie contribuit la societate. Noi am fost reinventarea universitatea din anul 1995, când UOC a fost creat ca prima universitate online din lume.

Misiune

UOC este o universitate inovatoare care își are rădăcinile în Catalonia și deschisă către lume. Acesta oferă oamenilor de învățare pe tot parcursul vieții lor și în avans societate de ajutor, în timpul desfășurării cercetarea în societatea cunoașterii. Modelul său de învățământ se bazează pe personalizare și care însoțesc elevii prin e-learning.

Viziune

UOC vrea să fie o universitate care, fiind conectat la rețea din universități din lume, conduce la crearea unui spațiu de cunoștințe la nivel mondial și de cercetare de ultimă oră în societatea cunoașterii. UOC are un sistem inovator model educațional care se concentreaza pe student. Universitatea le oferă o calitate superioară și educație personalizată, care îi ajută să fie mai competitive și contribuie la progresul societății.

Valorile

Cele cinci valori care ghidează activitățile BOU sunt:

Angajamentul studenților, absolvenților și a societății; la calitatea serviciilor, precum și la inovare constantă în cadrul organizației. Respect pentru oameni, idei, culturi și din lume. Transparența în informații, date și procese. Profesionalism, abilitarea persoanelor care fac parte din organizație, să recunoască succesele noastre și să învățăm din greșelile noastre. Durabilitate, fie că sunt economice, sociale sau de mediu, a activităților desfășurate de organizație.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vedea Online EMBA » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Online Certificate » Vedea Online Diplome Postuniversitare » Vedea Online Masterat » Vedea Health Certificates »