Think in Spanish

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Think in Spanish este o școală de limbă spaniolă care oferă un portofoliu unic de cursuri pentru studenții cu cunoștințe anterioare de limba spaniolă care au nevoie de un curs de imersiune care le permite să atingă un nivel înalt de fluență în spaniolă și cunoașterea extinsă a culturii spaniole.

Ceea ce oferim

Cursuri intensive cu durata de la 2 la 4 săptămâni, cu un program de învățare personalizat pentru fiecare elev, care este monitorizat de un tutore.

Spaniolă pentru scopuri specifice: afaceri, literatură, istorie și cultură.

Cursuri intensive de vară pentru studenții care intenționează să studieze la nivel universitar sau postuniversitar în Spania.

Punctul nostru unic de vânzare

Fiecare curs este conceput în jurul următoarei structuri de bază:

  • Mic dejun "în limba spaniolă", facilitată de un profesor, discutând știrile zilnice politice și economice din presa spaniolă.
  • Diferite cursuri de dimineață conform programului selectat de student.
  • Real-Life Limbile de sarcini în după-amiaza.
  • Exerciții bazate pe situații de comunicare semnificative în jurul orașului.
  • Cursuri de masterat pe subiecte de interes în contextul lor de viață reală, de exemplu, oenologie într-o cramă, precum și discuții, mese rotunde și ateliere de teatru și de pronunție.
  • Activități sportive la sfârșit de săptămână, cum ar fi schiurile la stațiunea de schi San Isidro, drumeții, vizitele la zonele și satele rezervației biosferei.
  • Traseul mănăstirii
  • Cină și conversație în restaurante care servesc mâncăruri tradiționale sau creative.

Spaniola de afaceri

Dacă sunteți un profesionist care trebuie să învețe sau să vă îmbunătățească limba spaniolă, deoarece lucrați într-o țară vorbitoare de spaniolă sau faceți afaceri cu una, Think in Spanish poate oferi un program complet adaptat necesităților dvs.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

cultura Spaniola

Dacă obiectivele și interesele dvs. personale implică dobândirea de cunoștințe esențiale și specifice despre aspecte ale culturii spaniole, cum ar fi arta, literatura, istoria sau cinema, Think in Spanish oferă cursuri generale pentru a vă ajuta.

114970_exterior-catedral.jpg

Cursuri de vară

Dacă intenționați să studiați la nivel universitar sau postuniversitar la o universitate spaniolă, cursurile noastre de vară vă vor ajuta să vă îmbunătățiți limba spaniolă. Think in Spanish oferă cursuri intensive care vă vor maximiza abilitățile de comunicare.

Și mult, mult mai mult.

Aflăm mai multe când procesul de învățare este distractiv, surprinzător, stimulator și motivant.

Învățăm mai bine oa doua limbă atunci când procesul de învățare implică o experiență unică.

Atunci când solicitați o ofertă fără obligații, vă rugăm să ne spuneți motivele pentru care doriți să învățați limba spaniolă și interesele dvs. și vom organiza un interviu prin videoconferință pentru a furniza informații suplimentare și a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea. Vom fi încântați să vorbim cu dvs.

Locații

León

Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castilia și León, Spania