Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Think in Spanish este o școală de limbă spaniolă care oferă un portofoliu unic de cursuri pentru studenții cu cunoștințe anterioare de limba spaniolă care au nevoie de un curs de imersiune care le permite să atingă un nivel înalt de fluență în spaniolă și cunoașterea extinsă a culturii spaniole.

Ceea ce oferim

Cursuri intensive cu durata de la 2 la 4 săptămâni, cu un program de învățare personalizat pentru fiecare elev, care este monitorizat de un tutore.

Spaniolă pentru scopuri specifice: afaceri, literatură, istorie și cultură.

Cursuri intensive de vară pentru studenții care intenționează să studieze la nivel universitar sau postuniversitar în Spania.

Punctul nostru unic de vânzare

Fiecare curs este conceput în jurul următoarei structuri de bază:

  • Mic dejun "în limba spaniolă", facilitată de un profesor, discutând știrile zilnice politice și economice din presa spaniolă.
  • Diferite cursuri de dimineață conform programului selectat de student.
  • Real-Life Limbile de sarcini în după-amiaza.
  • Exerciții bazate pe situații de comunicare semnificative în jurul orașului.
  • Cursuri de masterat pe subiecte de interes în contextul lor de viață reală, de exemplu, oenologie într-o cramă, precum și discuții, mese rotunde și ateliere de teatru și de pronunție.
  • Activități sportive la sfârșit de săptămână, cum ar fi schiurile la stațiunea de schi San Isidro, drumeții, vizitele la zonele și satele rezervației biosferei.
  • Traseul mănăstirii
  • Cină și conversație în restaurante care servesc mâncăruri tradiționale sau creative.

Spaniola de afaceri

Dacă sunteți un profesionist care trebuie să învețe sau să vă îmbunătățească limba spaniolă, deoarece lucrați într-o țară vorbitoare de spaniolă sau faceți afaceri cu una, Think in Spanish poate oferi un program complet adaptat necesităților dvs.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

cultura Spaniola

Dacă obiectivele și interesele dvs. personale implică dobândirea de cunoștințe esențiale și specifice despre aspecte ale culturii spaniole, cum ar fi arta, literatura, istoria sau cinema, Think in Spanish oferă cursuri generale pentru a vă ajuta.

114970_exterior-catedral.jpg

Cursuri de vară

Dacă intenționați să studiați la nivel universitar sau postuniversitar la o universitate spaniolă, cursurile noastre de vară vă vor ajuta să vă îmbunătățiți limba spaniolă. Think in Spanish oferă cursuri intensive care vă vor maximiza abilitățile de comunicare.

Și mult, mult mai mult.

Aflăm mai multe când procesul de învățare este distractiv, surprinzător, stimulator și motivant.

Învățăm mai bine oa doua limbă atunci când procesul de învățare implică o experiență unică.

Atunci când solicitați o ofertă fără obligații, vă rugăm să ne spuneți motivele pentru care doriți să învățați limba spaniolă și interesele dvs. și vom organiza un interviu prin videoconferință pentru a furniza informații suplimentare și a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea. Vom fi încântați să vorbim cu dvs.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:


Think in Spanish

Cursuri de spargere spaniolă de două săptămâni 2019-2020. Limba și cultura spaniolă. Unele sesiuni vor avea loc în oraș. Acestea sunt monitorizate de către un profesor și ... [+]

Cursuri de spargere spaniolă de două săptămâni 2019-2020Din septembrie 2019.Nivel de pornire: A1 (utilizator de bază).Grupa de mărime: 6-10 studenți.Durata: 2 săptămâniÎnceperea primului luni de lucru din fiecare lună.

60 de sesiuni (55 min. Pe lecție)

52 lecții: limba și cultura spaniolă. Unele sesiuni vor avea loc în oraș. Acestea sunt monitorizate de către un profesor și sunt concepute ca învățare în situații din viața reală.8 lecții: pronunție și accent spaniol coordonate de un actor și profesor de dramă.

Materiale educaționale incluse.

Conform obiectivelor studentului, unele dintre cele 52 de lecții ar putea fi dedicate limbii spaniole în scopuri specifice: afaceri spaniole.... [-]

Spania León
Înscriere Deschisă
Engleză,Spaniolă
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Think in Spanish

Spaniolă generală intensivă. Limba și cultura spaniolă. Pronunția și accentul spaniol. Unele sesiuni vor avea loc în oraș. Acestea sunt monitorizate de către un profesor ... [+]

Spaniolă generală intensivăDin septembrie 2019Durata: De la 1 lună la 6 luni.Nivel de pornire: A1 (utilizator de bază).Data de începere: în fiecare primă luni a lunii.Grupa de mărime: 6-10 studenți.

20 de sesiuni pe săptămână (55 min. Pe lecție).

Limba și cultura spaniolă.Pronunția și accentul spaniol.

Unele sesiuni vor avea loc în oraș. Acestea sunt monitorizate de către un profesor și sunt concepute ca învățare în situații din viața reală.

Materiale educaționale incluse.

Activitati culturalePrelegerile, conferințele etc.Concerte, expoziții, piese de teatru etc.Muzeele: MUSAC (Muzeul de Artă Contemporană), Muzeul Romanesc din San Isidoro, Catedrala, Fundația Sierra Pambley etc.Turul Riaño, Las Médulas, Astorga sau alte site-uri de frumusețe naturală în provincia León.... [-]
Spania León
Înscriere Deschisă
Engleză,Spaniolă
La zi
1 - 6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Think in Spanish

Cursuri de spaniolă internă pentru companii. Cursuri specifice livrate la fața locului la sediile companiei și sunt destinate angajaților companiei care trebuie să învețe ... [+]

Cursuri de spaniolă internă pentru companii

Think in Spanish proiecte Think in Spanish cursuri personalizate în colaborare cu echipa de resurse umane a fiecărui client. Drept urmare, programele noastre se extind dincolo de spaniola generală și de afaceri pentru a include și alte aspecte menite să asigure că angajații dobândesc o comandă fluentă și eficientă a spaniolei în raport cu principalele domenii de interes, responsabilități și cultură corporativă.

Cursurile noastre personalizate pun, de asemenea, un accent deosebit pe importanța competenței interculturale, care este o abilitate crucială pentru succesul profesional și corporativ într-un mediu de afaceri globalizat.... [-]

Spania León
Înscriere Deschisă
Engleză,Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castile and León, Spania