Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Educație Continuă la Universitatea din Barcelona este acum Școala de Educație Continuă - Universitatea din Barcelona.

Reînnoirea brand-ului si logo-ul acesteia este o parte a procesului de modernizare a imaginii grafice a tuturor entităților care alcătuiesc Grupul UB. Evoluția simbolizează vocația internațională a instituției și își confirmă angajamentul de a rămâne un partener strategic al profesioniștilor și companiilor pentru dezvoltarea talentelor și a managementului bazat pe cunoștințe.

Condiții de viață în Barcelona

Situat în nord-estul Spaniei, Barcelona este capitala Cataloniei și Spania, prima zonă economică. Populația orașului este de peste un milion și jumătate de locuitori, în timp ce numărul de persoane din întreaga Catalonia este mai mult de 7 milioane de oameni.

Datorită locației sale pe Marea Mediterană, Barcelona se bucură de un climat cald, primitor, cu temperaturi placute pe tot parcursul anului.

Astăzi, Barcelona este un oras modern, cosmopolit și foarte dinamic. Este un oraș confortabil, adaptat pentru oameni și pentru oameni.

Testul Școala de Educație Continuă - Universitatea din Barcelona Acesta este situat la 22 ° C @ Barcelona, ​​un cartier de producție inovativ care oferă spații moderne pentru concentrarea strategică a activităților de cunoaștere intensivă. Asta e în cazul în care acesta a creat un nou model de oras compact, în cazul în care cele mai inovatoare companii coexistă cu universități, centre de cercetare, de formare și de transfer de tehnologie, precum și de locuințe, facilități și zone verzi.

Limbile din Barcelona

Cele două limbi oficiale vorbite în Barcelona și în restul Catalonia sunt catalană și spaniolă. Cele două limbi sunt la fel de înțeles de către oamenii din Barcelona.

În ceea ce privește predarea, pot fi utilizate ambele limbi oficiale, fiecare program definește limbajul utilizat, catalană sau spaniolă, în funcție de caracteristicile programului în sine și publicului căruia i se adresează. Este politica UB pe care profesorii și elevii au dreptul de a alege limba în care doresc să-și exprime.

Tot ce trebuie să știi când ai venit să studieze în Barcelona

O Barcelona Centre Universitari (BCU) Acesta oferă resurse și informații pentru persoanele care vin la Barcelona pentru a participa la activitățile educaționale, cum ar fi o pungă de cazare pentru studenți și personal și cercetător străin.

Pune domeniul de aplicare dvs. materiale de promovare a formării, universitare și postuniversitare, precum și activitățile de cercetare conexe.

Gestionează activitățile care vizează integrarea culturală și civică a studenților și a profesorilor și cercetător străin, rezident în Barcelona și zona metropolitană.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Programul se adresează profesioniștilor în domeniul sănătății, sociale, educative, sportive și domenii de activitate cu un interes în aprofundarea tehnicilor de cunoașter ... [+]

TARGET

Programul se adresează profesioniștilor în domeniul sănătății, sociale, educative, sportive și domenii de activitate cu un interes în aprofundarea tehnicilor de cunoaștere și NLP. NLP sau Programarea neurolingvistică este un set de metode și tehnici care urmează să fie aplicate în viața de zi cu zi pentru a atinge în, obiectivele profesionale și personale pe termen scurt, care îmbunătățesc calitatea vieții.

Acest program de studii postuniversitare include primele două niveluri de formare NLP, NLP Practitioner si master Practitioner NLPȘi a certificat profesional de către Asociația spaniolă de Programare Neuro Lingvistica (AEPNL). La primul nivel, cunoștințele teoretice sunt dobândite și procedurile precise pentru detectarea, utilizarea și modificarea modelelor în experiențele umane și relațiile sunt învățate. La al doilea nivel, tehnicile de nivel anterior sunt rafinate și mai rafinate și eficiente în producerea de modificări ale valorilor și de muncă de identitate.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză