Native Language College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Colegiul de limbi străine

Colegiul nostru este situat în cel mai bun loc posibil din Madrid, chiar în Puerta del Sol, înconjurat de cartierele cele mai vii și mai tinere din oraș. Probabil Plaza Puerta del Sol este cel mai faimos, cunoscut și turistic din Madrid, numeroase pub-uri, magazine, restaurante și cu cea mai bună conexiune de transport public cu trenul, metroul, autobuzul și cabinele.

Colegiul găzduit într-o clădire istorică unde veți găsi o sală de clasă foarte spațioasă, bine echipată, Wi-Fi disponibil în întreaga școală, accesibilitate pentru studenții cu handicap și plină de studenți internaționali. Colegiul de limbă nativă este conștient de faptul că unitatea de cazare este o parte esențială a șederii tale în Madrid. Din acest motiv, Colegiul de limbi străine vă oferă posibilitatea de a rămâne în aceeași clădire în care se află școala, ceva exclusiv în Madrid.

De asemenea, cei mai încurajați profesori spanioli că vă vor ajuta să obțineți o înțelegere perfectă a experiențelor de împărtășire a limbilor spaniole cu studenți din întreaga lume, inclusiv vorbitori de limba spaniolă care studiază cursul spaniol de afaceri.

Din acest motiv, Colegiul de limbi străine este cel mai bun loc pentru a învăța limba spaniolă și pentru a te absorbi în cultura spaniolă.

Locații

Madrid

Address
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania