MISS - Marbella International Spanish School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala

Școala noastră este situată chiar în centrul Marbellei, dar pe o stradă liniștită, la doar 3 minute de plajă și de promenadă și aproape de toate facilitățile din centrul orașului, este, de asemenea, la distanță de mers pe jos de autobuzul de coastă care rulează între Malaga și Estepona.

Lecțiile noastre se desfășoară în săli de clasă spațioase cu aer condiționat, toate cu lumină naturală, dotate cu mai multe forme de multimedia și oferă un standard ridicat de confort.

Există un garaj subteran lângă școală sau puteți parca în stradă, deși parcarea poate fi dificilă în anumite momente.

111149_111114_IMG_0108.JPG

Profesorii

Profesorii noștri cu înaltă calificare sunt vorbitori nativi cu ani de experiență didactică sub centurile lor. Noi alegem doar profesori care iubesc să facă ceea ce fac și sunt hotărâți să împărtășească ceea ce știu cu studenții lor. Ele sunt cele mai importante bunuri ale Școlii Spaniole Internaționale din Marbella. Cu toții avem aceeași filozofie: prioritatea noastră este de a facilita comunicarea. Exactitatea este îmbunătățită prin cursuri de muncă stabile, activități și corecție delicată și, desigur, posibilitatea de a practica regulat.

Echipa noastră în continuă creștere este formată din oameni care cred în adaptarea metodelor lor la profilul studenților lor și care au experiența necesară pentru a face acest lucru cu succes. După cum știm cu toții acum, toată lumea învață diferit.

Maribel Ortiz

A fost dragostea mea de limbă ca instrument de comunicare cu oamenii din diferite naționalități și culturi și respectul și interesul față de alte culturi care m-au determinat să studiez Traducerea și Interpretarea la Universitatea din Malaga după mulți ani de învățare în engleză și germană în Spania și în străinătate. Dar a fost pasiunea mea pentru învățătură de-a lungul vieții, ceea ce ma făcut să mă specializez în predarea limbilor străine, în special limba mea maternă spaniolă.

În timpul carierei mele, am întâlnit mulți oameni din diferite țări și le-am învățat pe mulți dintre ei spanioli, introducându-i în cultura spaniolă și pe stilul nostru de viață spaniol, dar am învățat multe de la fiecare dintre ei. Astfel, sloganul meu uneori preda mereu învățarea.

111157_111115_IMG_0195.JPG

Marbella

Marbella este una dintre destinațiile turistice de top din Europa. De asemenea, mii de oameni din întreaga lume au a doua locuință în și în jurul acestui oraș ospitalier și vibrant de coastă. Există multe avantaje pentru a învăța spaniolă în Marbella. În primul rând, există o locație care se află la doar 40 de minute de Aeroportul Internațional din Malaga și la mică distanță de principalele orașe din Andaluzia Granada, Sevilla, Cordoba și Cadiz, ca să nu mai vorbim de orașul britanic Gibraltar, chiar și de Maroc la câteva ore distanță. În al doilea rând, clima este fantastic făcând astfel o stațiune pe care locuitorii și vizitatorii se pot bucura tot timpul anului. În al treilea rând, Marbella oferă un amestec interesant și ideal de culoare cosmopolită și tradițională într-un oraș de proporții ușor de gestionat. Apoi, există un al patrulea, un al cincilea, și așa mai departe - dar vino și află ce beneficii sunt pentru tine!

Locații

Marbella

Address
C/ Notario Luis Oliver 6, Edif. Liceo 3º A
29602 Marbella

29602 Marbella, Andaluzia, Spania