MID ATLANTIC Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MID ATLANTIC Business School este școala de afaceri a Universității din Mid-Atlantic, vocația noastră clară de a servi societatea ne-a permis să fim în fruntea pregătirii executive în Insulele Canare, dezvoltând și inspirând lideri de afaceri care au generat o profunzime, impact pozitiv și de durată asupra oamenilor, întreprinderilor și societății în care își desfășoară activitatea.

MID ATLANTIC Business School fost fondată în 1993, prin viziunea, impulsul, entuziasmul și colaborarea dezinteresată a unui grup de oameni de afaceri, conștienți de provocările cu care ar trebui să se confrunte companiile și instituțiile publice și private din mediul lor.

Succesul MID ATLANTIC constă în abordarea sa umanistă de conducere și afaceri, completată de un nivel academic recunoscut la nivel mondial, care se află în prim-plan și la nivel mondial. Cu o metodologie de învățare practică și relevantă și o comunitate de alumni în creștere de peste 2.000 de antreprenori și manageri.

La MID ATLANTIC Business School ne dedicăm creșterii personale și profesionale a fiecăruia dintre cei care participă la programele noastre. Pentru a atinge acest obiectiv, încurajăm o cultură a învățării. Această abordare centrată pe oameni reflectă convingerea noastră că obiectivul antreprenorilor și managerilor ar trebui să fie să servească oamenilor și societății, astfel încât să oferim un mediu de învățare pentru liderii de afaceri, care să le permită să obțină un succes pe termen lung în direcția organizațiilor lor, prin intermediul dezvoltarea oamenilor din jurul lor și contribuirea la noile provocări cu care se confruntă societatea.

MID ATLANTIC Business School , un spațiu în care sunt dezvoltate idei, talent și, mai ales, prieteni, prieteni adevărați.

124220_mapamundi.jpg

Misiune

MID ATLANTIC este să ofere un mediu formativ pentru liderii de afaceri, permițându-le să obțină succes pe termen lung în conducerea organizațiilor lor, dezvoltarea oamenilor din jurul lor și să contribuie la noile provocări cu care trebuie să se confrunte societatea.

Provocare

Creșterea personală și profesională a fiecăruia dintre cei care participă la programele noastre. Această abordare centrată pe oameni reflectă convingerea noastră că obiectivul antreprenorilor și managerilor trebuie să fie de a servi oamenii și societatea.

Facultatea de studii inovatoare
Viziunea umanistă a antreprenorului
Abordare globală a programelor
Metodologie
Facultatea MID ATLANTIC este formată din peste 100 de profesori colaboratori din cele mai bune școli de management din lume. Dedicarea Sa de învățătură; Impactul studiilor și experiența lor profesională în companii internaționale sunt, în mare măsură, responsabile pentru buna reputație a MID ATLANTIC. Pentru MID ATLANTIC, prosperitatea durabilă și pe termen lung poate fi obținută printr-o abordare umanistă a lumii de afaceri. MID ATLANTIC se străduiește să asigure profesionalismul, integritatea și respectul reciproc ca piloni esențiali pentru tot ceea ce se angajează. Fiecare dintre programele MID ATLANTIC oferă o experiență globală. Atât participanții, cât și membrii claustrului provin din diferite părți ale lumii, astfel încât sesiunile, impregnate cu realitatea unei economii globalizate, oferă o perspectivă internațională și interculturală solidă. Principalul instrument de predare MID ATLANTIC, metoda cazului, permite liderilor de afaceri să dezvolte un cadru practic pentru luarea deciziilor în mod eficient, cu experiență și aplicabilitate directă pentru rezolvarea problemelor de afaceri.

Locații

Tafira Baja

Address
Carretera de Quilmes,37
35017 Tafira Baja, Insulele Canare, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră