Instituto BME

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Instituto BME este centrul de pregătire pentru saci și piețe spaniole (BME), al patrulea operator de piață din Europa. Este constituită în 2005 continuând cu activitatea de diseminare desfășurată din 1990 de către Institutul MEFF, ca o reflecție în domeniul formării procesului de integrare a setului de piețe de valori mobiliare și a sistemelor de compensare și decontare existente în Spania.

Cu obiectivul de a contribui la promovarea culturii financiare, activitatea Instituto BME se bazează pe organizarea diferitelor servicii de instruire legate de piețele financiare în general.

O atenție deosebită merită toate acele aspecte legate direct de produsele diferitelor piețe și platforme de tranzacționare care alcătuiesc bursele și piețele de acțiuni spaniole (acțiuni, venituri fixe și instrumente derivate) și sistemele de compensare și decontare, dar fără a uita alte aspecte inedite ale ca urmare a lumii financiare, pe de o parte a procesului de globalizare și, pe de altă parte, a progresului continuu experimentat de sector.

138523_BME2_p1.jpg

Oferta de formare a Instituto BME încearcă să ofere o diseminare maximă a cunoștințelor despre piețele financiare și produsele sale, folosind întotdeauna o metodologie foarte practică susținută de aplicații informatice avansate. Pentru aceasta, are resurse umane imbatabile alcătuite din profesorii Instituto BME înșiși și grupul de profesioniști BME care oferă experiență de primă linie în procesul de management al diferitelor piețe. În plus, colaborează în mod regulat experți din alte domenii ale sectorului financiar, precum și cadre didactice din diferite universități

„Diseminarea maximă în cunoștințele piețelor financiare”

Programele de formare ale Instituto BME se adresează profesioniștilor din sectorul financiar și organismelor sale de reglementare, investitorilor privați, studenților și, în general, tuturor celor interesați să intre sau să aprofundeze în lumea finanțelor.

În livrarea fiecăruia dintre programele sale de instruire, Instituto BME reînnoiește angajamentul de calitate cu clienții săi, obținând în 1998 certificatul de înregistrare a companiei și reînnoit în conformitate cu standardul UNE-EN ISO 9001: 2015.

Facilitățile noastre

Palatul Bursei

Instituto BME are o locație privilegiată în Palatul de la Bolsa, lângă axa de comunicații din Castellana. Situată în Plaza de la Lealtad, este una dintre cele mai emblematice clădiri din capitală. A fost deschis în 1893 și a fost remodelat în diferite ocazii, deci are toate avansurile tehnologice și de acces.

Instituto BME activitatea în patru săli de clasă (cu o capacitate de aproximativ 40 de persoane fiecare) echipate cu calculatoare, simulatoare de piață, informații financiare în timp real și cele mai avansate mijloace de predare tehnologică.

În plus, amplasarea sa în sediul pieței bursiere și piețe spaniole permite Instituto BME se bucure de alte avantaje, cum ar fi accesul la bibliotecă, auditorium și alte servicii.

138524_BME5_p1.jpg

Angajament de calitate

Instituto BME a instituit, documentat și implementat un sistem de management al calității al cărui certificat de înregistrare a companiei a fost obținut în 1998 și reînnoit anual în conformitate cu standardul UNE-EN ISO 9001: 2015.

Politica Instituto BME calitate Instituto BME stabilește că:

Prestigiul și conducerea Instituto BME ca centru de instruire pot fi obținute numai dacă fiecare dintre serviciile întreprinse are ca scop obținerea unei satisfacții depline a clienților.

Înțelegem că un client satisfăcut este unul ale cărui așteptări au fost îndeplinite datorită angajamentului de calitate totală pe care Instituto BME îl urmărește.

Calitatea totală este să aveți grijă de toate detaliile pe care le are procesul de furnizare a unui serviciu. Tocmai datorită grijii deosebite a acestor detalii, activitatea Instituto BME se distinge de concurenți.

Această calitate totală este reflectată într-un obiectiv de calitate totală a cărui cerere necesită ca tot personalul Instituto BME să interiorizeze complet sfera tuturor acțiunilor pe care le implică. În realitate, obiectivul de calitate totală nu este doar un set de măsuri care sunt dezvoltate mecanic, ci o atitudine a personalului care dorește să mulțumească clientul în orice moment. Calitatea totală este obținută pe baza contribuțiilor individuale mici.

Pe de altă parte, obiectivul de calitate totală al Instituto BME se referă și la următoarele aspecte:

  • Viteza schimbării. Apariția de noi nevoi nesatisfăcute în clienții noștri obligă Instituto BME să actualizeze constant serviciile și modul lor de furnizare.
  • Participarea personalului Fiecare dintre cei care lucrează la Instituto BME formulează, în sfera sa de aplicare, propunerile și ideile pe care le consideră adecvate pentru a îmbunătăți calitatea serviciului, precum și procesul de furnizare. Eficiența este, de asemenea, măsurată în termeni de costuri economice mai mici și economii de timp.
  • Formarea internă Furnizarea unui serviciu de cea mai înaltă calitate și pregătirea personalului în sine sunt strâns legate și, prin urmare, Instituto BME consideră acest aspect un pilon fundamental al obiectivului său de calitate totală.
  • Furnizorii Furnizorii de produse și servicii trebuie să respecte abordarea noastră de calitate și, prin urmare, să fie implicați în programul nostru de îmbunătățire continuă.
  • Actualizarea obiectivului de calitate totală. Pe baza inițiativelor personalului, cunoașterea cerințelor clienților și compararea cu cei mai buni concurenți, conducerea va defini anual domeniile prioritare pe care să se concentreze, în conformitate cu obiectivele strategice ale Instituto BME .

Pe scurt, obiectivul de calitate totală este întotdeauna o prioritate care necesită un efort constant pentru a vă menține și verifica progresul.

Locații

Madrid

Address
Instituto BME
Palacio de la Bolsa
Plaza de la Lealtad, 1
28014

Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră