Idealog

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IDEALOG: Centru acreditat de Universitatea din Barcelona

IDEALOG a primit acreditarea de la Universitatea din Barcelona (Scoala de Limbi Moderne). Acest sigiliu este recunoașterea calității și rigoarea școlii.

AVANTAJE PENTRU STUDENTI

Elevii înscriși la cursurile noastre de limba engleza, franceza, germana si italiana va fi capabil să obțină certificatul corespunzător cu sigiliul de la Scoala de Limbi Moderne (Escola d'Idiomes moderni), Acest document este valabil pentru în scopul aplicării pentru bursele de mobilitate internaționale. Toți studenții de Idealog pot obține un card de EIM și să se bucure de toate reducerile pentru diferite servicii în cadrul comunității de UB.

Centrul

Nu este o coincidență faptul că Idealog este situat în Castelldefels; am ales acest domeniu special, deoarece ne-am dorit să aducem toți studenții noștri într-un loc unic pentru a învăța și practica o limbă.

În acest fel, fie un director al unei societăți care face un program de imersiune cu noi, sau un rezident tânăr de Castelldefels, vor găsi aici un cadru de exceptie, cu facilități extinse și terenuri, care va oferi un cadru unic pentru un training de primă clasă.

Predare personalizate Echipa solida de profesionisti Orare de dimineață, după-amiază și seara Parcare mare Internet gratuit Biblioteca media gratuit Biblioteca video (în diverse limbi) Restaurant cu autoservire Încălzire, aer condiționat și echipamente de audio-vizual în toate sălile de clasă

Facilitatile noastre

Școala noastră este situată aproape de o casă de țară frumoasă, cu grădini în zona superioară a Castelldefels, cufundat într-un mediu complet natural (la poalele Parcului Natural Garraf), înconjurat de pini, la 20 minute de Barcelona cu parcare ușoară.

O atmosferă informală și relaxată, unde vă puteți concentra mai bine pe învățarea limbilor străine.

Avem 13 săli de clasă, cu lumină naturală și toate resursele tehnologice:

TV / Video / DVD CD player Proyectores Aer condiționat Calculatoare Internet

Avem, de asemenea cursuri în grădină, și putem oferi chiar si cursuri pe terase in aer liber sau în noastre corturi lângă piscină.

Vizitati-ne si veti vedea de ce Idealog este diferit de alte centre de limbi străine.

Idealog are, de asemenea, o școală din Marrakech, oferind un set similar de programe lingvistice. Puteți găsi informații despre nostru Școală Marrakech aici.

Locații

A Coruña

IDEALOG, S.L

Address
Calle Castanyer 41
08860 Castelldefels,

A Coruña, Galicia, Spania
Număr de telefon
+34 936 64 53 63