IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

IEEF se naște din entuziasmul și lucrarea lui Carlos Lázaro, care, după ce sa dedicat formării timp de ani de zile, a decis să-și dezvolte propria metodologie axată pe atingerea celor două obiective principale ale oricărui elev: să obțină o învățare eficientă și să aibă acces la o slujbă bună.

Institutul este, la început, un proiect personal.

După aproape 10 ani dedicat exclusiv formării profesionale, Institutul Spaniol pentru Educație și Formare are două centre de referință în Madrid. Unul din zona centrală (Avenida de América) și alta în Móstoles (Calle Villaamil), care are cei mai buni profesioniști și profesori pentru fiecare specialitate. În prezent, IEEF este o instituție acreditată și prestigioasă în domeniul formării, atât personal cât și de la distanță.

Principala realizare a IEEF și cea mai bună scrisoare de introducere sunt studenții care își completează cursurile și traiectoria profesională ulterioară: procentul ridicat de studenți care își găsesc locul de muncă după ce studiază la IEEF.

Suntem incantati de viitorul tau. Să vă ajutăm să vă atingeți toate obiectivele profesionale.

109929_2.jpg

Cum funcționează?

Facultatea: Profesorii IEEF sunt profesioniști cu experiență vastă în domeniile lor, care au lucrat la ceea ce studiază studenții lor, astfel încât ei sunt pe deplin conștienți de ceea ce trebuie să învețe un profesionist. Mai multe au fost în academie încă de la începuturile ei. Implicarea personalului didactic este unul din ingredientele succesului IEEF, de la prima lecție până la finalizarea stagiului, deoarece aceștia sunt cei care găsesc cele mai bune destinații pentru practicile studenților lor.

Agenda atractivă: diferitele agende sunt create pe baza liniilor directoare ale BOE, astfel încât acestea respectă reglementările de stat și sunt completate de experiența cadrelor didactice, care adaugă acelea pe care le consideră importante pentru performanța muncii Acest lucru face ca studenții să fie solicitați printre companiile care solicită personal pentru practici.

Flexibilitatea programelor: programele flexibile îi ajută pe elevi să-și organizeze timpul și să se miște în ritmul lor.

Materiale suport: În IEEF sunt utilizate materiale de sprijin intensiv pentru a facilita învățarea. Astfel, studenții au acces la filme, un curs de limba engleză complementar, cursuri de formare în tehnici de studiu și tot ce au nevoie pentru a-și finaliza pregătirea.

Participarea: Cursurile încurajează participarea, astfel încât elevii să nu fie spectatori în cursul lor, ci o parte activă a procesului lor de învățare.

Practici: IEEF caută în mod constant cele mai bune destinații și companii pentru practicile studenților săi, luând în considerare circumstanțele particulare ale fiecărei persoane, apropierea, lucrul cu studentul din centrul de practică și posibilitățile de a se încheia angajat.

109926_3.jpg

Pregătirea cursurilor în IEEF

Un curs IEEF durează cel puțin un an de la începerea dezvoltării până când este lansat oficial. Ea este creată pe baza cerințelor Ministerului Guvernului referitoare la fiecare curs și este extinsă cu informațiile pe care profesorii, din experiența lor profesională, le consideră necesare pentru viitorii profesioniști.

Acesta include o documentație extensivă de consultare și o cantitate importantă de material audiovizual pentru a facilita asimilarea conținutului. Cu aceste cursuri, este posibil să treacă examenele oficiale de certificare, iar mai multe cursuri sunt, de asemenea, certificate de Universitatea Juan Carlos I.

Practicile sunt, de asemenea, cruciale, deoarece ceea ce este învățat este evaluat, competența profesională este demonstrată și, în multe cazuri, este calea directă de a fi angajat la sfârșitul perioadei de stagiu. Locul practicilor este ales având în vedere nevoile specifice ale fiecărui student, cererea existentă și posibilitățile de angajare.

109928_1.jpg

Acțiune socială

IEEF lucrează, de asemenea, cu imigranții și refugiații pentru a-și ajuta integrarea în țară, atât cu limba, cât și cu certificarea profesională a cunoștințelor pe care, în multe cazuri, le aduc deja din țările lor de origine.

109927_4.jpg

Locații

Madrid

Address
Avenida de América nº 8, 2º B 28028
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Móstoles

Address
Calle Villaamil, 78 28934
Móstoles, Comunitatea Madrid, Spania