Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1989, IEB a fost primul centru de studiu al Spaniei dedicat exclusiv de formare în Finanțe, un master pe piețele financiare și de schimb, numai la acel moment și sponsorizat de la Madrid Bursa de Valori.

De atunci, mai mult de 85000 de studenți și profesioniști au efectuat unele dintre programele educaționale ale IEB.

În 1994, BVC a fost un pionier în oferind un grad dublu, elevii studiază dreptul la Universitatea Complutense din Madrid Masters simultan pe Bursa de Valori din IEB. Ulterior, BVC ar deveni centru afiliat la Universitatea Complutense din Madrid, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din Spania, iar mai târziu, de asemenea, de la Universitatea Juan Carlos Rey. IEB a dezvoltat-a lungul timpului un catalog vast de masterat, de MBA la cele mai specializate în diverse domenii financiare și juridice.

În 2003, BVC a început cariera internațională cu alianța cu London School of Economics, o instituție de referință la nivel mondial, cu 20 de laureați ai Premiului Nobel și studenții de pe 5 continente. Dezvoltarea internațională nu a oprit de atunci.

De la sfârșitul anilor '90, a fost extins în mod semnificativ ofertele educaționale ale IEB, cu crearea zonei de formare în companie pentru scară globală spaniolă și clienți corporativi internaționale.

Încă de la începuturile sale, BVC a dedicat resurse considerabile pentru cercetare, în special în domeniul financiar, cu mai multe Observatoare. Printre numeroasele publicații de cercetare BVC standuri aestimatio, The BVC International Journal of Finance, cu participarea a două premii Nobel.

Prezența IEB în forurile sectoriale majore, este clar: în 2008, BVC sa alăturat CLADEA (Consiliul latinoamerican al Școlilor de Management), cea mai importantă asociație din America Latină de școli de Business; în 2011 AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business), principala asociație de școli de afaceri din SUA.; Doi ani mai târziu, el sa alăturat (Fundația Europeană pentru develpoment Management) EFMD, principala asociație de școli de afaceri din Europa; și în cele din urmă din 2012 este membru al Asociației spaniole de școli și Management.

Astăzi, BVC oferă aproape 100 de programe educaționale, care acoperă o pregătire academică solidă în grad și de masterat, un catalog vast de cursuri Executive Education și o școală de vară importantă.

Învățarea prin

predare Motor în IEB

Metodologia IEB de învățare prin practică evidențiată de studiul cazurilor reale de simulări de actualitate și efectuarea de afaceri și evaluarea cantitativă și calitativă pentru elevii cu probleme, aceleași dileme și situațiile întâlnite de către manageri în care se confruntă viața reală.

Studenții trebuie să gestioneze exact aceleași situații prin orice momente companie de incertitudine, negocieri, presiune, termene, evenimente neașteptate, etc. În acest context, cadrele didactice au furnizat anterior un cadru de cunoștințe tehnice pe care elevii trebuie să se bazeze, punând în practică ceea ce au învățat pentru a face față acestor provocări.

Prin acest ghid de instruire, veți învăța într-un mod practic, natural și intuitiv face cele mai bune decizii.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Diploma

IEB - Executive Education

Un program de pionierat în colaborare cu Oficiul spaniol pentru schimbările climatice. Programul va înțelege, din punct de vedere practic, strategiile fundamentale privin ... [+]

Un program de pionierat în colaborare cu Oficiul spaniol pentru schimbările climatice După acordul istoric a ajuns la Paris, în decembrie 2015, schimbările climatice se află în centrul agendei economice, politice și sociale, devenind un pilon strategic și reprezintă provocări și oportunități semnificative la nivel global.

Guverne, instituții, companii și societate în ansamblu se confruntă cu o nouă paradigmă, bazată pe un model de dezvoltare cu emisii reduse de carbon.

Programul va înțelege, din punct de vedere practic, strategiile fundamentale privind schimbările climatice la nivel internațional și impactul acesteia asupra politicilor regionale și locale.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
147 ore
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză