Flyschool

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Flyschool Academy Air este numele comercial AIRPILOT FLIGHT SCHOOL, compania SL certificată de către Agenția de Stat de Siguranță a Aviației (AESA), în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice autorizat pentru a-pilot de formare ATO E-207.

Suntem o organizație de dimensiuni medii în cazul în care de conducere, profesori și elevi să mențină directă, permițând o monitorizare mai atentă a progresiei studenților și implicarea acestei cu centrul. Scopul nostru este de a instrui cei mai buni profesioniști și de a oferi, de asemenea, cele mai competitive prețuri.

Facilitățile noastre sunt situate în centrul orașului Madrid, lângă Aeroportul Internațional Adolfo Suarez (fosta Barajas), puteți ajunge în centru cu autobuzul și cu metroul, avem de asemenea o parcare proprie pentru autoturisme si motociclete.

Avem o flotă de opt aeronave cu mono-motoare simplu, cu un singur motor avansat și bi-motor avansat, plus 2 simulatoare profesionale de zbor categorie FNPTI și FNPT II MCC pentru a pregăti studenții în zbor instrumental (IR) mai multe echipaj de cooperare (MCC) și să se pregătească pentru companie examenele de admitere.

Ne-am angajat la o educație de calitate și oamenii care vin la noi, suntem îndrăgostiți de această zonă și ceea ce facem în ea, aducând pasiune, profesionalism si entuziasm.

Echipa noastră este formată din profesori activi în diferite linii aeriene spaniole, cu ore de până la 25.000 de zbor, profesori universitari și producătorii de aeronave, toate cu o vastă experiență în predare și gradul înalt de specializare în domeniul în care predau.

Activitatea de zi cu zi și efort pentru a asigura o carieră promițătoare pentru studenții noștri ne permite să oferim noi propuneri pentru o formare mai cuprinzătoare în fiecare zi și a făcut că sperăm că va fi de interes pentru echipa Flyschool.

Cursuri predate:

Avion privat curs-pilot (PPL) Teoretic Curs de Transport (ATPL) Dacă activați Instrumentul de zbor (IR) Care să permită mai multe motoare de clasă (ME) Comercială Licență de pilot (CPL) Multi Crew Curs de cooperare (MCC) Care să permită instructor de zbor (FI) Care să permită instructor de instrumente de zbor (IRI) Clasa de instructor Activarea multi-motor (CRI) MCC instructor care să permită (MCCI) Licență Reînnoirea AESA (SEP, deputat în Parlamentul European. IR) ore de zbor (pentru studenți numai)

Locații

Madrid

Address
Oficina Central (información):
Av. 25 de septiembre, 8

28027 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania