Flybyschool: Excellence in Flight Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce noi?

Abordarea noastră se bazează pe următoarele principii

Siguranță

Totul este conceput pentru a maximiza siguranța în învățare al elevilor. De mai sus și dincolo de reglementările EASA; recuperare supărat & tracker de zbor.

CALITATE

Cea mai bună echipă de formare, manuale, simulatoare (FNTP II Boeing NG800, Baron & Cessna 172) și flota (Cessna 152, 172, Piper PA28, PA28RT, PA34). Acum, inclusiv flota Tecnam!

Orientarea către client

Fiecare și fiecare elev este important pentru noi, nu numai înainte de a semna cu noi, dar pentru întreaga carieră.

Integritate

Este nevoie de ani pentru a construi, dar poate fi pierdut într-o secundă. Vom face ceea ce trebuie, întotdeauna!

Ce este FLYBYSCHOOL?

FLYBYSCHOOL este marca comerciala a Fly Bai SL: din Spania. Bai musca este o organizație de formare aprobată înregistrat la Autoritatea spaniolă a Aviației Civile (AESA), cu numărul de înregistrare E-166 (a se vedea lista completă aici). Este membru al AESA Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (AESA) și licența emisă este valabilă în toate țările membre AESA; Marea Britanie, Germania, Franța etc.

Cu mulți ani de experiență de formare pilot, FLYBYSCHOOL asigură formarea de cea mai înaltă calitate pentru piloți de student. FLYBYSCHOOL oferă un curs integrat, care include CPL, ATPL, ME IR și MCC, care combină cursurile școlare de la sol și de formare care zboară livrate în conformitate cu cerințele AESA și AESA.

formare profesionala

Ce înseamnă constă?

Cursul FLYBYSCHOOL Integrat ia studenților, cu puțin sau deloc experiență de zbor anterioară, pentru a da un permis unui de pilot comercial (CPL) cu un multi-motor instrument de evaluare (MEIR), denumit în continuare "înghețate" ATPL. De asemenea, sunt incluse la sfârșitul anului de formare este un curs de mai multe echipaj de cooperare (MCC) care este necesară pentru a proceda la tipul de rating. Din acest punct, o dată de formare Type Rating-ul a fost finalizată, piloții pot fi apoi folosită ca un prim ofițer cu o companie aeriană.

piloți absolvent cu un "înghețat" ATPL sunt liberi să antreneze pe orice tip de aeronavă și pentru a acoperi orice companie aeriană care va accepta licența AESA. Majoritatea liniilor aeriene vor atribui inițial noi primii ofițeri la flote "pe distanțe scurte", astfel încât acestea să poată construi o experiență în cele mai solicitante faze de plecare și de apropiere de zbor. Odată ce un deținător de ATPL a acumulat o experiență de 1500 de ore, ATPL devine "dezghețate", iar acestea sunt apoi eligibile pentru a fi luate în considerare pentru promovare.

Locații

León

FLYBYSCHOOL

Address
Pajares de los Oteros

24209 León, Castilia și León, Spania