Eureka School of Spanish Language

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Învață limba spaniolă în inima orașului Madrid

Dacă doriți să învețe limba spaniolă într-o școală care are o mulțime de experiență în predare și vă oferă o atmosferă relaxată și de divertisment, care folosește o metodă directă, astfel încât studenții să nu piardă timp și să învețe limba în grupuri mici de maximum 8 elevi pe clasă poate , apoi vin la EUREKA - vă toate acestea pot oferi.

Profesorii au o mulțime de experiență pentru a se asigura că în momentul în care studentul este disponibil, poate fi utilizat în mod optim și competențe lingvistice pot fi îmbunătățite într-un mod diversificat și perfecționat.

Din 1988, EUREKA este dedicat predarea limbii spaniole ca limbă străină și au deja mii de elevi au învățat limba. Este un centru care este acreditat de Institutul Cervantes și este situat în inima orașului Madrid. Mijloacele prin care școala, sunt oferă în mod corespunzător și, prin urmare, studenții cele mai bune metode de a învăța limba spaniolă în grupuri mici.

EUREKA oferă o gamă largă de cursuri de spaniolă pentru a satisface toate nevoile studenților. În plus, un program cultural în care studenții din istoria de la Madrid și, desigur, se pot obține, de asemenea, să știu Spania și, astfel, utilizați limba nu numai la școală, ci și în timpul liber se pot cufunda în ea recomanda.

În plus, sunt oferite de cazare în imediata vecinătate a școlii și toate celelalte servicii care ar putea avea nevoie în timpul șederii sale în Madrid și EUREKA de student.

De ce studiu la EUREKA?

Școală locație

EUREKA este situat în centrul orașului și este ușor accesibil cu mijloacele de transport public. În apropiere veți găsi cele mai importante muzee și monumente ale orașului.

Ani de experiență

EUREKA a fost înființată în 1988th De atunci, ne dedica exclusiv predării limbii spaniole.

calitate

EUREKA este recunoscută oficial de către Institutul Cervantes.

profesori cu înaltă calificare

Toți profesorii noștri au arătat o diplomă universitară, precum și cursuri pentru a învăța metoda noastră specială de predare.

metoda de predare

Metoda noastră de predare se bazează pe contactul direct și strâns între studenți și profesori. Am dezvoltat un sistem special cu materialul didactic propriu, care permite învățarea structurată și extrem de eficiente.

facilități

EUREKA are cele mai multe facilități tehnice moderne, într-o clădire istorică.

flexibilitate

Studentul poate beneficia de flexibilitatea noastră

  • Oferim cursuri pe tot parcursul anului.
  • Minim 6 nivele diferite de predare.
  • Cu cunoștințele anterioare ale elevilor pot începe în fiecare luni.
  • Începătorii pot începe la fiecare 2 săptămâni, în zilele de luni, respectiv.
  • În cazul în care elevii nu doresc cazare, lecțiile pot fi plătite săptămânal.
  • La cererea studentului studentul poate schimba cursul în cadrul aceluiași grup sau de a prelungi.
  • Este posibil să rezervați programul de catering și de petrecere a timpului liber pentru a cunoaște programul și să plătească.
  • Diferite opțiuni de cazare.

Certificările noastre de calitate

EUREKA are cele mai importante certificări naționale de calitate (Instituto Cervantes) și de unele instituții internaționale, cum ar fi IALC (Asociația Internațională a Centrelor de limbă), CSN în Suedia și Bildungsurlaub în Germania, acreditate.

Locații

Madrid

Address
Calle del Arenal, 26 - 3º
28013 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania