Citește Descrierea Oficială

Învață limba spaniolă în inima orașului Madrid

Dacă doriți să învețe limba spaniolă într-o școală care are o mulțime de experiență în predare și vă oferă o atmosferă relaxată și de divertisment, care folosește o metodă directă, astfel încât studenții să nu piardă timp și să învețe limba în grupuri mici de maximum 8 elevi pe clasă poate , apoi vin la EUREKA - vă toate acestea pot oferi.

Profesorii au o mulțime de experiență pentru a se asigura că în momentul în care studentul este disponibil, poate fi utilizat în mod optim și competențe lingvistice pot fi îmbunătățite într-un mod diversificat și perfecționat.

Din 1988, EUREKA este dedicat predarea limbii spaniole ca limbă străină și au deja mii de elevi au învățat limba. Este un centru care este acreditat de Institutul Cervantes și este situat în inima orașului Madrid. Mijloacele prin care școala, sunt oferă în mod corespunzător și, prin urmare, studenții cele mai bune metode de a învăța limba spaniolă în grupuri mici.

EUREKA oferă o gamă largă de cursuri de spaniolă pentru a satisface toate nevoile studenților. În plus, un program cultural în care studenții din istoria de la Madrid și, desigur, se pot obține, de asemenea, să știu Spania și, astfel, utilizați limba nu numai la școală, ci și în timpul liber se pot cufunda în ea recomanda.

În plus, sunt oferite de cazare în imediata vecinătate a școlii și toate celelalte servicii care ar putea avea nevoie în timpul șederii sale în Madrid și EUREKA de student.

De ce studiu la EUREKA?

Școală locație

EUREKA este situat în centrul orașului și este ușor accesibil cu mijloacele de transport public. În apropiere veți găsi cele mai importante muzee și monumente ale orașului.

Ani de experiență

EUREKA a fost înființată în 1988th De atunci, ne dedica exclusiv predării limbii spaniole.

calitate

EUREKA este recunoscută oficial de către Institutul Cervantes.

profesori cu înaltă calificare

Toți profesorii noștri au arătat o diplomă universitară, precum și cursuri pentru a învăța metoda noastră specială de predare.

metoda de predare

Metoda noastră de predare se bazează pe contactul direct și strâns între studenți și profesori. Am dezvoltat un sistem special cu materialul didactic propriu, care permite învățarea structurată și extrem de eficiente.

facilități

EUREKA are cele mai multe facilități tehnice moderne, într-o clădire istorică.

flexibilitate

Studentul poate beneficia de flexibilitatea noastră

  • Oferim cursuri pe tot parcursul anului.
  • Minim 6 nivele diferite de predare.
  • Cu cunoștințele anterioare ale elevilor pot începe în fiecare luni.
  • Începătorii pot începe la fiecare 2 săptămâni, în zilele de luni, respectiv.
  • În cazul în care elevii nu doresc cazare, lecțiile pot fi plătite săptămânal.
  • La cererea studentului studentul poate schimba cursul în cadrul aceluiași grup sau de a prelungi.
  • Este posibil să rezervați programul de catering și de petrecere a timpului liber pentru a cunoaște programul și să plătească.
  • Diferite opțiuni de cazare.

Certificările noastre de calitate

EUREKA are cele mai importante certificări naționale de calitate (Instituto Cervantes) și de unele instituții internaționale, cum ar fi IALC (Asociația Internațională a Centrelor de limbă), CSN în Suedia și Bildungsurlaub în Germania, acreditate.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri

Eureka School of Spanish Language

... [+]

Detalii complete despre plasamentul dvs., inclusiv numele și adresa angajatorului, vă vor fi furnizate cât mai curând posibil după data începerii cursului.

[-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
1 - 6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eureka School of Spanish Language

... [+]

Aceste cursuri sunt destinate adulților în vârstă de aproximativ 50 de ani care doresc să învețe limba spaniolă într-o atmosferă mai relaxată decât în ​​cursurile intensive.

[-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eureka School of Spanish Language

Cursuri speciale pentru lucrătorii germani. Ei au aceleași caracteristici ca și cele intensive 30 de ore. Cursuri de spaniolă recunoscute de Ministerul German al Culturii ... [+]

Cursuri speciale pentru lucrătorii germani. Ei au aceleași caracteristici ca și cele intensive 30 de ore.

Cursuri de spaniolă recunoscute de Ministerul German al Culturii în diferite state.

Unele state necesită 6 oră curs de 45 de minute pe lecție (270 minute). Alte state necesită 6 oră curs de 60 de minute pe lecție (360 minute).

opţiunea A

Aceste cursuri au aceleași caracteristici și aceleași prețuri ca cursuri intensive de 30 de ore pe săptămână. clasa de timp real 310 minute

program de clasă

9:00 până la 11:00 Block (exerciții de corecție, dezvoltarea subiectului și practica subiectului gramatical gramatical) gramaticale 11:00 - 11:30 Pauza 11:30 la 13:00 Bloc comunicativ 14:20 până la 16:00 de vocabular clasă, conversație și exerciții (reduse) sau clase de civilizație și cultură, istorie, artă și literatură (ridicat) opțiunea B ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eureka School of Spanish Language

... [+]

+1 săptămână +135 €

Acest preț include:

[-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
1 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză