Escuela Unidad Editorial

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Jurnalism și Comunicare a unității editoriale este cel mai important centru de pregătire din Spania, asociat cu un grup mare de unități de redacție media, proprietar al headwaters-ului EL MUNDO, BRAND, EXPANSION, TELVA și YO DONA.

Înființată în aprilie 2011, Școala de unitate editorială a obținut o diversificare largă a produselor sale de formare în acest moment și are astăzi 6 programe de master și 2 cursuri de experți, toate cu diplomă universitară. De asemenea, oferă cursuri de specialitate, programe de dezvoltare profesională, ateliere de lucru și conferințe de jurnalism și comunicare strâns legate de principalele rubrici ale grupului.

Profesorii Școlii sunt profesioniști ai unității de redacție și experți relevanți în domeniul comunicării, marketingului, publicității și noilor tehnologii.

Școala UE, cu sediul în inima companiei din Madrid, a avut peste 1.800 de studenți, profesioniști, absolvenți recente și studenți cărora li se alătură o pasiune clară pentru comunicare și jurnalism.

Alegeți formatul care se potrivește cel mai bine circumstanțelor dvs. personale și formării anterioare pentru a învăța tehnici jurnalistice sau comunicare de specialitate.

Aflați ce vă place, cu profesorii pe care v-ați dorit întotdeauna.

Ce oferim

EscuelaUE oferă o pregătire de calitate, extrem de specializată și foarte apropiată de realitatea profesională a momentului, cufundată așa cum este, într-o companie media de mare prestigiu și notorietate în Spania. Profesorii Școlii sunt profesioniști ai unității de redacție și experți relevanți în domeniul comunicării, marketingului, publicității și noilor tehnologii. Școala UE, cu sediul în inima companiei din Madrid (Spania), a avut peste o mie de studenți, profesioniști, absolvenți recente și studenți cărora li se alătură o pasiune clară pentru comunicare și jurnalism.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Programe intersemestrale

Programele semestriale ale Școlii de Jurnalism și Comunicare a unității editoriale se desfășoară în lunile decembrie, ianuarie, iunie și iulie. Acestea sunt o pregătire complementară cu cea primită la universitate, cu un conținut și specializare practică ridicată.

Valoarea noastră diferențială constă în faptul de a fi BEI media și TRAIN în aceste discipline. În plus, avem un avantaj competitiv foarte important, în comparație cu alte școli de Jurnalism și Comunicare, deoarece avem o ofertă de pregătire largă și foarte consolidată, bazată pe programele noastre de Master, dintre care unele sărbătoresc deja ediția a XIX-a.

studii superioare

Școala de Jurnalism și Comunicare a unității editoriale colaborează cu mai multe universități spaniole. De fapt, toate programele lor de master au o diplomă universitară. În plus, programele inter-semestriale sunt certificate chiar de Școala de Jurnalism și Comunicare. Astăzi, EscuelaUE a semnat acorduri de colaborare cu următoarele universități:

  • Universitatea CEU-San Pablo
  • Universitatea Carlos III din Madrid
  • Universitatea Rey Juan Carlos

Universități LATAM

Misiuni academice internaționale, program intersemestral și instruire cu calificare europeană pentru studenții din America Latină.

Peste 20% dintre studenții Școlii de Jurnalism și Comunicare a unității editoriale provin din America Latină .

Astăzi Școala are acorduri semnate cu Fundația Carolina, Fundația Bursei de México și cu mai multe dintre principalele universități din America Latină .

129106_Colaborado.jpg

De ce Madrid?

Madrid este un oraș fascinant, plin de oportunități de agrement, cultură și afaceri, deschis 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Madrid este un oraș modern, cu o societate dinamică, care nu a uitat cum să se bucure de viață. O infrastructură bună, precum transportul public exemplar, oferă o mobilitate confortabilă. Metroul din Madrid este unul dintre cele mai eficiente și moderne din Europa.

Madrid este un oraș bogat în istorie. Are un centru istoric apreciat la nivel mondial. Madridul Austriei, Barrio de las Letras, Catedrala Almudena, Palatul Regal sau muzee precum Muzeul Prado sau Reina Sofía care atrag milioane de vizitatori în fiecare an. Nu putem uita nici restaurantele sale emblematice, teatrele sale, concertele, expozițiile sau spațiile în aer liber, precum Retiro sau Trail, care sunt o altă atracție pentru vizitatori.

Este considerat a fi un oraș sigur, care atrage atât turiștii, cât și profesioniști în afaceri, este centrul politic și financiar al țării. Orașul este plin de viață și divertisment.

Locații

Madrid

Address
Avenida San Luis, 25
28033 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră