EUSA Centro Universitario

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EUSA este una dintre componentele educaționale care constituie Campusul Camerei de Comerț din Sevilla, o configurație unică cu două locații în Sevilla, în inima orașului și în Cartuja. Campusul are o populație actuală de studenți de peste 2000, cu 15% internaționali. Acest mediu excepțional de învățare este direct legat de lumea afacerilor și a nevoilor pieței forței de muncă, promovând inovația și creativitatea cu Pathways învățare unice.

Alte componente ale campusului includ Școala noastră de formare profesională, Nuevas Profesiones, care oferă diplome superioare de 2 ani în până la 14 domenii diferite; și Școala de Afaceri Escuela de Negocios, cu 18 grade diferite de master profesional.

EUSA este una dintre componentele educaționale care constituie Campus Formativo al Camerei de Comerț din Sevilla, o configurație unică situată în inima Seviliei, care s-a ocupat încă de la înființare pentru nevoile de învățare a peste 55.000 de studenți naționali și internaționali. Acest mediu excepțional este direct legat de lumea afacerilor și a nevoilor pieței muncii, promovând inovația, creativitatea și adăugând valoare societății actuale.

Campusul nostru este unul dintre cele mai moderne medii educaționale din Europa, încurajând schimbul intercultural și cooperarea dintre studenții care termină studiile universitare, absolvite, masterate și profesionale. Completăm oferta noastră academică pentru studenții care vizitează cursuri de limbă și cultură spaniolă, oferite într-o gamă largă de formate.

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi oportunități educaționale pentru studenții care intră și ies, care le pot îmbunătăți creativitatea, abilitățile și capacitatea de angajare prin acorduri internaționale în învățământul superior.

Viziune

Viziunea noastră este să menținem programe care să răspundă nevoilor globale ale tuturor studenților noștri.

valori

  • Operare cu integritate academică
  • Încurajarea înțelegerii și implicării globale
  • Direcționarea dezvoltării abilităților personale și profesionale ale studenților
  • Vizând inovația și angajabilitatea
  • Ținând cont de sănătatea și siguranța personalului, facultăților și studenților

136862_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Statutul studentului

Studenții internaționali care decid să se alăture EUSA pot face acest lucru în trei moduri oficiale, în funcție de gradul sau certificatul pe care doresc să îl obțină.

Gradul de student Studiu: EUSA oferă diplome oficiale, acreditate ECTS, iar studenții internaționali se pot aplica la oricare dintre aceștia îndeplinesc un set de cerințe. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre gradele noastre.

Studiul Erasmus + Studențesc: EUSA deține acorduri de schimb internațional cu mai multe instituții de învățământ superior în cadrul programului Erasmus +. Puteți găsi mai multe informații aici.

Statutul studentului vizitator: Universitatea din Sevilla și EUSA ca unul dintre centrele sale afiliate oferă opțiunea de a se înscrie la cursurile sale oficiale ca student în vizită. Acest statut permite crearea de programe de studiu în străinătate, de obicei un semestru în durată. Accesați site-ul web al Universității din Sevilla pentru detalii despre acest statut sau verificați programele noastre pentru a înțelege politicile, cursurile, calendarele noastre, etc.

Studenții care vizitează EUSA pot face acest lucru ca profesioniști liberi, cei care vin fără un acord între EUSA și instituția lor de învățământ superior sau ca studenți ai programului partener. Vă rugăm să consultați politicile noastre cu privire la statutul și la plata studenților.

Scară de clasificare

EUSA urmărește Universitatea din Sevilla în scala numerică și de notare a literelor. Următorul grafic include note și o notă scurtă pentru ghidarea echivalenței.

Vă rugăm să consultați diagrama noastră de transferabilitate pentru un ghid mai complet despre echivalența gradului într-o multitudine de sisteme academice diferite (rețineți că acest grafic de transferabilitate este menit să fie o aproximare a echivalenței pentru consultare; echivalența finală va fi stabilită de instituțiile de origine).

Numeric Scrisoare Notă
De la 0 la 4.9 Suspenso (SS) Fail
De la 5 la 6,9 Aprobado (AP) Trecere / grad C
De la 7 la 8,9 Notabil (NT) Trecere / grad B
De la 9 la 10 Sobresaliente (SB) Trecere / grad
TBD Matrícula de Onoare Trecând cu onoruri
TBD Fără prezentare Incomplet

prezență

Participarea la 75% din sesiuni pe curs este necesară în conformitate cu reglementările EUSA Centro Universitario. Orice absență care depășește 25% permis, inclusiv cele derivate din plecarea timpurie, va duce la penalități de grad care duc la un eșec potențial al cursului. Un comitet academic, care include șeful de studii, directorul Oficiului Internațional și instructorul cursului afectat de absentismul excesiv se vor întâlni pentru a determina sancțiunile și excepțiile care trebuie făcute de la caz la caz. Instructorii vor înregistra prezența zilnic.

Studenții vor trebui să solicite înregistrările de prezență de la instructori în mod regulat pentru a verifica dacă au depășit limitele de absență. Cursurile se întâlnesc de două ori pe săptămână, 2 ore pe sesiune. În mod excepțional, alte formate pot fi preferate.

Locații

Seville

Address
C/Plácido Fernández Viagas, 4
Seville, Andaluzia, Spania